frank's & godis !

jag och Embla kom nyss in ifrån det inte så mysiga vädret, regnigt blåsigt och kallt! vi  har varit i Huddinge och köpt godis, det gäller att passa på, och frank's såklrt, gottgott! idag har vi bara varit hemma kollat på tv och tagit det lugnt, mysigt det med. Ikväll ska vi typ vara hemma, laga taocs snart, sen kommer typ två kompisar till Embla (?)  kan bli kul! nej nu ska jag hjälpa ebla med maten, puss !


hihi !

morgon hos embla!

sitter nu hos embla där jag sov inatt, och ska sova inatt ocskå, hihi :) vaknade för ett tag sen och har typ inte gjort något, förutom att kolla på alla oseriösa bilder från igår, haha ! vi sminkade varandra, blev väldigt fint, höhö :) nej nu ska vi äta, skrier mer sen.



lägger in mer bilder när jag kommer hem imorgon :)
ha en bra dag<3


embla och godis !

rubriken är min kväll :D mysigt va ? ska snart åka till huddinge för att möta embla och köpa godis på foomarket, där det just nu bara kostar 39 kr/ kg :D hihi lite reklam här också :) nej nu ska jag snabbt äta, sen gå till bussen, ha en bra kväll!

i telefon med embla :)

kon nyss hem och sitter nu och pratar med embla i telefonen, kulkul! stan var mysigt, började med att jag och filippa gick runt och kollade lite i affärer, sen kom Mine in, och vi fortsatte titta runt lite. Filippa ville ha ett läppglans och en puderborste men med tanke på hur kräsen hon är så var det väldigt svårt, haha! sen kom Frida också in och vi gick till gallerian och åt, super god foccacia :D så dagen har varit toppen, köpte ett svart nagellack och en plånbok, visst den var inte så fin, men hade bra fack :)


stan !

det är snart dags att börja gå upp mot stuvsta centrum och möta Filippa för att sen ta tåget mot stan. Vi ska väl mest kolla på kläder och så, kanske tar en fika eller liknande mysigt :) nu ska jag fortsätta göra mig iordning ♥

sleeping time :)

tänkte sova tidigt idag :) imorn ska jag med filippa till stan, ska åka rättså tidigt, vilket är det största skälet till att jag går och lägger mig tidigt, men godnatt allihopa :D

lucia

håller på att läsa en bok, lucia, det är till skolan, ska vara klar efter lovet, men den är inte alls bra! den är så komlicerad typ, men nu har jag kommit in lite i den, eller a 60 sidor, och den är på väg att bli bättre iallafall..  men det svåra är att skriva en "bokuppgift" om den, typ en debattartikel om bokens tema rasism och något mer, jag vet knappt vad en debatt artikel är liksom.. menmen! annars har dagen varit bra, var somsagt barvakt idag igen, köttbullar och makaroner blev det idag, väldigt stor variation höhö!



you´re like my sisters!

kladdkaka och prison break !

sitter och tittar på min fina klddkaka som står i ugnen i väntan på att bli färdig :) när den i klar så ska jag sätta mig och titta på prison break, eftersom att jag missade i måndags.. kulkul! sen blir det att hämta kusinerna idag också, trevligt :) det är nog så som min onsdag ser ut :)


en bok full av olika kladdkakor, som fint pryder våran bokhylla :D



dags att stänga av !

vilken dålig fantasi jag har ! jag måste skriva en massa motiveringar till varför vissa saker ska byggas just där, till skolan alltså. jag och ludde har ju plaserat ut allting men varför just där liksom ? gaah, aja är nästan klar tror jag lite mer ska skrivas och ska väl kanske ändra lite i det jag skrivit.. men just nu orkar jag inte mer, ska gå och lägga mig, det är en ny dag imorn :)
har snackat med embla hjärtat, och jag ska sova hos henne på fredag, hennes föräldrar ska bort, hihi, vi kommer ha det super kul och supermysigt! längtar redan, det var så länge sen vi umgicks.. men det är alltid kul när vi är tillsammans, hihi!



hahah, hittade det här "collaget" på mig och embla, alla bilder är väldigt gamla, men  minns allihop!
älskar dig hjärtat !

höstlov + plugga = sant!

nu kom jag på vad jag kunde ägna denna tisdagkväll till, plugga! det är ju så att det var ett arbete om kommunen som skulle vara klart i fredags egentligen, men jag och ludde blev inte klara så jag sa att jag kunde fixa klart det under lovet, haha jag är dum! menmen.



