everything



Cause you're all I want, You're all I need
You're everything,everything
You're all I want your all I need
You're everything, everything.

i will never forget

 " När jag tänker tillbaka så fäller jag en tår när du låg här bredvid känns precis
som igår, När jag skriver det här river jag ut gammla minnen jag känner
sakta tårarna rinna nerför kinden Ja hade glömtde, hur mycket du betyder,
det svider att inte kunna prata som vi gjordeförut det ger mej en känsla av att livet e slut"

there is no one like you

Sista tiden har inte varit särskillt bra för mig måste jag säga... Det är väl en av anledningarna till väldigt lite blogg. De närmsta vet vad det handlar om och det är alla som behöver veta därför tas det inte upp här. 


i taket lyser stjärnorna


Gaaaaah , jag var på bio idag, I taket lyser stjärnorna , ! shit vad den var bra, sorlig, rolig och helt underbar , hehe. ALLA MÅSTE se den ! haha. Imorgon ska jag till romme med skolan, funny ! därför måste jag sova, ska upp vid halv fem .. hehe, puss och godnatt!



i'm alive

Ja, som ni märkt så har jag varit lite off, det beror mest på ingen ork och ingen tid. Men också för att jag inte skriver om något intressant..  Jag tror jag bara ska skriva när jag har något att säga, eller helt enkelt när jag har lust. Det tråkigaste är att bara läsa om vad jag har gjort, just därför ska jag skriva vad jag hållit hus de senste dagarna.
Onsdag : Bio, Australia, riktigt bra , sevärd!
Torsdag:
Flottsbro med Ludde, Minna, Kajsa och Dennis. Kul ! 
Fredag: Yasmine sov hemma hos mig, mysigt !
Lördag: Slapp dag med Yasmine och tv spel! Bio på kvällen med tjejerna, kul! Efter blev det lite konstigt, bussarna var cp och blablabla. Kom tillslut hem vid typ tolv, då sov Kajsa hos mig, vi lyssnade på Kent ( höhö) typ hela natten, och snackade.
Söndag:
Tv spel typ till två, ( yes, jag är beroende ) Sen drog vi till stan, köpte två tröjor från gina tricot :)




the world is not that bad as they paint it, it's worse

nu är det en sån tid när man bara vill vara hemma med sad music. Man ägnar inte en tanke åt skolan för det är lönlöst. man bryr sig inte om det, för allt går ändå åt helvete. Vännskapen är inte på topp, verkligen inte.  små bråk, tjaffs, större bråk, svek, massa annat, allt påverkas. visst man kanske är glad i skolan, skratt och så. men egentligen så vill man gråta..
känner inte att det är värt att skriva, det blir så tråkigt.

to fight for you is all I've ever known

tjoo !  Sitter nu och nördar musik, har provat kläder inför romme har typ nästan bestämt mig, men ska jag ha mössa eller pannband ? hmm, jag tror på pannband, men har inte riktigt bestämt mig. Min måndag är typ full, först skulle jag till ccentrum med minna och yasmine, köpte två par trosor och ett läppglans sen käkade vi på donken. Efter det drog jag till mamma, för jag glömde lite stuff igår-.- snart kommer pappa och hämtar mig för att vi ska till ballingsnäs på en grej.. sen blir det plugg och kvällen kommer avslutas med prison break ! :D great!

one republic - come home

Den hät låten är underbar!

mobilen är cp

Jag var somsagt hos mina små älsklingar, kul :D sen kom jag hem coh typ snackade i telefon i två timmar, innan jag tog bussen för att träffa kajsa, vi var i myrängen och blablabla. Sen åkte jag hem och nu sitter jag här. Ska väl snart sova i guess . så godnatt


hittade en skit gammal bild på mig, mitt hår var typ brunt (?) men det är typ min naturliga hårfärg tror jag .. väldigt ojämn


kusin vitamin

Snart kommer pappa och hämtar mig, så åker vi till mina kusiner där det blir födelsedagsfika, trevligt !


Julas, den äldre fyllde sju i fredags !

hemma igen

Nu är jag hemma igen, kom hem nyss. Har varit en trevlig dag och kväll. Somnade igår runt sex, vaknade idag vid tolv.. Av att min mobil ringde, och tio sms. Hade visst somnat helt plötsligt igår :) Aja, sen låg vi typ och snackade till halv två, gick upp och körde buzz, jag vann :D minna drog och jag och kajsa åt typ frukost sen spelade vi ps3 hihi kul.. Sen sov vi lite innan jag drog till min moster där jag har spenderat kvällen, riktigt trevligt . Nu är jag bara inne på msn och så. hoppas ni haft en bra dag !


sover ni ?

