I LOVE MY HAIR !


 ja jag gillar faktiskt mitt hår mer och mer,man måste ju sköta det bra om man vill att det ska vara fint, haha jag kanske inte är det bästa exemplet på det med tanke på att jag typ aldrig klipper mig! men man kan ju sköta det på andra sätt, med bra hår producterr tillexempel, tänkte tipsa om mina favoriter, och om det som jag andvänder!

    

1 . värmeskydd andvänds dagligen av mig, mitt kommer från lee strafford och jag tycker att det funkar bra kostar runt 100 kronor absolut värt att lägga pengar på .
2 .Fructis Volym spray super bra, andvänder det ibland, känns bara som vatten och håret blir absolut inte fettigt av det, men ändå funkar det superbra. absolut inte dyrt endast runt 60. kronor!
3 . silkesdroppar, ett absolut måste !  andvänder varje gång efter att jag tvättat håret, skyddar håret mot slitage och gör håret mjuk och härligt. men man får inte ta för mycket då finns det riksk att håret ser fettigt ut..de som jag andvänder kommer från loreal och de kostar ca 200 kronor, jag köper mina inne på en frisör salong!
4 . Paddelborste, jag älskar mina, båda två ! det är så fruktansvärt mycket bättre med en paddelborste än en vanlig, eller enligt mig iallafall. men sen beror det ju såklart på vad man har för hår, men den är superbra för mig som har ganksa tjockt hår.  Min ena kommer från USA och är min favorit.. sen har jag en till lite billigare från kicks den kostar endast 100 kronor!
5 . mousse, super bra om man är ute efter volym.. jag använder bara proffs enkla för typ 40 kronor på hm..
6 . Sunsilk straigh, det är en cream(?) som man  kan använda när man fönar så blir det platt, används ganska ofta av mig, det tar så fruktansvart lång tid att platta och så sliter det mycket mer på håret, så detta är ett riktigt bra alternativ! ingen aning om priset faktiskt !
7 . Hår inpackning från loreal, jag använder det en gång i veckan, bra om man färgar håret, och den hjälper mot slitage ! håret blir även mjuk, gillar det jätte mycket och det är lätt, används istället för balsam sitter i i två till fem minuter så det är smidigt och bra! köper även det här hos frisören kostar ca 250 kronor..
8 . sist men inte minst hårspray som jag nästan aldrig använder ! men då det används så gillar jag tafts, den gör inte håret hårt och kladdigt, det känns knappt att man har hår spray i håret. Vet inte vad den kostar men den är lite dyrare än vanliga hårsprayar, men det är det absolut värt !


ja. det var väl mina tips ! ha en bra kväll !

..

tisdagar är den absolut tråkigaste dagen ! bara tråkiga lektioner, eller engelska är väl det ända som funkar ..  annars har vi matte, so, svenska två gånger, no och aa det var väl det. Hade tre prov/förhör/test idag, först i NO, där det gick år helvete! ursäkta språket men den är sant. sen muntligt bok smatal i svenskan, det gick gansnka bra hade helt total glkömt att vi skulle ha det.. sen hade vi typ ett oförberett test i matten, men det gick bra kände jag ! ikväll ska jag bara ta det lungt riktigt skönt, måste sova tidigt ..



jeans - MQ
blå tröja - spanien
älskade skoar - spanien
sjal - hm
jacka - manhattan

tidigt, trött och träningsverk !

kunde kanppt gå imorse när klockan ringde 06.40 .. har så frunkansvärt mycket träningsvärk i magen och i låren ! men jag lyckades iallafall ta mig till duchen. så nu har jag duschat och ätit lite granna, ska väl göra iordning mig nu snart.. börjar kvart i nio så det är ju en stund kvar. jag är jätte nervös inför NO provet idag, den här gången kommer jag tillochmed bli nöjd om jag äns får ett G .. efter skolan så får vi se vad jag gör :) ha en bra tisdag !

pics !





ingen av bilderna är särskilt bra, men de funkar :)

nu ska jag plugga och sen sova, så godnatt !

måndag!

slutade 12. 25 idag :)  då drog jag , kajsa och yasmine hem till mig, vi skulle plugga.. haha det gick ju sådär med det.. men vi lagade wook iallafall ! gottgott, sen spelade vi lite guitar hero och snackade, men inte mycket plugg alltså. snart kommer farmor hit och ska fika eller liknande, så nu är det time för mig att städa upp lite i mitt rum, bilder kommer sneare förhoppningsvis :) <3


godnatt !

klockan är snart elva och jag måste verkliogen börja gå och lägga mig tidigare,  så tänkte försöka att gå och lägga mig tio varje dag den här veckan, eller det är mitt mål ! haha, får se hur jag lyckas .. jag har upptäckt en sak, mitt hår är typ vitt på vissa ställen .. ♥

söndag kväll !

jag åkte till pappa vid halv fem, då jag kom hem och inte gjorde så mycket. sen blev det inget av med pluggandet så jag och pappa drog oss in till stan och åt i kungshallarna, mysigt ! sen kom jag hem och då kom yasmine över och vi tittade på tv och snckade kulkul :) nu har hon precis dragit så jag ska väl sitta en stund vid datorn sen blir det väl att somna tidigt !

det blev...