just nu så ser våran bild ut såhär, inte klar ! men på god väg, sen är det en massvis med moteveringar som ska skrivas också, men det grejar jag !

bolibompa, bolibombompa...... bolibompa!

gosh vad trött jag är, det är helt sjukt, jag är verkligen trött jämt och ständigt, sover länge på dagarna går inte och lägger mig allt för sent och sover ofta någon gång på dagen också. jag tror att jag har järn-brist, vilket inte är helt konstigt med tanke på att jag inte äter något med järn i, typ brocoli och pastej, det ändå jag kan komma på just nu, hehe. Men det har varit en helt okej dag var hemma till typ halv tre sen åkte jag till utsälje och hämtade mina små söta älsklingar, hihi. vi gick hem till dem och lekte och gjorde lita allt möjligt ;) sen llagade jag falukorv och makaroner, haha, blev totalt misslyckat men som tur är så åt de ändå :D sen kollade vi på bolibompa och jag somnade i soffan, haha ! nu är jag iallafall hemma igen. resten av kvällen spenderas nog hemma..


tisdag och jag är hemma!

jag sov aldrig i stallet igår, kom hem och fick sova i min underbara säng ! kvällen var helt okej, förutom att jag frös så fruktansvärt mycket, jag kunde inte röra mina tår på flera timmar efter , det gjorde liksom ont i fötterna när jag gick! jag tror aldrig jag har frusit så mycket om fötterna.. men annars så gick det väl bra.

var istan igår också, köpte ingenting, men funderar på ett par jeans-leggings från salt..

bilder från igår


gårdagens outfit
ljusa jeans från jane norman


haah visst är jag fin ? :D

nu måste jag skyna mig, ska hämta kusinerna om två timmar och jag måste hinna duscha först ! ha en bra dag!

I stallet :D

Nu har jag och kajsa kommis till stallet, lutar mot att vi ska sova här :) jag skriver mer när jag kommer hem imorn:) ha en bra kväll<3

höstlov, trött, stan och ny design!

Känns jätte skönt att gå upp på en måndag och veta att det inte är någon skola :D men grjen är att jag är fruktansvärt trött ! somsagt så hade vi "vara vaken längst" tävling, jag kajsa och putte :) men kajsa var inte äns med i matchen hon somnade typ runt fyra, eller det var då vi senast fick kontakt med henne :) sen pallade jag inte längre så vid halvsju så somnade jag. Visst jag hade kunnat klara mig längre om det hade varit mer seriöst, men jag låg liksom i min säng under täcket mitt i natten hur lätt är det att låta bli att somna ? sen vid halv elva blev jag väckt av telefonen, Yasmine ringde, och frågade om vi kunde dra in till stan, och jag sa okej, för jag hade ändå tänkt att typ dra till huddinge idag.. när vi lagt på så kunde jag inte somna om typiskt.. så nu är jag uppe och äter frukost efter fyra timmars sömn ! och tack till kajsa som fixat min design, hon har haft fria händer till den hela natten, så tacktack :D


typ ett år sen nu !

mysig kväll :D

jag hann inte till minna innan gossip girl så jag tittade på det hemma, sen gick jag till henne och vi kollade typ på tv och snackade om imorn :D först tittade vi på hål i väggen med de bästa bröderna, bröderna schulman såklart !, sen parlamentet med roliga magnus betner med flera, och det var en grej som var fruktansvärt kul, går inte äns att förklara.. sen blev det idol och idol eftersnack, kulkul ! och angående imorn, så ska kajsa också vara med ! Hahah, det kommer bli verry funny, hihi ! men först imorn så ska jag nog till centrum och kolla på lite skit sen ska jag hem till mamma och hämta grejer till kvällen. Och ikväll/inatt så ska jag nog vara uppe länge, jag och putte har tävling om den som är vaken längst, haha, geeks :D


kvällen blir minna och gossip girl !

kom nyss hem från mina underbart söta kusiner som jag ska hämta från skolan och dagis på tisdag och onsdag, trevligt ! hos dem var det också trevligt, fikade och ja gjorde inget specielt :) kvällen fortsätter med att jag snart ska hemn till minna för att hämta mitt busskort sen ska jag kolla på gossip girl, antingen hos henne eller om jag hinner hem så tittar jag på det här :D

fick en tröja och en kofta från min kusins mamma, hennes gamla, båda var jätte fina enligt mig :)





annars hade jag bara på mig en vit jeanskjol från vila.


ny vaken och ny duschad!

kom nyss ut från duchen, vaknade klovkan tolv idag med, men min tv klocka hade jag glömt ställa om så den stog på ett och jag ska vara hos min kusin vid tre så jag kände att jag fick lite bråttom, men sen kom jag på att jag inte ställt om den :D nu ska jag äta frukost, sen göra mig iordning och kila ner till bussen. ha en bra söndag :D
och juste, minna hittade mitt busskort i hennes bil, så jiippie ! nu har jag mitt älskade busskort igen !


bilden är fruktansvärt konstig, men !


