and youre to blame

ska plugga nu, satte bara igång datorn för musik:) matte först sen engelska, det går nog fort! Jag är trött som fan, helt slut. Idrotten tog död på mig, shit dags att börja träna tror jag..


the hardest part

Är så jävla trött på alla nu. Fan alltså. Är irriterad som fan. Tror du jag vill att det ska vara såhär eller? helvete heller. ååååh, varför måste det vara så jävla svårt för.

Har lyssnat på musik konstant hela kvällen. Jag har spotify nu vafan. Är redan beroende av det, bästa någonsin.


fastnade inte på kameran, men är röd som en tomat i ansiktet...


if i wrote you a symphony, would it tell how much you mean to me?

Skriver från pappas dator, helvete vad seg den är alltså.. Okej, igår. Först var jag hos kajsa i en  evighet, för det tog timtal för henne att göra iordning sig. När hon väl var klar så åkte vi till victor, där gjorde vi inte mycket, men det var trevligt ändå. Kom hem med världens huvudvärk, var yr och mådde illa. Tog en huvudvärkstablett och somnade sedan framför sagan om de två tornen. however, idag ska jga och kajsa sola tror jag. Men hon sover väl fortfarande. later.


Gissa vem som ska på göteborg - AIK 1 november borta på ullevi? :D


helvete

JAG ÄR IRRITERAD!! Haha, det var inget skämt.. Men är iallafall hemma hos kajsa nu och hongår mig på nerverna.

http://www.simpsoncrazy.com/content/pictures/family/HomerStranglesBart1.gif
kajsa.

biblioteket

Guten morgen:)
Jag har precis duschat och minna ligger fortfarande under täcket. Om ett tag ska vi till biblioteket för att fixa bok till engelskan. Sen ska jag bäl träffa kajsa tror jag. Ha en bra dag puuuss


naive



Minimoe sover här ikväll, och imorgon ska jag vara med Kajabaj :) ♥


Möss och människor

Sitter i skolan medans Kajsa läser svenska boken, som hon somvanligt glömt. haha sitter några trevliga sjuor bredvid mig också, sweet. Sen ska jag vara med minna ikväll och vad vi ska göra är ännu olkart.


Skärholmen

Missade debatt idag, men det går repris nu. Så ligger i sängen och tittar på tv, sen blir det scrubs också. Var i skärholmen idag, köpte en tröja, ni kanske får se den sen. Puss och godnatt

älskling

Som ni ser ¨på rubriken så har jag träffat min lilla älskling ( min kusin ) fantastisk, hon kommer alltid få mig på  bra humör. Det var nämligen Annas födelsedag idag, så STORT GRATTIS!  Hon och Markus, som fyllde år igår, fick tillsammans tre lediga kvällar då jag är barnvakt. Det är bara roligt för mig, haha.
Annars var det bara skolfoto idag, jag hoppas på det bästa!! , resultatet får ni se om kanske en månad;)


haha, en aning tillgjort..

solfagra

STORT GRATTIS TILL MIN ÄLSKADE FARBROR SOM IDAG BLIR 29 ! Och till min idol, Rachel Bilson som jag tror blir 28 (?)


Idag har det varit en bra dag! Skolan var rolig, eller ja vad man kan förvänta sig iallfall.. Efter skolan åt jag och Kajsa thai, sjukt himla gott var det, sen åkte vi till solfagra där har vi varit resten av kvällen. Trevligt, trevligt.







the subways - with you
Cause when i´m with you, it seems so easy, it seems so easy. My best days are with you, they are so easy, they are so easy. 

i hope you understand...

jag vet inte om jag har gjort ett misstag nu, det känns som det, men i längden så tror jag att det är bäst så, jag tror du förstår det också..

Skola idag, första riktiga dagen, redan läxor, suck. Värsta ämnet också, no ofc. Hela dagen har varit åt helvete, iallafall för mig. haha. nu lagar jag mat och lyssnar på coldplay. ha det bra !

Stanna hos mig

Det är över nu, och jag som aldrig gillat nostalgi, jag gråter nu. Det är över nu och jag som alltid vill vara fri, jag vill fångas nu.

black.