Nu är deet så att vi tydligen hade uppesittartävling mot puttte och richard ..  så vi sover inte, inte för att jag egentligen är trött men :D vi är väl lite smått rastlösa och vet inte vad vi ska göta.  vad kan man likosm göta klockan fyra på natten ? Imorn ska jag till min moster som fyllde år häromdagen.. kanske inte blir så mycket blogg. pusshej

love is an empty rome

Nu sitter jag och Kajsa hemma hos Kajsa, vi väntar på Minna. Putte och hans vänner kom hit, det vill säga Abbe rohit och Max.. Men de drog nyss, hihi det var lite småkul :P Vi ska slagga här, jag och Minna. Ska väl sncka och typ kolla på OC (?) om det blir av :) Mina kinder börjar bli varma, efter att ha solat solarium efter skolan med embla, kristina, sofia, hanna, sarha, cammi och hanna. Kul, men jag är inte särskilt brun, men det kanske kommer.. Sen drog vi till BK, eller inte alla men.. Där satt vi i typ två timmar och snackade, trevligt !   Nej nu ska jag vara social eller något , hehe!



haha, en bild i kajsas dator :S
ha en toppen redagkväll nu !

ny duschad

kom nyss ut ur duschen, börjar inte förens 10.40 idag, skönt ! hade egentligen spanska men jag orkade inte sitta i skola två timmar sen så jag "försov" mig :) Jag blev iallafall klar med kristendoms frågan igår, woho! Men det blev bara två sidor för hand... Kanske kommer på något mer idag :) eller så glömmer jag bort allt, haha! annars har jag inga planer för dagen, ska plugga typ matte och so, kanske.. Ha en bra dag! ♥


vad har kristendomen betytt för samhällsutvecklingen i Sverige?

Onsdsag idag, håller på att plugga om kristendomen som det är prov på imorgon, kan nog det mesta och håller på att skriva mvg frågan så jag vet ungefär vad jag ska skriva imorgon. ( mvg frågan  är något i stil med min rubrik) Det känns som att det kommer gå hyffsat, hoppas på ett mvg, (osannolikt) annars vg, kanske med ett plus på slutet. Jag känner att mitt svar på mvg frågan är helt okej, men det kanske inte räcker. Hmm, vi får se. Efter skolan idag åkte jag till Centrum för att träffa min lilla embla, vi skulle fixa lite grejer. Vi var där en stund, kom väl hem vid fem, sen dess har jag pluggat och ätit. snart är det top model , puss!


memories



 


jag låter dessa gamla bilder tala för sig själv !

jalla jalla !

Har  nyss kollat på Jalla Jalla, skulle kollat på Gladiator eftersom att det klagades på att jag inte sett den idag i skolan. Men den var ju över tre timmar så jag orkade inte, det fick bli Jalla Jalla istället. Toppen film! Jag älskar svenska filmer, kan faktiskt inte komma på någon dålig svensk film just nu, hmm. Vet inte vad som är så bra, aja. Annars har allt varit lungt idag i skolan, fick tillbaka vårat förra engesla prov , VG- , gjorde ett nytt idag, får väl se hur det går. Nej nu ska jag plugga lite innan Top model !


i taket lyser stjärnorna



I taket lyser stjärnorna . Måste verkligen se den filmen ! Har läst boken typ i sexan, super bra!
( hallå, vad hände med förslagen ? )

mobil telefon

Okej nu är det såhär att jag vill ha en ny mobil.. Men har absolut ingen aning om vad för mobiler som är bra eller vilken mobil man ska ha liksom. Jag vill väl ha en inom ett rimligt pris.. Gärna förslag!

just nu har jag den här..

Ny design!

Woho, min egna lilla Embla har gjort en ny design åt mig :D Den blev super enligt mig ! jätte fin, stort tack till dig gumman! Den kommer nog få pryda min blogg ett tag frammåt nu. Älskar dig!


Gästblogg och design under reparering!

Hejsan hjärtat, hoppas det inte gör något att jag går in och skriver. Men du tar förhoppningsvis inte illa upp, jag har iallefal gjort din design nästan klar. Men det är lite kvar med texter och färger som vi får fixa, men bättre blev den trotts allt. Eller jag tyckte dne blev rätt fin, hoppas du också blev nöjd när du ser den. Men som sgat, färgerna får vi rätta till du och jag en annan dag.
Jag älskar dig vännen. / embla

design,

Shit vad jag ogillar designer, (observera att jag inte skrev hatar), det är väldigt jobbigt, och jag syger på att göra dem.. Nu har jag en skit ful, som är katastrof, men somsagt jag suger på att fixa. Men en vän till mig håller på nu, hoppas jag (?) men det var ett tag sen hon började så jag vet inte. Men nu har jag svart bakgrund också, jätte fult & jobbigt.. aja, designen är väl inte allt, bara det mesta.. :)

UPDATE : helt ny design av embla

erica goes damp

Då har jag fått den här lördagen att gå också :) Hehe, min kväll igår. Jag var typ skit sur, på pappa och några andra.. Och eftersom att alla dissade mig, eller okej två, så fick jag ännu mer damp, hehe. Så jag stängde in mig på mitt rum vid typ halv åtta, pratade i telefon typ två timmar, kollade på tv, diskuterade lets dance´över telefon.. sen somnade jag väl med smink och kläder runt tio. haha. Så på morgonen i morse var jag fortfarande sur, väcktes vid halv tio av sms, skit jobbigt då blev jag ännu surare typ, så jag stannade på mitt rum och kollade the hills ( som jag typ fastnat för :/ ) sen gjorde jag iordning mig vid typ elva, gick ut till köket och bråkade med pappa. sen åkte jag till moster, sen hem till mamma. oups.. nu är jag hos mamma och stannar här : ) men imorgon ska jag hem till farmor och farfar på julgransplundring (?) antar att det är roligt för mina lite yngre kusiner..