Glöm inte tiden !

Nu ska jag och mamma kolla på en film eller något. stänger av datorn. Glöm inte att ställa om klockorna inatt, skönt, det blir en timmes mer sömn, hihi ! imorn fyller min kusin år så dit ska jag, annars vet jag inte vad som händer. hoppas ni haft en bra lördag !

pineapple !



annanas är supergott ju, fast det visste vi ju redan :) ?! min planlösa lördag blev ganska bra ändå, låg i soffan och kollade på tv till typ tre, sen färgade jag mammas hår, igen. sen åkte vi och handlade lite och jag upptäckte att mitt busskort var borta ! har varit irreterad typ hela dagen! hur ska jag klara höstlovet uten busskort? antingen så var det någon som snodde det igår på heron city, ficktjuv. eller så har jag på något vis tappat det, hur nu det skuklle gå till. men jag har en teori att det ligger i minnas bil eftersom att vi fick skjuts hem.. Sen fick vi iallafall middagsgäster, så det är väl dags att gå och vara social kanske ?
ajuste, minna frågade om jag ville vara spöke och skrämma småbarn på stallet på måndag, hihi, jätte kul ju, så på måndag ska jag vara utklädd till något spöke eller jag vet inte vad. men det löser sig..
ha en fortsatt bra kväll <3


jag hatar att inte ha planer!

ännu en planlös  lördag, hatar sådanna ! började med att jag vaknade alldeles för sent, 12.00 gick upp la mig i soffan och har kollat på  tv sen dess.. har inte ätit frukost och klockan är två :S 

Nu har jag också sett idol !

äntligen slut, har tittat på idol på datorn tills nu ! så jobbigt för det hackar så mycket på datorn, men det funkar ju.. alla var typ bra idag, tillochmed johan, alla förutom Lars som var rena rama katastrofen! LouLou åkte ut, gillade henne inte så mycket så det spelar inte så stor roll. men nu ska jag sova, skönt ! ses imorn :D

high school musical:)

kom nyss hem från bion, high school musical 3, den var helt okej, ettan är bäst, så som det oftast är.. men den var iallafall se värd även om den var under mina förväntningar.. Men vi hade det trevligt iallafall ! efter skulle minnas pappa hämta oss, så medans vi väntade så gick vi ut till lekplatsen, som vanligt.. minna puttade ner mig och kajsa i en ruchelkana, haha, kunde inte sluta garva :) sen skulle minna springa upp gör en annan ruchelkana och typ gjorde det as lätt, då ville jag vara lika cool som henne, haha. jag sprang upp, kom halvägs halkade sedan ner, det var ju blött efter regnet, sen ligger jag där i en lerpöl, nu har jag jätte ont i svanskotan opch mina jeans är alldeles leriga, great !  imorn vet jag inte vad som händer, vet att det är någon fotbolls avslutning, men jag har inte tränat på två månader och jag vet inte om jag har lust att gå, de har inte äns mailat mig liksom.. welwel, det märker vi imorn !



 

fredag

har gått i klackar hela dagen, det var en befrielse att få ta av sig dem nu :D  ska vara hemma en stund, sen tar jag 18.15 tåget till stuvsta och möter mina kära vänner :)



(NEJ ! jag missar ju robin e ! :( )

@ minnas place

haha jag och kajsa är hos minna och gör inte så mycket :D vi har kollat på calle och choklad fabriken, fast vi pallade inte titta klart :D vi slutade väldigt tidigt idag, 11.20 :D hööööööööstlov ;) vi fick tillbaka matte proven är nöjd faktiskt, fick bäst i min grupp, jag fick 22/28 den näst bästa hade 15/28 haha, jag var alltså den ändå som fick VG :D grupparbetet går det dessvärre sämre med, är ännu inte klara, men jag ska jobba under lovet med det typ .. ikväll ska vi gå på high scool musical, jag minna och kajsa, trevligttrevligt :D lite uppdatering bara :)

biiiilder !

har lagt över alla bilder från kameran i datorn nu, typ 360 stycken, haha :D aa garvade lite till vissa, men thats life, bjuder på några ,