..skärholmen iallafall ! haha velig som jag är, men jag tyckte att det kändes tråkigt att bara sitta hemma hela dagen. och posetiv som jag plötsligt blev har jag erbjudit plugg och thai hos mig vid sju, dock utan svar.. Haha vi får väl se huur det går med den saken . men jag köpte iallafall en slags kort tröja som man har över typ ett linne, och en sjal.

 
båda kommer från new yorker, sjalen kostar 79 kronor och tröjan 169 kronor  !


söndag morgon .

vaknade väldigt tidigt idag, 09.40 .ganska skönt det med, så har man ju en längre dag framför sig . Jag vet inte vad jag ska göra ídag. Det snackades om att plugga idag istället för imorgon, jag och några kompisar. Men eftersom att vi är lite smått osams, eller jag iallafall är lite smått irreterad på dem, så vet jag inte om jag har lust. Plus att vi hade bästämt att vi skulle göra det imorgon, men sen jelt plötsligt säger nån nej på södag istället och idag har jag verkligen ingen lust plus att jag inte har no böckerna med mig hem .. Jag ville träffa min moster idag, som är gravid. Och vi hade typ snackat om det. men nu ska hon tydligen till skärholmen med mormor och det pallar jag verkligen inte. så jag tror det blir att stanna hemma för mig idag, kanske drar till pappa lite tidigare. Hårfärgningen blev lyckad, inte så stor skillnad bara att min utväxt är borta nu, härligt härligt :)
 ♥

färgar håret !

sitter just nu med hårfärg i håret och det kliar som fan ! men jag är duktig och kliar inte, haha !

har precis kollat på embla älsklingens blogg, idag skulle det ju ha blivit ett år för henne och jonas, men det tog slut för typ tre veckor sedan. Jag kollade på vidion du lagt ut och den fick mig seriöst att gråta! jag vet hur mycket ni verkligen älskade varandra och jag tror att båda fortfarande gör det även om jonas verkligen inte visar det, men jag tror aldrig att han kommer glömma dig hjärtat, du har betytt fruktansvärt mycket för honom det är jag säker på ! jag vill att du ska veta hur mycket jag älskar dig, och att jag värkligen har dåligt samvete för saker jag sagt och tänkt ! för du är verkligen en helt underbar person och en tjej som betyder så otroligt mycket för mig. Du förtjänar så otroligt mycket mer från mig !
jag älskar dig enormt!

Farsta .

det blev varken stan eller skärholmen, utan det blev Farsta. Kom bara hem med en bh och ett par trosor och ett läppglans. Träffade Embla och Malin där :) köpte även en hårfärg också, så det blir kanske till at färga håret ikväll annars blir min kväll lugn..

denna kommer från hm,
och kostar bara 129 kronor !

dagens outfit :



raka jeans - diesel
låga converse - footlocker
rosa tröja - vila
vit sjal - hm
jacka - manhattan
väska - hm

lördag ..

den här lördagern skulle kanske ha spenderats med embla men så verkar det inte bli.. eller hon har inte hört av sig, vilket hon skulle göra om hon kände sig bra, hon har varit sjuk. så jag och mamma ska kanske åka någonstans typ stan eller skärholmen och köpa lite saker. sen har jag ingen aning. blir  väl troligtvis inte så mycket mer. men vi får se helt enkelt :) känner mig jätte tråkig som inte har några bilder att lägga ut ,men här får ni iallafall en bild på det mysiga höstvädret ,

                      

orientering !

jag är så fruktansvärt grym på orientering ! shit asså jag klarade alla kontroller på en timme och fyrtio minuter helt själv ! och det var ju inte vanlig orientering utan stjärnorientering då man ska springa tillbaks till start mellan varje kontroll. så det blev väldigt mycket springa fram och tillbaka.. men jag fixade det och med tanke på att jag inte tränat på typ en månad så hade jag förvånandsvärt bra kondition ! sen efterår så fick jag damp, för jag och några hade bestämt att vi skull dra hem till någon av oss, men sen så drog bara alla hem ? så jag som skulle äta middag hos mormor& morfar ikvbäll åkte hit direkt istället. sen har jag varit här ganska länge sov i typ två timmar förut också, riktigt härligt ! nu blir det snart middag sen blir det väl inte så mycket mer..
har inga bilder från idag tyvärr..

tv & pluggande..

