blogg sugen

Okej, väldigt lång paus , ellerhur ? Jag blev bara sugen på att blogga igen, jag menar det är ju lite mitt fel, kind of obvious erica.blogg.se liksom .. Aja, de senaste dagarna, har jag sovit, tagit det lungt, varit på landet och shoppat på mellandagsrean, ! en klänning, t-shirt, mössa, skidglasögon, jeans, trosor, lite allt möjligt helt enkelt :) Nu sitter jag bara vid datorn och har inte särskilt roligt, haha :) Imorgon ska jag sova, sen kanske till min moster som har flyttat, typ hjälpa de lite i lägenheten, om jag orkar... Nyårs planerna är fortfarande oklara, ska iallafall vara med embla, resten vet jag inte ännu. Vi får se, det ordnar sig säkert .. :) 



katastrof

Jag ska snart till mina kusiner, där ska jag sova sen imorn åker vi till landet. Är där under helgen så det blir ingen blogg.. KOmmer nog ta en bloggpaus eftersom att fel personer läser bloggen, igen... Det har hänt något med min ipod också, har typ gått sönder :/ men det får inte vara så kommer inte klara mig utan musik under helgen  :(:( åååh .


it's christmas

   
 





lite bilder från min jul!

snö på julafton woho!



 

 
julafton idag, jag är väl inprinsip klar ska kanaske göra något av mitt hår (?) sen är min julafton alldelses för komlicerad att förklara så vi tar det en annan gång.  NU FÅR JAG ÖNSKA ER ALLA EN RIKTIGT GOD JUL !

äntligen

nu har jag bråttom, ska ta tåget om en kvart , vi ska in till stan, äta lunch och lite så! :) puss



så här ser jag ut idag ! :)

rachel ray

Nu sitter jag ny dushad framför tvn och kollar på Rachel Ray, hon är så härlig! :) Jag ska somsagt till stan med Embla, om det går att få liv i henne snart, men jag får väl ha lite tålamod, annars är det jag som brukar sova.. Nej nu ska jag slå in hennes julklapp, pusshej, ha en bra tisdag!


godnatt



godnatt alla ! Imorgon är det tisdag, en dag närmre julafton! jag ska vara med Embla, vi ska nog till stan och fika och byta julklappar . pusspuss

två dagar kvar !

Ja nu är det bara två dagar kvr till julafton, JIPPIE !  Ja och pappa har klätt granen, eller mest jag :) sen har jag självklart kollat på prison break, riktigt spännande nu! a jo annars så har jag väl inte gjort så mycket idag,


eftersom min webkamera har blivit svartvit och jag inte orkade ladda min vanliga kamera  så får ni en svrtvit bild på våran gran :)

väldigt dålig update,

Ojojoj, länge sen nu, typ i lördags ? Aja, får väl skriva en kort sammanfattning av vad jag haft för mig. I går så var jag hemma först, sen åkte jag till Huddinge där jag och mamma fikade med hennes kompis. Trevligt, sen åkte jag till farmor och farfar för att äta middag där mina kusiner också var. Sen därifrån så följde jag med de hem och vi hyrde film, fools gold med matthew mconney och Kate hudson. Riktigt bra :) sen blev det så sent, så jag sov kvar där. Nu imorse åkte jag till min moster, för att fixa lite grejer innan jul. Så det var väl allt, ha en bra måndag. Puss & kram !

natti natti

Denna kväll har varit lugn och tråkig, kollade på någon film med hilary duff, rätt boring. Sen pratade jag med embla och nu snackar jag med Jakob på facebook. Vi måste ses snart, verkligen! Imorgon ska jag väl handla de sista julklapparna sen ska jag på middag hos kusinerna, trevligt trevligt :)


news

     

BILD,
1&2 Svart tub linne från Bik Bok 125 kronor
3&4  Vit kofta med hög krage från gina tricot 99 kronor
5 Svart spetsklänning från gina tricot 299 kronor
6 Örhängen & halsband

Idag har jag alltså varit i skärholmen med mamma, hittade lite saker och även några julklappar.

du är en underbar person !

vaknade vit tolv imorse, då mamma sa att jag inte fick sova längre. Så nu på morgonen har jag väl varit på lite halv dåligt humör, men det blev bättre när jag loggade in på msn och upptäckte att Ludde för första gången var inne :)
snart ska jag med mamma till stan och köpa julklappar, har lite bråttom med det känner jag, puss ha en bra lördag!


eftersom jag och Anna har haft en liten diskution om vilken hårfärg jag har på denna bild, så måste jag fråga er. jag anser att det är brunt, och hon något annat. Ska bara tillägga att bilden är från när jag fyllde 13, alltså mer än ett år sedan, för er som inte förstod det .

vilken färg ?