        

det kommer fler bilder en annan dag. puss <3

i love the jacket !

idag har jag gått runt i min älskade vinterjacka, den är så skön! detta pågrund av att termometern stog på 3.2 grader i morse ! hade inte tänkt att gå  ut i min skinnjacka då liksom .. annars är det inget specielt som har hänt, förutom att grupparbetet går åt helvete. vi har inte kommit alls lika långt som de andra och det är bara jag pch Ludde som jobbar, knappt äns det.. aja vi får väl se till att lyckas ändå. en dag kvar i skolan nu, sen höstlov!



i skolan !

sitter nu iskolan har precis gjort spanskaprovet. bestämde mig igår vid elva för att göra det så då började jag plugga, inte särskilt bra. men det gick bra iallafall, nu sitter jag och kajsa i biblioteket för att jag skulle skriva ut engelska läxan, snart börjar idrotten, ha en bra dag !

i love google!

google är super bra, man kan hitta allt, och de har ett bra översättningsprogram, hann inte engelskan idag så busig som jag är så fixade datorn det till mig, google translator, eller vad det heter ? aja det är super när man inte har tid. men nu ska jag sova, godnatt <3

hola amigo !

vi fick tillbaka spanska provet idag, 49.50 / 60 , helt okej, kunde ha gjort bättre hade många slarvfel, men det blev ett vg iallafall, det funkar ju ! men vi har de två svåraste kvar, uppsats och hörförståelse.. Antingen så ska jag göra uppsatsen imorn, eller så har jag sovmorgon imorn och gör den på torsdagen efter lovet. men jag vet inte, jag kommer ha glömt allt om jag gör den efter lovet, men samtidigt så har jag ju längre tid att plugga.. a jag måste fundera på det..

 
haha jag ser ut som lilla my i mumintrollet med min lilla knut på
huvudet ! :D



ser ni någon likhet? :D

neeeeeeeeeeej!

det har blivit ny programering på teven i mitt rum! helvete, nu har femman försvunnit, vilket betyder ingen vakna med the voice på mornarna! hur ska jag klara mig?  jag kommer bli galen! aja, nu ska jag hoppa in i duchen iallafall .

ojojoj, det kallas humor!

 

guud vad jag älskar jacob öqvist !

haha jag lyckades (a)

okej, jag försökte laga mat iallafall, men det blev lite misslyckat. kokade pasta och och gjorde någon bacon grej. men telefonen ringde och jag blev färst vid den och glömde bort maten så beconen blev brända..  men pastan funkade att äta iallafall :D jag har uppdaterat datorn nu, till och med msn funkar, har iochförsigg äldsta veriasionen men det ska väl skanske ändras :)

what are we having for dinner?

kom nyss hem trötttrötttrött! är ensam idag, vilket betyder att jag måste göra middag själv, vilket betyder att det inte kommer bli någon middag -.- hah aja vi får väl se om jag lyckas koka ihop något.. lämnade in min saga igårkväll, eller maila den till min lärare. Fick tillbaka den idag VG+, visst det är helt okej, men jag är ändå missnöjd. jag har lagt ner mycket tid till den här sagan sen fick jag stressa ihop ett slut och det blev vg+. men jag brukar liksom få vg så det är ju ingen skillnad, jag menar det står ju ändå bara vg i betygen. men jag kunde ha fått vg utan att anstränga mig särsklit mycket, men nu blev det vg ändå.. men livet rullar vidare. hade tänkt att jag skulle uppdatera datorn idag så att jag kan ladda ner iTunes till den här datorn också, men något är fel..


gaaah vad gott det ser ut!

kusinvitamin!

håller fortfarande på med sagan, gus mycket svårare än vad jag trodde, specielt när fantasin inte direkt f´lödar.. har nu skrivit två sidor på datorn, som var sex och en halv sidor handskrivet.. men det är ju samma innehåll så det spelar väl ingen större roll hur lång texten är. Men eftersom att min fantasi inte är på topp ringde jag min söta lilla sexåriga kusin som precis börjat skolan, ja henne ringde jag för tips på vad jag skulle skriva.. och nu har jag kommit på det, med hjälp av henne, min mamma och mig själv! äntligen :) nu ska det skrivas ner, innan jag glömer bort det , haha.



haha, är helt osminkad, och min kusin hel sminkad :D

då var det dags att plugga !