 


VILL HA TILLBAKA SOMMAREN NU !

jag hatar det här

Fredag idag, känner mig rätt nere, av flera anledningar. Skolan idag, var helt okej, rätt lugnt. Efteråt åkte jag och några andra till lövet av någon anledning, snackade mest, allmänt roligt. Sen fortsatte vi vidare hem till Dennis, fär vi typ kollade på en film som alla säger är jätte bra , Harold. Men jag tror att jag hade för höga förväntningar, för jag tyckte väl att den var sådär.. Nu måste jag försöka få tag på någon att träffa för jag orkar inte vara hemma, vill härifrån. Skriver kanske senare, höres.


rubrik ?

Åååh, jag orkar inte ! Fan vad det ska vara jobbigt just nu, jag håller på att bli sjuk ( för typ första gången ) , skolan började idag, redan prov och förhör och jag vet iunte vad inbokade. Engelska test på tisdag, so prov på torsdag, so redovisning på fredag (inte imorgon), spanska provet ska vi få reda på exakt datum nästa lektion. Allt är bara allmänt jobbigt. Ingen lust till blogg tyvärr, kanske imorgon.



bild från förra nyår...

saker blir aldrig desamma

Hola ! Onsdag idag, sista dagen på jullovet, men ingen fara snart är det ju sportlov, då jag ska till österrike för den delen :D aja, idag var det onsdag ja, den har spenderats hemma hos min mamma, hjälpte albin lite med bokuppgiften, annars har det varit lungt. Helt okej dag. Men nu glömmer vi den här dagen för imorgon är det ny termin med nya tag :)

Jag har alltif tänkt att man satsar ju högst i alla ämnen , men det kanske inte är så bra. man kanske måste sätta upp mål? Jag har iallafall tänkt lite på det där, och såhär ser mina betygs mål ut :

Svenska : MVG      Nu : VG
SO: VG      Nu: VG i alla
 ( Geografi : VG , religion ,VG sammhällskunskap VG, historia VG ) 
NO: VG ( typ omöjligt.. )    Nu: G i alla
 ( biologi, fysik , kemi )
Engelska: MVG (?)     Nu: VG
Matte: MVG (?)    NU: VG
Spanska : VG     Nu: VG -
Idrott : VG NU: G
Bild : VG Nu: G
Slöjd : VG            
Hemkunskap: MVG ( om man kan få det i åttan ? )  Nu: VG

så ser det ut


tisdag

Bloggen har inte varit så aktiv på senaste tiden, men det är jullov och mycket annat på gång, men på torsdag när skolan börjar igen och det verkliga livet kommer tillbaka så kommer bloggen också komma igång igen. igår var jag med minna och idag har jag varit med pappa lite , och annars ingenting. Imorgon ska jag hem till mamma, och sen träffa en kompis. Ikväll börjar top model igen, woho ! jag gillar verkligen det :)


4/1 - 09

Idag var jag somsagt på Hockey, AIK vann över Växsjö med 4-1 , woho ! sen kom jag hem vid halv åtta och sen dess har jag fixat ny musik, och typ inte gjort så mycket :) resten av kvällen ska spenderas framför tvn :) Imorgon ska jag träffa Minna, vi ska typ ta en fika och snacka, myys :) den lilla flickan har ju varit i Mexico så hon är ju brun som en pepparkaka nu :)

saturday

Lördag idag, skulle kanske ha varit med Embla, men jag sov till tre och kände mig sjuk så jag orkade inte. Har ont i huvet och var varm förut. Så jag har bara varit hemma och kollat på film typ :) Just nu färgar jag mitt hår, blont såklart. Men blir nog ingen större skillad för jag färgar bara över utväxten :P  imorgon ska jag på hockey, AIK - Växsjö. på hovet. Är inte särskilt intresserad av Hockey men jag fick biljetter i Julklapp och det är ju trots allt AIK :)



Haha jag drev lite med Yasmine , haha .

nu är det 2009, woho!




Orkar inte skriva så mycket, men nyår spenderades hemma hos Embla, med henne och Kevin.
Det var super mysigt, och just nu är jag skit trött, blev kanske lite sent igår. Aja. , det kanske kommer fler bilder när jag kommer hem ikväll :) Hoppas ni mår bra och haft ett toppen år, nu påbörjar vi det nya'!

RSS 2.0