Det går fruktansvärt bra just nu på svenksa uppgiften ! Känns riktigt skönt , har kommit gansak långt och har lyckats skriva ganska mycket om allt. men har fortfarande en del kvar.. Kollar även på tv just nu, och tro det eller ej men att skriva på svenskan och kolla på tv samtidigt fungerar förvånandsvärt bra ! kollade på top model nyss där louren äntligen åkte ut, och nu är det ju vem kan slå filip och fredrik ? gillar verkligen det .. nej back to work !




yes it´s filip & fredrik !

torsdag

dagarna bara rullar förbi, det är ju redan torsdag, helt sjukt ! men denna torsdag har varit som alla andra dagar i skolan typ, har inte hänt något speciellt, inte äns veckans höjdpunkt var rolig idag, bild. men det är bara för att vi har världens sämsta vikarie, våran underbara lärare enikö är mammaledig ;( , hon är en av våra bästa lärare, verkligen. och han som vi har nu har ju ingen aning om vad vi kan och hur bra vi jkobbat tidigare och så vidare, så jag är väldigt orolig för betygen, men jag hoppas han ser det som enikö ser och att det ändå går bra för mig, jag vill inte ha sämre betyg pga en lärare liksom.. men enough of that ! jag är iallafall stolt över mig själv som har gått en hel dag i skolan utan smink ! sov ju hos pappa igår, men är hos mamma, och har typ de smink som jag alltid använder i en neccesär som jag tar med mig mellan mamma och pappa, men den var ju hos mamma, hade bara en gammal faundation och en lila ögonskugga hod pappa :D haha inte mycket att komma med så det blev en naturlig erica idag .. ikväll blir det svenska och no plugg som gäller !

sitter och äter avokado just nu,
det är bland det godaste som finns!

Oavgjrort!

Matchen slutade 1-1 blev ett jävlä liv på norra när det blev mål i 89 minuten för aik! Men gud vilken känsla det är. Är nu på väg hem och är Skit trött, kommer gå och lägga mig direkt när jag kommer hem.. Ska sova hos pappa ikväll. Imorgon ska jag nog bara plugga måste göra klart grejen till boken.. Godnatt, hoppas ni haft en bra onsdag <3

härligt väder .

det är 28 grader ute och här sitter jag inne vid datorn, käns inte helt rätt.. menmen !  ska iallafall på aik - djurgården ikväll, ska blir roligt!  skolan idag var också rolig, eller det kanske mest var jag som var flummig , haha. men roligast var non, haha typ garvade hela lektionen åt vad vet jag inte, men jag satt så bredvid ludde så det är svårt att låta bli..  sen blev det lite för mycket och hela klassen var typ cp, så läraren fick damp och sa att man kunde gå om man inte ville veta vad som man skulle kunna till provet och typ mer än helften av klassen gick , men jag kajsa och putte satt kvar, som ett fåtal andra också gjorde.



jag kan slå filip och fredrik!

nu är det dags för mig att säga godnatt, jag vte rättså tidigt, men vafan jag måste bli piggare i skolan liksom, vet inte hur många gånger det har hänt att jag somnat på en lektion liksom :S haha aja, men det var typ ett tag sen sist nu.. på top model åkte claire ut, spelade ihte så stor roll, jag gillar bara whitney och katazyna :) godnatt <3


BOKEN ÄR SLUT !

jippie jag har nu läst ut boken eller aa för en stund sen, har även börjat med recensionen * stavning *  men jag har typ fastnat lite för stunden, så jag ska nog ta och dra mig till teven och top model, så tänker jag lite på hur jag ska skriva óch så. hoppas ni har en bra kväll !

trött !

Det första jag gjorde när jag kom hem det var att gå och lägga mig. har knappt orkat hålla ögonen öppna i skolan allt blev helt suddigt när jag läste och jag fick bara ännu mer ont i huvet än vad jag redan hade. hade ont i huvet igår också, mamma säger såklart att det beror på att jag dricker för lite, och visst det kan ha något med det att göra. men aldrig att det bara är det som får mig att ha så ont. aja, skolan idag var typ helt vanlig våran längsta dag som inte är så lång men till halv fyra.. ikväll blir det läsa i en bok som ska vara klar med recension och allt tills på fredag har typ 40 sidor kvar i boken ! dåligt planerat av mig... imorgon är det ju AIK - Djurgården , vet inte riktigt än om jag ska dit och kolla eller om den ses hemma på tv, beror väl lite på väder och liknande.


skor - topshop
linne - red label
grå tröja - hm
sjal & väska hittade jag hemma
jacka - manhattan

det gör mig så ledsen !

JAG FRÅ RYSNINGAR I HELA KROPPEN, VAR FAN ÄR SVENSKA SAMHÄLLET PÅ VÄG ? 
ursäkta mitt capslock inlägg men jag är så fruktansvärt irriterad !

måndag kväll !

ja nu är jag hemma igen kom hem för typ en halvtimme sen fast jag gick från kajsa för två och en halv timme sen -.- bussen körde förbi mig och yasmine så vir var liksom tvungna att vänta i en halvtimme till  ! fett irreterande.. sen fick jag vänta i tjugo minuter vid huddinge sjukhus, men där gick jag till pressbyrån och köpte sofies mode ! sen när jag kom hem läste jag och så.
haha ví hade jätte kul hos kajsa, gjorde typ massor, vi gjorde dethär när man blandar grejer sen ska en ha ögonbindel och äta. och jag och kajsa gjorde först typ med massa skit i , sen när det varf min tur så spydde jag ! asså fyfan vad äckligt det var, har aldrig ätit något liknande och jag seriöst spydde, nej fyfan vad vidrigt !




haha kajsa bor så långt bort att det finns får på ängarna !
men det roligaste var när kajsa fastnade i trädet haha !