Är nu hemma hos mami, nice. Vi åt tacos till middag, sjukt gott :) sen färgade jag hennes hår men ser knappt någon skillnad:S Imorgon är det skola igen och nu börjar den på riktigt, hoppas inte vi har matte imorgon för kom på att jag glömde boken hos pappa. han kommer få damp, oups..

osminkad och skit äcklig, haha.


stuvsta

Nu är jag hemma igen efter att ha varit med Kristina hela helgen. Igår var vi hos Sara en stund, det var väldigt mysigt, men sen drog många så då drog vi också. Hemma hos Kristina var det fest och alla var typ helt wasted. skit kul, sen somnade vi i soffan framför American History X.
snyggaste killen ever!, fast kanske inte bästa bilden..

fortfarande brist på bilder..


detta fält måste fyllas i

Hejsan, jag och Kristina sitter hemma hos mig, sov hos henne igår och ska troligen göra det idag också (a). Vi har varit i farsta men hittade inget. just nu försöker vi komma på vad vi ska göra ikväll. btw, brünu sög f***a.


movienight

Snart jag och Kristina till heron och kolla på BRÜNO, haha roligt, ha en bra kväll gott folk!

there is no one else who can take your place.


lyssna på texten.

debatt

Kom precis hem från coop, haha. Har tankat också. Men nu är det debatt som gäller, säsongsstart idag, jippie!!


fast fan, det är ny programledare, hon kommer aldrig vara lika bra som janne josefsson.. vet inte äns vad hon heter.. tjenixen.


threecorner

Idag var vi vid trehörningen med klassen och två klasser till. Kanske inte så jätte roligt, men bättre än att ha vanlig skola. men det blev ändå en hel del skratt.  efter det åkte jag, kajsa, putte, dennis och richard till vivo och försökte komma på vad som skulle hända sen. så efter ett tag åkte vi till kajsa, haha ruuligt. Imorgon ska vi till flaten med klassen och bada, och jag är sjukt rädd för pålar nu, eftersom richard säger att det finns där. haha, men det är bara låta någon hoppa före mig ! :D


brist på bilder i datorn..

no way.


Hur kan känslor ändras på en sekund ? ´Fan tidagare idag var jag happy-face, nu mer åt ett annat håll. Av flera anledningar. men sitter nu och pratar med kajsa. det gör ju saker och ting lite bättre.

röda stugan

Första skoldagen av nian. Jo det var väl helt okej.. av någon anledning känns det inte alls konstigt. sen tuffade vi runt på moppe, haha. Jag och kajsa fick skjutsa..


30 minutes

ja om en halvtimme börjar skolan.. usch, ska inte bli roligt. För två veckor sen såg jag faktiskt fram emot det. men inte längre !

way to much

Oj så mycket jag har bloggat idag, why ? antagligen för min dator. imorgon börja skolan igen, bäst att ställa klocka så jag inte glömmer det. sommaren har gått sjuukt fort ! speciellt nu på slutet.. hoppas det hänt något kul med folket i min klass, jag vill ha förändringar ! :D


mitt schema, helt okej.
godnatt, erica.

coldplay

Har precis duschat, sitter och tittar på en dokumäntär om 2000 - talets bästa rockband, coldplay.  Fixar lite med design också, men blir ju fan aldrig nöjd.. Men bättre än innan iallafall :)



look at the stars, look how the shine for you.


ordning och reda

Hemma nu efter en väääldigt snabb runda till söder, men hittade vad jag sökte. Köpte fodralet och det passar perfekt, köpte en klänning också, dock inte den jag hade tänkt för den fanns såklart inte..


vet inte riktigt om jag ska byta den eller inte. ( den är längre på )


329 kronor på ordning och reda, köpte självklart det rosa !

:D

Står nu vid min nya dator, hihi. Iloveit ! ska eventuellt ta en tripp till söder snart, för hittade inte min klänning igår :( så ska kolla på söder och kanske också köpa ett dator fodral´, men är inte helt säker på att min dator passar i det jag vill ha..


lekte lite med webcameran .

im up

Jag är uppe och klar ! bortsett från att jag inte ätit frukost.. Ska snart åka in till stan med Angelica och Anton, trevligt. Tyvärr så har jag inte så mycket pengar för tillfället, eller klart, lite har man ju alltid. Men inte mycket att shoppa för :( IMORGON FÅR JAG MIN DATOR ! är överlycklig :) och då blir det mer blider. later.

 
brett bälte - gina
tröja - hm

när verkligheten kommer ikapp dig.