    


vilken färg är bäst? egentligen är inte designen så fin kanske, men en ny är på väg. Den här är bara tillfällig, men frågan är vilken färg som är bäst ? Just nu har jag ljuslila. Puss & godnatt

You're a song written by the hands of god

Because of you
I forgot the smart ways to lie
Because of you
I'm running out of reasons to cry
But when the friends are gone
And when the party's over
We will still belong to each other

friday

Jag är less på att blogga, skriver inte om något intressant känns det som.. aja, idag var det sista dagen i skolan så nu är det jullov, woho! vi fick ju våra betyg idag, VG i nästan allt, inte no, bild eller idrott bara. Men bild och Idrott kommer jag nog få VG  i nästa termin / i nian, det gäller bara att andtränga sig mer. NO är dessvärre svårare... Jag fick iallafall VG+ på bokuppgiften, jippie! kämpar jag lite hårdare kommer jag nog gå ut med MVG i svenska i nian .. Aja, efter skolan var jag med, Ludde, Sebbe, Simon och Tim, vi var hos simon, sen kom Adrian också.. Jag kommer verkligen sakna Ludde och Sebbe under lovet, kan verkligen vara mig själv med er, haha.


betyg,

har ju gått den här veckan och varit lite halv stolt över mina betyg. VG i alla ämnen förutom No och Idrott, sen vet jag inte bild. Har liksom tyckt att det är bra med VG i nästan alla ämnen. Men med det kommer man inte långt kan jag säga, har man VG i alla ämnen får man total 240 poäng. Åttio poäng från max .. Det är inte bra, men åandra sidan, har man g i alla ämnen blir det bara 160 poäng.. men jag har ett mål, VG i alla ämnen och Mvg i fyra, så blir det iallafall 260, det är ju helt okej.. man kommer ju in på det mesta :)


ski star

riktigt lugn torsdag idag, skönt. sov på bilden, oups (a) sen drog ´jag till stan, sen till solna, sen tillbaka till stan. Kul va? Köpte Emblas andra present, och skidutrustning. Så nu har jag äntligen mina egna skidor, woho!


Onsdag hos embla ,

Idag är det då onsdag, efter skolan så åkte jag med Ludde till huddinge där vi träffade Adrian, och sen åkte jag hem till Adrian.. Där hände väl inte så mycket (a) men var väl rätt mysigt. Sen åkte jag iväg hem till Embla, där jag ska sova :) kulkul :D


miss the times


Idag fyller Gustav 15. Stort grattis verkligen! Shit vi ses alldeles för sellan!
Gammal bild från världens bästa sommar..


tisdag

kom hem från skolan för ett tag sedan, sen dess har jag ätit glass och pratat i telefon, två underbara saker .. :) skolan idag har varit helt okej, boksamtal om sandor / ida men eftersom att jag faktiskt läste ut boken den här gången så gick det väldigt bra :D sen hade vi labbprov i no, med en del hjälp från albin gick tillochmed det galant! resten av kvällen ska jag väl bara vara hemma. puss


haha, riktigt fin (a)

bokuppgift,

åkte som sagt in till stan med embla, cissi följde också med en stund. Hittade lite julklappar, pappa och båda mina mostrar. Sen solade vi solarium också och hade det allmänt trevligt. När jag kom hem gjorde jag bokuppgiften som nu är klar, whoho ! men blev inte jätte nöjd måste jag säga..  nu ska jag  snart sova, puss och godnatt!


basket proffs

dagen har varit super! 27/33 på matte provet, riktigt nöjd. VG (+) med andra ord, hihi! sen hade vi idrott, skit kul! Vi hade inte våran vanliga lärare, utan en kille från usa. han pratade engelska och var typ basket profs. men jag kommer inte ihåg vad han heter.. snart kommer embla och vi ska in till stan, puss!

livet är som en backe som lutar

nu ska jag sova, har kommit en bit på min bokuppgift, men får fortsätta imorn. godnatt!

