shoppa?

är på otroligt stort shopping humör, vill till stan men vet inte om jag orkar träffa någon just nu, för tv-spel lockar också otroligt mycket.. INGEN slår mig på super mario tre till nintendo 8-bitars. btw, finns inget bättre tv spel. Det slår fan allt och skönaste kontrollerna. Älskar att man kan alla extraliv också :D jag är grym, ikväll sover minna här! hörs♥

ja, jag har precis vaknat..

this is newport beach ice-tea

kom precis hem från orienteringen, det gick sjukt bra tycker jag, sprang på 1.03, visserligen var mvg kravet på 50 minuter men ändå haha. Är trött så ska nu kolla på oc en liten stund sen duuuuuscha!


this is love!

autumn

Nu har hösten vekligen börjat komma och sålänge det är fint väder, som idag, tycker jag att den är mysig falktiskt! alla löv på marken, alla mysiga kläder, haha. Ikväll har jag pluggat, svenska, no och engelska. ska fortsätta med lite svenska till sen avslutar jag med so, hurray.. godnatt.


pictures from today,
skor - converse
jeans - åhlens
väska - accent
linne - vila
halsduk - jc

monday morning

Skolan börjar om ungefär 50 minuter och jag har fruktansvärt stor lust att lägga mig i sängen igen och aldrig mer gå upp, ååh vad skönt det skulle vara. Fan varför kan aldrig jag bli sjuk.. Fast jag ska inte säga så, det är väl bra med ett bra imunförsvar.. Ha en bra måndag.


ångest...



curly


klingklang

And my attraction is getting stronger
I need to feel you, I need to hold you
I can't deny 'cause my heart is screaming out your name


i'm devastated

Shit, fick nyss reda på att plain white t's är på turne tillsammans med snow patrol. Kan det bli bättre eller vad? Tyvärr så spelar de bara i usa i år, tänk om man hade bott där alltså. På tisdag är di i new york och ikväll spelar de också..


lördag

Mitt virusskydd har gått ut, och jag är sjukt nervös för att få virus, men jag vet inte vad jag ska ha för virus skydd eller hur jag gör. så får vänta till imorgon, då kan mamma hjälpa mig. Idag har jag verkligen ingen aning om vad som sker, skulle verlkigen behöva plugga, men det är omöjligt hemma, för det är så mycket som distraherar mig här.


tengo hambre

Hemma nu, lyssnar på kent och spelar bubble struggle på fb, kommer verkligen inte förbi bana 45 och det stör mig, haha tönt jag vet. Men är sjukt hungrig så ska ta en macka nu, ikäll vet jag inte vad som händer. idol antagligen! puss sålänge.

they did not see

plugg plugg plugg..




repeate x1000

Calle Kristiansson




 so damn beautiful

score



Haha häcken-aik på aftonbladet, man ser mini prickar som springer runt very funny! AIK LEDER SÅKLART! 0-2

picture

Nu har jag fått skolfotot hihi, alltså klassbilden blev väl sådär jag är helt okej, men klassen i allmänhet är hemsk. Haha :) ensambilden blev ändå hyffsad, bättre än vad jag trodde ! :)





is it the right thing to do ?

Kom nu precis hem, har varit med kajsa och Minna bara ute och pratat i timtal, känns det som iallafall. Riktigt mysig dag faktiskt. Nu är jag riktigt kall och blöt så ska ta ett varmt bad! imorgon blir det ny vecka och nya tag.


running from you

Världens skyfall utanför mitt fönster alltså verkligen! helt sjukt, och nu är min moppe blöt också.. :( jag och kajsa som skulle våldgästa minna för att få se skolfotot, så vi får väl se hur det blir med det helt enkelt.