hoppas ni hafte n bra dag ! min har varit toppen !

hos kajsa !

jag kajsa och yasmine är nu hos kajsa i myrängen ! hon bor i en jätte mysig villa , typ ganska långt ifrån civilisatioen haha ! vi ska typ äta nu, pizza mums ! sen blir det kanske smoothie hahahah ! nej nu måste jag kila, bilder kankse kommer sen , datorn hos mamma är så fruktansväret seg så det är jobbigt att lägga in bilder varje dag.. menmen vi får se.


yasmine, kajs och minna   ♥


I skolan :)

Sitter nu på en bänk i skolan med minna och yasmine.. Jag kom hem vid elva igår och var så sur och ledsen och trött så jag orkade inte Blogga.. Men stockholm meanmashine blev iallafall svenska mästare 2008 :) alltså sm guld:) sen blev det middag på jensens. Gottgott:) nej nu börjar tekniken. Efter skolan vet jag inte vad som händer. Puss<3

söndag !


japp, idag blir det amerikask fotboll på zinken !
hoppas ni får en bra söndag!

bad update !

ingen blog idag, men det blev lite stressigt imorse skulle ju somsagt till skolan på en lördag ? :S haha. men det var ganska kul. vi hade so & no , skulle göra denver på son och hålla på men vätgas på non. kulkul. de hade satt upp bilder på de 20 avgångs klasser, där hittade man några igenkända ansikten ! haha. sen gick jag  hem till pappa och hämtade lite grejer sen åkte jag till mamma, pappa skulle nämligen bort ikväll.. så jag kom till mamma en dag tidigare. vi ska nog bara ha hemma kväll med film och liknande. ska även färga hennes hår :) kulkul ! imorn vet jag inte vad jag ska göra, det är typ någon "fest" för att vi vann division tre och kom i divison två, men jag pallar inte gå för mina tränare typ hatar mig av någon anledning :D men funderar på att sluta och gå tilbaka till handbollen, saknar det !


James blunt är sjukt bra ! älskar hans musik och texter ♣

glömsk !

har nu glömt hela veckan att säga tack till min kära kompis Kajsa, som gav mig en hårfärg i måndags , har tänkt på det jätte myucket, men det har aldrig blivit ner skriver liksom ..
träffade även en gammal kompis imorse som jag inte träffat på typ ett år? men det var kul att träffa honom igen iallafall, och tycker verkligen att du och din tjej passar jätte bra tillsammans, hoppas det håller länge. snart ett år ju !

fredag (slapp) kväll .



rubriken stämmer verkligen :) ska absolut inte gör någonting alls, somnade liksom halv sju till mit favorit program SCRUBS ! hur lyckas man ? var ganska rastlös förut så jag tänkte fixa ny design,  är så fruktansvärt trött på den nu varande, funderar även på att ha en bakgrundsfärg, men tycker personligen att det är lättare att läsa om det är vit bakgrund, men vi får se :) men jag har så dålig fantasi så det blev inget, kanske fixar något senare ..  men jag åkte iallfall till centrum förut, behövde en ny bh och ville ha en sjal.. så på bussen träffade jag Linnea och hennes kompis Kajsa, de skulle till donken så jag följde med dem dit. satt där i typ två timmar ? snackade coh så . sen gick vi till hm där jag köpte vantar och en sjal, men det blev ingen bh. får bli en annan dag .. imorgon blir det skola, trotts att det är lördag, men det är 50års jubileum, så vi ska ha lektioner och hela skiten, föräldrar ska typ också komma.. gansak coolt,min  farmor, farfar, farbror, mamma, pappa, moster och moster har gått i den skolan, sen nu jag :)



( mina vantar.. )

tråkigt !

guuuud var tråkigt allt är ! specielt att bara vara hemma SJÄLV en fredag utan att göra någonting alls. tråktråktråktrktråktråktråktråktråk !  haha . hoppas ni har en bättre dag än mig.
___________________________

men det gick bra på provet idag iallafall !
skrev fem sidor .. fick kramp i handen . haha.
men vi får tillbaka de om typ två veckor :S

tänkte..

.. bara säga gonatt ! :) <3


avundsjuk !

är fruktansvärt avundsjuk på min kära vän emelie som jag tyvär inte träffar så ofta. men hon ska iallafall på¨coldplay ikväll! asså shit, har verkligen velat gå på den, men ingen an mina kompisar lyssnar typ på sån musik liksom. sen för typ två månader sen så sa mamma, okej men jag kan gå med dig. och jag tänkte aa okej det funkar väl , så jag skulle fixa biljetter med självklart var de slut ! och nu ska emelie då på den ikväll . men jag får väl vara glad för hennes skull :) <3

´
eric och emelie, vi sitter typ och grillar korv & marsmelleows :)
mysigt värre , haha.