Nivea ,

Dagen har varit i stort sätt trevlig, teatern var riktigt bra! När jag kom hem låg ett paket och väntade på mig, det var från Solo, hade tydligen vunnit något :) riktigt kul! det var ett hår-kit från nivea,



systemet fuckar ur

Jag håller på att bli galen! vem är så dum i huvet att komma på ideen, ja vi gör ny tidtabell till bussar och tåg ! Jag stör mig riktigtriktigt mycket! nu kan jag alla tågtider, sen byter de tid. och iochmed att bussarna går efter tågets tider så måste ju bussarna också byta tider.. KATASTROF! jag kommer nog missa tåg och bussar den här veckan... Men jag antar att man lär sig tiderna efter ett tag..


idag fyller denna underbara flicka år,
gratta henne på http://emblalouise.devote.se/


blommor av stål

nu ska jag sova efter att ha börjat skiriva bokuppgift och gjort massa annat.. imorgon ska jag på blommor av stål, en teater eller typ musikal. kan bli kul. ska nog upp rätt tidigt, eller vid tio ( tidigt för mig) sen ska vi väl in till stan..
hörs imorn :)

har gjort en ny design, men vet inte om jag blev särskilt nöjd.. aja får duga ett tag,



sommras,

pappa, jag älskar dig.

Idag har jag spenderat stora delar av dagen med pappa. kan inte ens komma ihåg senaste gången vi gjorde något tillsammns han och jag. Vi har nästan inget gemensamt, speciellt inte på vintern. Mer på vår och sommar då det är fotbolls sesång och fiske tider, då gör vi lite mer tillsammns men det är fortfarande inte mycket, det är väl det vi gör tillsammans. Så det gäller att ta vara på tiden, för för mig är det värdefulla stunder. Tyvärr så har vi inte ett starkt band, det är riktigt synd, en gammal vän till mig som jag umgicks med mycket förut, är riktigt nära med sin pappa. de är som bästavänner. jag kan sitta och titta på deras relation tillsammns, beundra den, bli avundsjuk.

Vi började iallafall i solna på aik shoppen där jag köpte en super skön tröja, eller rättaresagt pappa köpte den till mig :) sen gick vi vidare till solna centrum där vi mest kollade runt. Sen åkte vi till huddinge, men affärerna stängde vid fyra så det var inte så stor idé att vara kvar där, pappa åkte till tumba och jag till stan, jag var där i typ två timmar, käpte en tröja till.  sen åkte jag hem där jag träffade pappa igen och vi julpyntade här! mysigt. sen läste jag ut sander/ida. riktigt bra bok, ett klockrent tips om man inte läst den.


299 :- AIK shoppen




98 :- H&M



lördag

Jaha då var det lördag idag då :) jag ska väl kolla lite på julklappar känner att det börjar bli dags nu.. Om det blir själv eller med någon vet jag inte ännu, men jag känner verkligen att jag måste börja, åtminstonde kolla runt lite och börja få ideer :P Ja, annars vet jag inte vad som händer. ha en bra lördag, puss


sick of crying

godnatt.


erica


green street elite

vi kollade på green street hooligans idag, så jävla bra film! klart en av mina favoriter, jag vet inte varför, de bara slåss ju , men det finns något med den filmen som är riktigt bra! men eftersom att vi kollade med klassen fick jag hålla tillbaka tårarna idag, haha! riktigt sorlig i slutet.. kanske inte ska avslöja mer (?) men det jag ville kommar till var ialafall att Pete (inte elajah wood ) är ju fan snygg, har aldrig tänkt på det när jag sett den förut ..






christmas card

sitter och lyssnar på gammla låtar :) riktig skönt. kom nyss hem från tim, där jag var med simon och yasmine. ikväll ska pappa bort, så jag blir ensam men har ingen aning om vad jag ska göra :S om jag bara är hemma blir det väl idol final och läsa boken. annars kanske någon rolig person har lust att ses (?) puss,


miss it

yasmine

tack yasmine för de fina ändringarna i bloggen :D

södersol

vi han med både solarium och hårfärgning men det ena gick bättre än det andra. eller nej egentligen inte, båda gick åt helvete :D hihi . nej men håret blev bra, efter några försök :) det blev iallafall brunare än våra kroppar :P efter solarium köpte vi hårfärg, färgade, blev grått :D  gick tillbaka till centrum köpte ny och färgade om :) jag antar att ni kan se resultatet på hennes blogg, emblalouise.devote.se , nu är jag iallafall hemma ! puss,



torsdag med embla

nu sitter jag och embla hos mig vi ska antingen färga hennes hår eller sola solarium :) vi får se hur det blir.. min dag har varit super skön två håltimmar och bara slappa lektioner :) super nice ! så så är det :)
nu är yasmine inne på min blogg och fixar massa saker, vad vet jag inte riktigt men det lär vi märka :)  puss.