Hemma nu, känns så jobbigt på något sätt vill inte vara hemma, vill inte börja skolan vill inte leva i verkligheten igen, det känns så tungt. Landet har iallafall varit skit mysigt, fast det har blåst otroligt mycket, jaja. det tråkiga var att jag glömde oc :( men ska väl dit snart igen så det ska nog gå bra. juste färgade håret ikväll också . knappt någon skillnad, men det behövdes ! ska spela höörs.


jag och kusin förra sommaren.


14 augusti

Idag gick jag upp vid halv tolv och tvättade har tvättat alla mina kläder nu! det känn riktigt bra. Snart ska jag packa lite för jag åker till landet över helgen, härligthärligt. vädret ser hyffsat lovande ut, det är bra! nu ska jga till ica och köpa avocado & glass, ha ha.. Skriver när jag är hemma igen ! puss


förra sommaren


klackisar

Jag och Angelica skulle ju bada, men det blev inte så för när jag kom till telefonplan ( påväg hem till anton ) så började det spöregna. Så jag Angelica och Anton satt hemma hos Anton tills typ fyra. gjorde inget alls.. Sen fick jag och angelica nog av att bara sitta inne hela dagen så vi åkte till stan och tog en fika på waynes coffe, fantastic. Sen kollade vi runt lite, köpte ett par pumps från belle, röda med guldig klack, låter hideous, men de var sweet. De  passar förhoppningsvis till klänningen jag ska köpa från gina till 100 - års festen jag ska på snart. ser fram emot !!!!! ( och nej ingen fyller hundra en fyller 60 och en 40, så de har fest tillsammans ) det ska bli otroligt kul! Småland den 5 september, nice.

gina tricot - 249

nu ska jag lägga mig i ett bad med min solo och en kexchoklad.

ändrade planer

Okej jag vet att jag gjort en lista på allt som skulle fixas idag, men tyvärr är det ändrade planer. eller inte tyvärr, ganska skönt då slipper jag göra allt tråkigt ( som egentligen måste fixas, menmen ). Men endel har jag faktiskt gjort, hämtat mina kläder och ränsat i garderoben, och trots att jag inte tvättat så har jag sorterat tvätten. Men istället ska jag och Angelica bada! , eftersom det är så fint väder idag! ska bli roligt.  tjenixen.


gamla tider, underbara minnen!

list of tomorrow

Min morgondag :
1. vakna 07.00 och möta mamma i stuvsta för att hämsta mina kläder.
2. hem och äta en bra frukost.
3. gå runt långsjön, behöver tänka.
4. ansiktsmask.
5. ta en lååångt bad med allt vad det innebär
6. ränsa garderoben.
7. tvätta ALLT, medan tvätten tvättas så städa rummet.
8. handla mat och laga en got middag till mig och pappa
9. vika tvätt
10. spela ps2 !!!!!


för tillfället är jag sjukt irriterad på folk som litar på fel personer, falska människor och folk som inte hälsar.

Nej nu ska jag gå och boka tvättstugan innan jag somnar framför paradise hotel. godnatt


happy days.


GE MIG SPOTIFY NU !

fan vad jag vill ha spotify. och det är nu !!!!!!!

snart ska jag träffa minna, puss & hej.

i see people turn their heads and quickly look away





det var underbara dagar på landet, price less. mycket båt, bad och sol. helt fantastiskt. det går inte att beskriva. det här var första gången som jag verkligen gillade att vara där. och fan vad jag önskade att tiden inte gått så fort. idag vet jag inte vad som händer, sugen på att åka moppe. vi får väl se.



Rolling stones - paint it black

fan vad skönt att åka härifrån


Maybe I'm Amazed At The Way You Love Me All The Time
Maybe I'm Afraid Of The Way I Love You
Maybe I'm Amazed At The Way You Pulled Me Out Of Time
And Hung Me On A Line
Maybe I'm Amazed At The Way I Really Need You
Maybe I'm A Girl And Maybe I'm A Lonely Girl
Who's In The Middle Of Something
That She Doesn't Really Understand
Maybe I'm A Girl And Maybe You're The Only Man
Who Could Ever Help Me
Baby Won't You Help Me Understand

åker till landet i några dagar. ser fram emot att komma härifrån. egentligen vet jag inte riktigt varför men det känns otroligt skönt att komma bort. är med mina små älsklingar, en sådann otrolig livsglädje.

RSS 2.0