kallabalik

haha rubriken ? nej men det var yasmine som sa det helt plöttsligt, 0och det är nu mitt nya favorit ord , haha. låter så härligt :) aja. efter skolan så drog jag yamine och minna hem till mig för att plugga, så vi pluggade en hel del om kina och diskuterade , för man måste ju liksom reflektera själv. imorn blir det då prov på kina, so. ett ganska stort prov, och det ända vi kommer ha i geografi så det är ganska viktigt också. men jag känner ändå att jag kan ganska mycket, men jag ska nog plugga lite senare ikväll också.   annars så händer det nog in6te så mycket ikväll, top model bara :) förstår inte hur det kan ha gårr tio sesånger men det är ju fortfarande braliksom ? sen blir det nog att gå och lägga sig tidigt också.. ajuste jag duchade imorse, och fönar sen håret dårå. och hela min hårfön börjar lukta bränt ? så jag blev jätte rädd för både kajsas och yasmines har börjat brinna en gång .. och jag vill värkligen inte att det ska hända. men jag kommer nog önska mig en ny när jag fyller år :) det är inte långt kvar nu , 17 oktober.
 och det var en lite komisk grej som hände idag också :) helt plötsligt säger minna : titta han bajsar. vi tänker typ aja whatever liksom för hon satt typ och tittade i en tidnig så vi trodde det ju var där, men hon fortsätter säga det och typ as garvar , så yasmine går fram och kollar och minna säger : nej där ute! så utanför mitt fönster är det som en parkeringsplats, för de som bor i lägenheterna. och där står en kille och bajsar, han var typ sex sju år . haha !



  

dagens outfit :
jacka - manhattan
turkos tunika (?) - hm
vitt linne - hm
skor - belle
väska - hm

plugg

matchen slutade 3-0 till huddinge. hahahaha :) det var fruktansvärt kallt, hackade fan tänder, och det är ju bara september liksom ? efter matchen så väntade jag poå bussen för jag kunde värkligen in6te gå, hela min kropp var en isbit. så jag tog 704 till centrum, men nikita, väl i huddinge fick vi vänta en timme på 705.. haha, gick in på pressbyrån och köpte te. och lite annat , sen satt vi och väntade, och jag typ spillde te  på marken, så råkade det typ skvätta på en tjej som stog där. hon började typ borsta av benen och nikita kunde inte hålla sig för garv, haha. mycket roligare än vad det låter :) sen satt vi på 705 i typ en halvtimme.. när jag kom hem pluggade jag och kollade på top model :)
nu ska jag ta med mig böckerna ner i sängen och troligtvis somna :)

älskar att det finns så mycket äpplen på träden, tar typ ett från varje träd jag går förbi :)


i love singing !

haha japp rubriken stämmer :) men jag sjunger förjävligt med jag älskar ändå att sjunga. haha ! aja vid fem ska jag iallafall träffa Linnea vid vivo, sen ska vi gå vidare till källbrink..när jag kommer hem blir det mycket plugg ! puss .

17/9

 

jacka - manhattan
vit l¨ång stickad tröja - bikbok
väska - hm
skor - din sko
sjal - minnas


Dagen började med hemkunskap och vegitarisk lasagne :) den blev god, trodde faktiskt inte det men den var god :) sen hade vi bara vanliga tråkiga lektioner typ . Började kolla på film på spanskan, typ en skräckfilm. Den var faktiskt läskig :S haha :)
Ikväll blir det nog att åka till källbriknk, mitt lag har match. Men jag ska inte spela, ljumskeproblem.. Men jag och linnea ska troligtvis gå och kolla. Men tror att vi ska förlora den matchen med flit, för vi vill inte komma upp i en högre division med det laget.. Har ju ett annat lag också där vi nu har kommit upp i division två :)  måste antagligen plugga också .. Men jag är så less på det just nu .. Ska nog lägga mig med min älskade solotidning en stund först . Ha en fortsatt bra dag :) <3

svårt att sova ?

tror jag kommer få svårt att sova ikväll .. har nämligen ingen tv i mitt rum , vilket i vanliga fall är mitt bästa sömnmedel. men nu så har jag ingen stans att ställa den så.. aja. börjar vid ¨åtta imorn. ska kanske byta mobil med putte :) haha vettefan vad han har för skit, menmen  :) nu ska jag iallafall sova . godnatt ♥

im a star !



haha den här hatten (?) hittade jag när jag stadade min garderob :)
lite rolig, kommer från usa har jag för mig . haha är helt oseriös på bilden .


jacka !

yesyesyes ! jag hittade äntligen en jacka ! :) en skinnjacka från manhattan, är nöjd med den :) kollade i lite afärer men hittade inget annat, kollade på en väka på belle men den kostar 600 vet inte im jag har lust att lägga det på en väska s0om jag tröttnar på efter två månader ?  hittade en  annan väska på hm också , den kostade bara 200 så den kanske det blir :) 
 

man ser kanske inte så bra, men den
kommer från manhattan och kostar 500 kr

Stan.