i just don't belive you anymore

Grönan idag roligt, alltså fan vad jag älskar fritt fall tilt, finns ingen härligare känsla, love it! sitter nu och lyssnar på musik och skriver med trevligt och otrevligt folk på msn. Men är sjukt trött och skrattar åt allt så ska sova snart. Godnatt

dags att blunda

goodis

Jag är hemma hos Matilda och äter godis och tittar på idol, trevligt. Ska hem sen, men har moppen så måste till pappa så sover väl antagligen där. Sen imorgon ska jag på gröna lund med mamma och moster, mamma har typ fått gratis så det blir väl roligt, fast är faktiskt inte så sugen på det.
hihi mini sötnos !

idol 2009

Ja idag började då idol igen, crap. Men man sitter ändå där och tittar, stört men det är så. Det var iallafall en grymt bra kille med, Felix 16 år, hihi. Men mot min förvåning var det fler bra. Var barnvakt idag också.


mr barbie

Skolan idag var väl helt okej, riktigt skönt att inte ha någon spanska. Ikväll blir det till att plugga so.


jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din.

Tydligen ska Håkan Hellström varit grym i fredags och jag tror inget annat. Hade ju varit roligt att vara där, menmen. Nu står en skolvecka framför mig med mycket plugg tror jag, so prov imorgon, så det blir plugg ikväll iallafall.


sötaste söt Hanna ♥


semi

Sjukt spännande match på tv4 sport just nu. AIK - Häcken semifinal i Svenska cupen. Det är just nu förlängning och häcken leder med 2-2,  minuter kvar av förlängningen så go ganget!

Är hemma nu iallafall och igårkväll var väldigt trevligt, det var bordsplacering den var ganska bra ändå haha.. God mat och trevligt folk, lyckad kväll.

 
Finaste 60-års presenten man kan tänka sig. Verkligen sjukt fin bil och jag fickäran att åka i den, wio!

UPDATE: 3-2 AIK !


vimmerby stad

Idag har vi gått runt och tittat i Vimmerby det gick fort fanns inte mycket att titta på. Alltså jag undrar verkligen var de handlar kläder det fanns, lindex cubus och jc och sen två lokal affärer med skräp haha. Liksom inte ens HM? well, köpte en hög kjol från cubus.


dags för en dusch nu tror jag allt.



det är så jag säger det

Alltså nu sitter jag i småland och vet att hemma spelar Håkan Hellström på gröna lund och att om jag hade varit hemma hade jag troligtvdis dragit med någon dit och stått i regnet och sjungit kom igen lena eller något. Haha, life i sad sometimes. Men jag ska inte klaga har ju mitt spotify så kan lyssna hur mycket jag vill och det är jätte mysigt här så aa. Imorgon blire fest, ha ha...


i tha car

Sitter nu i bilen och  jag slapp sitta i mitten!! Skönt. Men jag stör mig på att jag inte hade film med mig för det hade ju varit great. Det är typ två timmar kvar i think men måste stanna och kissa långt innan det!

'


hatar det.

Om en  timme åker jag till Småland, whio. Men först är det spanska, skit tråkigt läxförhör och grejer. Jag har iallfall med mig dator och internet, nice! Eget rum idag också innan mamma kommer imorgon, härligt. puss.

2 september

Hola amigos. Onsdag = värsta skoldagen. Men fasar faktiskt för imorgon också, idrott.. Är så otränad, jag skäms.. Ska snart plugga, måste plugga svenska och engelska framförallt, men även matte och so om jag orkar. Det vill säga troligtvis inte..



sorry.

Haha förlåt för mitt lilla damp utbrott, men det mesta är fixat nu iallafall. Lite finslip bara, men det tar vi imorgon. Puss och godnatt.

helvete.

MIN BLOGG SER UT SOM FAN! JAG VET. MEN FIXAR DET IMORGON. ALLTING ÄR TRÖGT SEGT OCH KONSTIGT.

I think i'm drowning

Gör nada typ, borde plugga skit matte, men orkar inte! Efter skolan så åkte jag minna och kajsa till mediamarkt, sen låg vi på en bänk och åt choklad och pratade, haha, mysigt ;) Har precis skjutsat hem kajsa också, funny. Ha en bra kväll.


fantastiskt bra!


goodbye my lover


världens vackraste...

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blind and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your head.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.


RSS 2.0