singing bee

onsdag idag, inget speciellet har hänt, förs tandläkaren sen var jag med adrian. haha, rätt kul .



här är äntligen min önskelista!

dentist

onsdag morgon, ända anledningen till att jag bloggar nu är för att datorn stod på eftersom att jag var tvungen att ladda albins ipod. så nu har jag duschat och kollar nu lite på vakna med the voice. idag ska jag till tandläkaren vid två, slipper no  , yees! sen kanskejag ska träffa adrian. nu ska jag kila iallafall, puss!


nu känns allt riktigt bra igen

sådär då var jag hemma hos pappa igen, mammas hår, om jag får säga vad jag tycker, blev väl sådär. bättre än förut iallafall :D men det blev nästan svart :D när jag kom hem läste jag typ femtio sidor i sandor/ida. går rätt bra :) nu ska jg nog stänga av datorn och lägga mig i sängen med tv och mobilen :´)


någonting jag saknar riktigt mycket .

skidor !!

 


shit vad jag längtar till österrike & alperna. ska bli helt underbart ! bara två månader kvar (a)

min dag idag har varit helt okej. försov mig riktigt mycket imorse men var i skolan på 25 minuter great! kom bara en kvart försent .. sen hade vi NO prov som gick åt helvete. kunde inte plugga igår. först började alla smsa , omöjligt att konsentrera sig. sen var det prison break.. men tror iallafall jag får G, hoppas verkligen !

nu är det plugg som gäller !

kom nyss hem från embla och nu är det plugg som gäller resten av kvällen, och såklart prison break !puss.


typ as gammal bild :)

sweden is the shit


Sitter nu hos embla och väntar på att lasagnen som står i ugnen ska bli klar :)  vi har hunnit med att plugga och laga mat :) hihi, haft kul :D Först när jag slutade vid tolv så åkte jag hem till Minna, där vi åt lunch och pluggade litegrann. Men jag är verkligen sämst i NO, hehe! Men får väl plugga mer på det ikväll när jag kommer hem... 


söndagar är tråkiga

ja den här söndagen har bara rullat på utan att det har hänt något speciellt. Kollade nyss på gossip girl och sereana har ju typ blivit värsta bitchen nu igen :S hoppas inte hon blir det .. aja :D snart ska jag avsluta denna helg med att kolla på wallander. hoppas ni haft en bra helg :)


årets bästa idol auditions !

   

i realy don´t regret anything



med denna söta bild säger jag godnatt :)

en stor jävla saknad !

idag har allt varit chill, inte hänt någonting, har varit hos embla hela dagen och nu är jag hos pappa, hur jag hamnade här vet jag inte.. ska snart till myrängen för att äta middag hos my grandparents. skit tråkigt. :D aja ska kila, puss.



finns skit många bilder, men alla är på emblas dator...

bästa fredagen på länge !

Allt med den här dagen har varit toppen, verkligen superbra, en lektion i skolan, stan med embla, hemma kväll med system kamera, super kul. det blir mycket bättre bilder med en system än en vanlig digetal, kanske något att skriva upp på önskelistan? ..


älskar dig ♥

hemma hos embla !