Slutade halv vid tre, tog då bussen till stuvsta för att sen ta tåget till stan:) så nu sitter jag på tåget och lyssnar på musik och Bloggar :) i stan ska jag träffa moster, vi ska kolla på en jacka till mig och sen kanske vi var en fika eller liknande:) nej nu ska jag av . Puss skriver sen<3

trött

 är fortfarande inte klar, men jag orkar verkligen inte mer ! vet inte vart jag ska göra av alla skit .. hela mitt rum är helt fullt, men jag orkar inte göra något ät saken faktiskt.. ska nogbara ta det lungt resten av kvällen . skulle vilja se i ditt ansikte med magnus betner, han är så jävla skön ! men jag är osäker på om jag fortfarande har ögonen öppna ´då..
imorgon vet jag inte vad jag ska göra, blir väl göra klart rummet kanske är med en kompis eller något.. puss & godnatt<3


paus

håller fortfarande på med rummet, men jag har kommit på en grej, eftersom att den nya byrån är mycket mindre än den gamla garderoben så kommer det ju finnas massa grejer som inte kommer få plats, så var ska jag göra av det liksom ? :S aja det löser sig nog ;) hittade en gammal en gångs kamera  som jag åkte till centum och lämnade in, har ingen aning om ved det kan vara på bilderna , så det blir kul att få tillbaka bilderna :) nej, back to work !

städ dags :)

okej, nu ska jag sätta igång med garderoberna.. vet inte om jag kommer hitta klart idag föresten ? kom ju på att den är så jävlka full med annat än kläder också,. så jag måste ju gå igenom och se vad som ska slängas osv..
men såhär ser det ut nu iallafall.


hela rummer är allmänt stökigt..

klar :)

jag börjar kvart över nio men är redan klar :) guud vad skönt, men jag hade ju kunnat sova typ en valvtimnme till .. men nu fick jag lite tid vid datorn.. måndagar är väldigt sköna i skolan, spanska, klassråd, matte, idrott ( som jag inte ska vara med på) och sen teknik. så det är ju härligt :) sen blir det som sagt bara hemma, ska ju fixa i rummet och jag måste nog plugga också. det blev ju inget i helgen. hoppas ni får en bra dag !<3


jag och embla från matchen ,  dock inte så bra bild på mig ..
tagen från
  http://emblaholm.blogg.se

godnatt .

nu har jag duschat , ska nog snart krypa ner i sängen och kolla lite tv :) imorgon blir det ny skol vecka, gansak ku l:D hade tänkt och sten plugga den här helgen man jag har inte öppnat bokekn äns en gång.. kan verkligen inte plugga hemma.. imorn så ska jag fixa här hemma, pappa har köpt en ny byrå som jag ska flytta in i ;) blir väldigt skönt, nu har jag en stor jävla garderob som typ tar upp hela rummet, eller aa överdrev kanske lite.. godnatt<3

 jag hoppas att alla har grattat mine idag ? annars kan ni göra det här
http://herminealvergard.blogg.se 

21.35

fan jag missade både gossip gir och hål i väggen idag .. hann inte hem .. jag och embla åkte till tomtberga och träffade lite kul folk , haha.. kollade på lite matcher där, men helt ärligt så är verkligen innebandy fruktansvärt jävla tråkigt, och jag typ fattar ingenting.. haha, men där spenderades typ min största delan av min dag :) sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte till mamma och hämtade lite grejer som jag sulle ha till pappa.. nu är det nog duschen som väntar. puss<3

dagens , inte så roliga outfit..

jeans bikbok
sofias adidas
skor från din sko

söndag..

vaknade tidigt iadg, eller tidigt för mig iallafall :) typ vid tio .. men vi somnade väldigt tidigtopckså så det kan ju ha med det att göra ;)  aja vi gick upp och åt frukost, och nu ligger vi i min säng igen . embla smsar och jagsitter vid datorn .. haha :) vi vet inte riktigt vad som händer idag, kanske blir att kolla på någon match eller något..

GRATTIS ´MINE ! Mine hjärtat fyller 14 idag,ett stor grattis till dig gumman :) ♥

sleeping beautie :)

embla ligger och sover brevid mig, och jag sitter med datan i knät i sängen . socialt värre :) sitter och skriver med lite söta människor :) om lite allt möjligt :) ska väl snart sova jag med, om jag nu kan... är inte så trött längre , och det är så jävla varmt, embla sover med mjukisar tjocktröja och täcke ? liksom typ svettas sönder ? aja, blir nog inge mer blogg ikväll så godnatt .. <3

lördag kväll .

sitter nu hemma hos mig tillsammans med embla. kom typ hem för en liten stund sen.. efter att vi varit hos embla så skulle vi kolla på innebndy i tomtberga, men det var tydligen inget. så jag gick till ica ochfick min efterlängtade franks :) haha, sen gick vi ner till centrum, köpte lite godis och sådant på foodmarket. sen träffade vi markuz och mathias som typ inte gjorde något.. vi var i centrum en stund, typ gjorde inteså mycket. sen tänkte vi att vi kunde ta bussen till fruängen där den sen vänder och åker hem till mig, men det var typ fel. så vi gick av vid rosenndal där vi fick vänta en stund på att den rätta bussen skulle komma. men sofia fortsatte typ till någon annan.. sen aa kom vi hem och typ är skit trötta.. ska typ inte göra så mycket, tänkte ju först träffa fredrik, men det blir typ inget med det..


hos embla .

