@ mini's place

Så sant som det är sagt, jag är hos Minna. Vi sitter och gör inte så mycket, musik såklart... Vi hade spanska uppsats idag, hehe gick v´äl helt okej I guess. Pussar.


Old times



haha jag och Minna för någon vecka sen :)

if you care dont ever let me know

Besatt av snuff, fortfarande!
Sitter nu och pluggar hemma hos min farmor & farfar, så otroligt mycket skönare, brukar göra det ibland om jag orkar. Dagen har varit katastrof ! No provet gick så sjukt jävla dåligt, det har nog aldrig gått så dåligt på ett prov. Hoppas det räckert till ett G... Sen fick jag veta betyget i matte och engelska, VG. Väntat .. Blir så irriterad på att min grupp inte kan få mvg i matte trots att jag går i snabb grupp. Vissa har G i min grupp när andra grupper har vg, sjukt frustrerande. Funderar på att byta ner mig nästa termin så jag kan få mvg... jaja, back to work !


trevlig kväll & favorit i repris

Vi börjar med en underbar låt som jag lagt in förut men måste igen , slipknot - snuff


Kvällen har iallafall varit trevlig, det var några vänner till familjen där från usa, så jag fick träna lite utländska. Sen kom jag hem och nu lyssnar jag på musik, finns inge bättre än musik faktiskt. Imorgon ska jag på visning av en lägenhet med mamma, ooh i want it.


im tired of using technology



Jag håller på att göra mig iordning för kvällen, visserligen ska jag inte göra något speciellt, bara på middag hos min mormor & morfar. Vi ska grilla, sjukt gott. Igår sov jag hos Yasmine, vi kollade på hostel 2 eller jag kollade, hon sov :p sen gick vi upp vid ett imorse men jag drog hem ganska direkt så nu har jag duschat och ska precis sminka mig. Hare gött :)

Honey

Det var sista avsnittet av debatt idag, katastrof :( nu får jag vänta tills 18 augusti..
Idag har jag varit i stan med mamma, stötte även på moster och var med henne en stund. Jag hittade iallafall en avslutningsklänning och ingen är gladare än jag! Den är vit och super söt från hm. Mamma tyckte det liknade en "Ida klänning" som hon sa. Typ sådanna som de hade i barnen i bullerbyn och så, och jag älskar deras kläder så det gjorde mig ingenting. Annars har jag inte gjort mycket idag och imorgon vet jag inte vad som händer.
Ha det bäst !


jag längtar till sommaren & Grekland!

orientering

Vi hade orientering idag, jag tycker det är kul, trots att jag är sämst på det :) men när alla andra klagar måste ju någon vara positiv, right ? :) Sen åkte jag och typ aa några andra till donken, vi satt där alldeles för länge, men det var mysigt iallafall. Nu ska jag kanske färga håret ? annars sitta och skratta famför Goldmember. Sen missar väl ingen debatt ikväll ?, älskar det !

Vet inte om ni visste, men varje torsdags morgon vid halv åtta så spelar bandit en aucustisc version av en vanlig låt.. Det är alltid lika bra, verkligen topen! Imorse var det snuff med slipknot, vilket är en av mina favoritlåtar, men ni måste iallafal lyssna in det någon gång om ni inte gjort det!

YASMINE FYLLER 15 IDAG ! GRATTA HENNE :)


You couldn't hate enough to love

Jag blir gaaaalen !  jag vill verkligen blogga, men det är så mycket annat som kommer i vägen. Det finns inte tid / ork / lust helt enkelt. Anyway, dagen spenderades i skärholmen med mini & mini :D Köpte två tröjor båda från hm, sen inget mer vad jag vet. Avslutar dagen och veckan med två helt fantastiska låtar ;)

Slipknot - snuff
 

Snow patrol - Chasing cars


I didnt think you would disappoint me that way.

RSS 2.0