äntligen är jag hemma hos embla igen, så länge sedan vi umgicks. ja det hände ju lite grejer och så, men nu är vi vänner och jag sitter hos henne, känns skönt! embla städar och jag sitter vid datorn, jag kanske skulle ta coh hjälpa till? , nej ;)  ikväll ska vi nog ta det lungt, prata och ha det mysigt, ska ju sova här :)

haha :)

red nailpolish

nu ska jag sova, har pluggat matte och so! går rätt bra för mig och att plugga just nu, känns riktigt bra. imorgon ska jag sova hos embla, vi ska väl först kanska kolla lite på julklappar i stan eller någon annan stans :) annars är min helg inte planerad :)♥


tjena tjena mittbena :)


testade mittbena, mest för skoj skull:)
min kompis har nämligen färgat håret och skaffat mittbena. men jag tror inte det är något för mig ?


väl godkänd

hihi, är rätt så glad nu, har fått veta slut betygen i tre ämnen, alla vg :D engelska, so och svenska, tre väldigt viktiga ämnen. sästen har vi inte fått veta ännu slutbetygen skrivs 19 december, så får man de under jullovet, men det kommer nog gå superbra :) (a). nu är jag hemma hos pappa för att hämta sandor/ida som också ska vara utläst och bokresension den 19.. dags att skynda på lite kanske?


en annan sida av mig ;)

erica goes geek!

haha  vet ni vad jag har gjort? nej det vill ni inte veta, haha, jag har spelat cs, HA HA. sitter och garvar år mig själv, men kan inte låta bli att tycka det är lite småkul. aja :) nu ska jag sova och plugga spanska, som förövrigt kommer gå åt skogen.. kommer nog bara få G på det här provet, aja godnatt på er !

haha riktigt kul !


jag skulle förhöra sebbe inför spanska provet som är imorn och så skrev jag en mening som han skulle översätta, den stod i boken. men jag har inte fattat att mosca var ett namn. sen kom jag på det när han översatt den, men det är verkligen inget illa menat till mosca i vår klass.men shit vad jag garvade ! haha, okej egentligen kanske det inte är så kul om man inte förstår. men var tvungen att lägga in det :)

hahahaha

oj jag trodde inte att inläggen hade publicerats så de senaste inläggen är bara test som tydligen kom upp nu. haha!  idag var det tisdag, hade hemskunskap gjorde pepparkakor som blev helt misslyckade, haha. sen har det väl inte hänt så mycket. ikväll kommer det hit några som ska äta så ska mamma och de planera lite grejer, men för mig blir det nog plugg, matte och spanska, kanske lite NO om jag har lust.. ajuste, jag har gjort en önskelisa nu, men den är på den bärbara datorn så den kommer väl senare :)


saknar sommaren 2007, världens bästa!

hej

.

inläggen har inte publicerats !

..

jag får damp på blogg.se !!

.

fan vad blogg.se är segt.

bloggade när jag kom hem typ vid tolv men det har inte kommit ut. gick iallafall hem idag efter tre lektioner i skolan orkade verkligen inte mer, hade så fruktansvärt ont i magen. så jag åkte hem.. hemma har jag suttit vid datorn, kollat på film och bara tagit det lungt, tillochmed pluggat lite. juste idag är det min barnidol britney spears födelsedag vilket betyder att de bara har spelat britney spears låtar på mtv, mycket minnen från barntid, hon var verkligen en förebild för mig, haha. nej nu ska jag fortsätta att bara vara hemma och ha det bra :)

    


sjuuuk

kom  hem efter att ha gått tre lektioner i skolan. det var helt meningslöst, jobbade absolut ingenting. men får väl plugga lite nu hemma. mår inte alls bra, mår jätte illa och det känns som om snart kommer allt upp. ska bara vara hemma och ta det lungt rsten av dagen alltså. ska försöka hitta gossip girl som jag missade i söndags.


det går i omgångar.

ännu mer skit, skit och skit.


nu börjar denna måndag närma sig slutet, men hur avslutas inte en måndagkväll utan prison break ! snart ser vi bröderna i tv 3 :) jag kommer då sitta bänkad framför tvn, som vanligt på måndagskvällarna! imorgon är det tisdag, ska kanske plugga lite då, vi får väl se :) annars ska jag nog inte göra något speciellt, hoppas ni haft en bra måndag!

 
hihi, my favorite :)


 


jag bryr mig inte längre.

första dagen i skolan var typ katastrof. jag orkar inte prata om det nu, mest skrattretande. har väl gått runt ovh varit små irreterad men thats life:) sen gick jag till vivo, köpte franks ÄNTLIGEN!  sen träffade jag adrian en liten stund. sen tog jag bussen hem lyssnade på musik i ipoden, min nya bästavän. musik löser typ alla problem för stunden. i just love it.
nej skriver mer senare, puss.


RSS 2.0