hann inte skriva imorse för det var väldigt stressigt, så jag skrev värsta inlägget från mobilen , precis när jag var klar så ringer det, och allt försvinner.. så jag pallade inte skriva om.. aja, väcktes imorse vid tio av att pappa ringer. vi skulle ju gå på AIK -  göteborg matchen . så ringe jag embla och hon ville också hänka. så jajg pappa och embla åkte till solna och såg matchen.. matchen slutade tyvär 0-0 med ett bortdömt aik mål ? det kan man ju säga vad man vill om med den skaen, men jag tyckte iallafall det inte var rätt.. haha såklrt ;) sen åkte vi till huddinge, träffade Sofia . och nu sitter vi hos embla och gör typ ingenting..  ska snart kanske träffa några , eller aa jag vet inte.. puss <3


inte från dagens match ..



sovdags.

gud, jag är fruktansvärt trött nu, lutar nog att gå och lägga mig.. sitter just nu och skriver med lite sociala människor.. haha. imorn så ska nog embla sova här, på dagen så ska eventuelt jag och pappa gå på aik.göteborg, om det är okej väder.. men det märker vi imorn.. men nu blir det nhog säng och tv. godnatt <3

fredag ..

  

idag så var jag med minna efter skolan. vi åkte till balingsnäs där vi träffade Lina, sen åkte vi hem till henne en stund.. hon bor typ låååååååångt ute på landet ! hur mysigt som hälst, vid vattnet ..  där bussen bara går en gång i timmen, haha. så sen därifrån så skulle vi till gladö stall. de rider ju.. lina skulle typ tävla. jag och minna gick mest runt och kollade och så. sen drog jag till huddinge, för at sen åka till pappa och hämta skolfotot som kommit :) lilla ludde var frisk idag och smsade mig och bah: skolfotot har kommit , jag blev fett glad. så iallafall jag åkte hem till pappa och det första jag gör är att kolla på bilderna, som jag faktiskt blev ganska nöjs med.. iallafall ensambilden. kanske inte jättebra, men för mig var det bra :) klassfotot var väl lite sämre.. sebbe var fan värst, såg ut som de som dör i the ring . haha :) sen tog jag tåget hem till mamma, där jag träffade moster, som skulle hem till oss på midag. hon óch lite annat folk .. haha :)
ja och nu sitter jag här ..

 
orkade inte rotera..

ilovethissong !


john mayer - free fallen

städat ;)

 
före och efter bilder, jag hoppas att ni ser vilken som vilken ;)
det är så skönt när det är klart liksom,
men det var bara en liten del av mitt rum,
men jag ska ta det i delar .
så när jag är klar med det sista,
så är väl det första stället jag städade på redan mess't up igen:)
haha:)

hjälp mig ?

det är ju så att jag och sötminna ska hitta ett recept på landskapsrätter från vilket lanskap vi vill, men vi hittar ju fan inget normalt, från något landskap? typ ålsoppa eller mald lax liksom ? har typ letat i en timme men fan inte hittat ett skit , det ska vara klart imorn liksom :S behöver värkligen hjälp ! haha :)



minna <3

torsdag..

trött är presic vad jag är nu ! kunde värkligen inte gå upp i morse.. men när jag väl kommit upp så gick allt bra, ända tills engelskan vid ett.. jag fick 67 poäng, MVG gränsen var 69 , och jag gjorde världens slarvfel, hade jag inte gjort det hade det blivit MVG ! men tycker nästan mer synd om ludde & sebbe, de fick 68 haha . men stackars lilla ludde var sjuk idag, igår också för den delen .. jag och yasmine var nte med på idrotten idag så vi skulle typ gå promenad, så det gjorde vi lydiga som vi är ;) pallade lite äpplen här och där.  gottgott :) har nog inte hänt något annat i skolan idag.. på vägen hem tänkte jag & albin ta 704 hem, klockan var 04, den gick 07 , så han bah det är chill. jag bara okej . så vi skulle gå fram till bussen, och väl framme så åker bussen ? snacka om att jag fic´k damp :) men vi tog tåget istället .   så nu är jag iallafall hemma :) mår lite dåligt så jag ska nog plugga nu, sen om jag pallar så kanske jag & embla ska dra till stuvsta och kolla på tränng.. men får se om jag pallar..

 

dagens outfit,
jeans bikbokl
skor converse
väska hm
shorta hm
skärp , ingenaning
linne red label


bild på mig & yasmine i våras..


kall & trött .

ja somsagt så var jag och kollade på embla & fannys dans. haha ganska kul antar jag ;) dansen började fem, tjugo i kom vi till centralen, vilket betydde att vi var tvungna att springa till tunnelbanan och väl på odenplan , springa till dansen.. men vi hann iallafall :D efter dansen så åkte vi till huddinge, där vi skulle till tomtberga hallen för att kolla på jonas träning, men den var tydligen slut, och det var match mellan 94 & 92 orna.. så jag tänkte köpa en franks menn självklart var de slut :( men sen kom jonas iallafall och vi va en stund med honom.. sen åkte jag hem och aa, kom typ nyss hem..
min skoldag var typ helt vanlig, fick tillbaka en so uppgift , VG på den .. det är väl helt okej.. bara en i klassen som fick MVG .. sen var det no & jag somnade, vilket inte är så ovaligt, måste skärpa mig !
imorn så ska jag nog vara med Minna och typ göra en grej till skolan, om hon inte glömt -.-  haha :)



iloveyougirl!


nu blir det american pie 2 på sexan ;)
godnatt.

Dans:)

Just nu sitter jag och kollar på Bästis dans:) efter skolan åkte jag och embla till centrum. Där var vi en stund. Träffade angelica. Det var länge sen sist. Och när jag tänker efter så saknar jag faktisk oss. I sjuan när vi jämt var med varann och skrattade och hade kul, vi var bästa vänner.Men saker ändras och vi blev ju jätteovänner. Sen har vi inte riktigt hittat tillbaks.. Vilket egentligen är väldigt synd, med tanke på hur bra vänner vi var liksom. Man kan tydligen inte skriva såmktpå mobil.skriversen

missnöjd !

fyfan vilken  dålig dag . men det var väl bara för att det blev en bra dag igår ?  tisdagar är den sämsta skoldagen , det ända kul är engelskan. så när det väl var engelska så blev jag glad :) jag kände mig fruktansväst safe på ett MVG i engelska ! men jag hade missförstått hela jävla skiten så man kunde bara ha två fel på två prov, och det var bara en i klassen som klara, inte jag. så jajg blev fruktansvärt missnöjd. sen åkte jag ju in till stan, men köpte absolut ingenting ! hur fan lyckas man liksom ? jag märkte att jag inte alls passade i en sån jacka som jag ville ha, så jag tänkte ju köpa en väst dårå , men mamma tycker att den inte är användbar så vi hade typ värsta bråket, vilket iochförsig inte är något ovanligt, så det blev iallafall ingwn väst. men jag la undan den eftersom att den var slut på tre av fyra stadiums.. men jag vill också ha en skinnjacka, men hittar ingen fin som liksom inte ser för plastig ut.. så jag får väl börja med vinterjacka diräkt istället, för ajg kommer aldrig hitta någon som jag blir nöjd med..  och nu kom jag hem för typ tjugo minuter sen datorn krånglar, som vanligt .. och jag är så jävla ttrött somnade liksom på tåget ? men nu börjar top model ,
pusspuss <3

stan snart :)

ja jag ska ju till stan senare, jag skulle åkt direkt efter skolan med jag slutade tidigare så mamma hade inte slutat så jag fick gå hem en stund först.. ska snart möta mamma så åker vi in till stan .. jag kan värkligen inte bästämma mig om jag vill ha en väst från stadium eller om jag ska ha en svart jacka med knappar och ett skärp, haha låter jätte fult men den är iallafall fin :)
ajuste det typ är någon som smsar mig ? han typ heter martin och kan typ inte svenska ? haha, men han har världens sämsta engelska, så han är typ från något annat land ? haha aja ;)


 haha skit fin bild , not.

svart tröja - H&M 198 :-
vitt linne  - red label  ?:-
jeans - bikbok 399:-
låga converse- footlocker 599:-
väska - H&M 198

bra dag :)

japp min dag har varit bra :) det började ju med skola, som jag faktiskt inte tycker är så jävla tråkigt som alla andra? asså visst det är ju inte det roligaste som finns men det funkar ju liksom :) sen åkte jag somsagt till pappa och fixade lite grejer. sen mötte jag upp mamma på tåget hon tog min tio kilos väska och jag gick av i huddinge :) där träffade jag bästa vän embla, väldigt länge sen.. vi gick runt i centrum en stund, sen gick vi till donken, köpte en milkshake och hade allmänt trevligt.. sen drog vi hem till henne. snackade mest, hon pluggade lite, jag hjälpte henne med att sy fast klämmor som ramlat av från hennes löshår.. sen vid halv nio kilade jajg ner mot centrum för att ta bussen hem , på bussen träffade jag isabella&elin, trevligt med sällskap :) när jag kom hem hade mamma bakat muffins och min solo tidning hade kommit :) så det kan ju inte bli ett bättre avslut på dagen :) så sitter nu med bärbara datorn och läser solo:) imorn ska jag nog in till stan med mamma för att köpa lite grejer, en höst jacka / väst bla..


gammal bild på mig och embla :D


blogblogblog !

haha, guud tappade räkningen på hur många bloggar jag har haft för lääänge sen ! , men nu har jag iallafall ett namn som jag är nöjd med :)  & jag vet designen ser absolut förjävlig ut , men jag ska fixa det senare ikväll när jag kommer hem till mamma, eller jag ska ite lova förmycket , men ska försöka iallafall .... så just nu sitter jag hos pappa och lyssnar på underbar musik , ska snart slänga ihop lite stuff som jag ska ta hem till mamma sen..





 
sen när blev det så jävla svårt att bygga ihop en kinderägg leksak ?
tog typ en kvart för mig att fixa den här grejen, tillslut fick jag kolla på bilden ,
det har man ju aldrig behövt förut ? det är säkert jag som är dum i huvet,
men det är ju typ fan för tre - åringar ? :S



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0