pluggpluggplugg, ojojoj, så mycket just nu, spanska uppsats på onsdag, matte prov imorn, sagan ska vara innne på onsdag, engelska läxa tills imorn och svenska boken som ska vara ut läst och reccenserad efter höstlovet och jag har inte äns börjat ! nej men just nu håller jag faktiskt på med sagan som jag prioriterar först, men den kommer inte få något bar slut, kommer inte hinna med det, och onsdag är absolutsista dagen om man vill att den ska komma med i betygen annars så blir det bara en lucka där, det vill jag verkligen inte. sen senare blöir det väl matte plugg. engelskan känns oviktigast, och ganska enkelt man ska bara hitte en artikel och översätta, men jag har kollat i tidningen och hittar inget bra , men vi får se hur det blir :) sen ikväll är det PRISON BREAK ! jag kommer sitta fastklistrad framför teven ! haha :)
nej nu blir det saga skrivande, puss .


maräng !

visst är det gott ? maränger alltså, det går inte att sluta, tar man en så blir det till ett beroende, haha ! va har små hemma efter att jag fyllde¨år, men jag funderar seriöst på att gå upp och köpa en stor, en sån med choklad ni vet ? jag är just nu hemma hos pappa bara för att hämta lite grjer som jag inte gjorde igaå ( och äter maränger såklart ;) ) hihi .



a dagens outfit,




hemma söndag,

idag har jag varit hemma och nördat vid teven, men även hjälpt mamma med att putsa fönstrena. hela dagen har jag gårr runt och sjungit på angels, som robin sjöng i idol lyssnar på den just nu iloveit! http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.677500 . har kollat på gossip girl, wich i love, men inget går ju upp mot O.C , där snackar vi tv ! bästa programet någonsin, har kollat lite på det också¨idag, fällt några tårar, somvanligt :) nu ska jag krypa ner i min ny bäddade säng, myyysigt!



eller



vilket är bäst ?

trött somvanligt :)



nu har jag lyckats ta mig till datorn som står två meter ifrån min säng, haha. vaknade vid halv tolv och har legat i sänegn och kollat på idol sen dess :) jag verkligen älskar Robin E  :D han är absolut bäst :) idag ska jag bara vara hemma, kanske fixa itunes och limewire till mammas dator också om jag lyckas, annars åker jag väl hem till pappa och fixa lite musik, måste ändå dit och hämta lite grejer. är egentligen jätte sugen på att shoppa men det är lite sent nu :) ajuste igår fick jag ännu mer pengar, så i'm a rich bitch nu, haha :) den fick jag ett par mjukisbyxor och ett par örhängen, biopresentkort och en bok som mäst var på skämt :) med en titel som var såhär, Ouppfostrade tonåringars etikettbok eller hur man verkar trevlig fast man inte är det, haha !



mysig lördag :)

jag ska snart till tumba och träffa pappa och eric, och vi ska bara ta det lungt och så idag, eric ska typ kanske åka kross :) sen ikväll ska jag till mormor och morfar, mormor fyllde ju 61 i torsdags, så det blir väl lite middag och så där. igår var jätte trevligt vi hade det trevligt och typ inte gjorde något specielt det var bara allmänt mysigt:)
utnyttja det jäte fina höstvädret som väntar utanför fönstret idag !

hejhej kväll hos yasmine

Sitter och nördar vid daton/teven hemma hos Yasmine med snygga Embla , aa hon kom oockså hit, kajsa kunde typ inte eller jag vet inte vad, lång historia :D, men jag ska inte sova här ändrade planer nämligen, jag och yasmine köpte thai och hade det trevligt här hos henne, sen drog vi till huddinge och träffade embla och nu sitter vi här och svullar ;) nej nu ska jag vara social ! ♥

kajsa !

nu sitter jag och snackar med ägget och KAJSA  ägget ska be till gud <3


(kajsa sa allt jag skulle skriva och att jag skulle ta den nionde bilden i "mina bilder" :S)

yes, it´s my birthday !

äntligen kom den dagen då jag fyller 14, haha jag hatar att fylla år så sent på året, men såäre :D dagen idag har varit super! visst har kanske ointe hänt något specielt, men den har varit bra ändå och jak klarade mig utan  att få ett enda ägg på mig :D kvällen ska spenderas med Kajsa och Yasmine hos Yasmine, vi ska bara ha det allmänt mysigt och trevligt, får se vad vi hittar på, nej nu ska jag kolla på lite musik till ipoden :)

bild från igår
 

dagens outfit:


inte så fin bild, men jeansen är från bikbok, sjortan från hm, skärpet också
från hm, skorna är kajsas, och resten vet ni..

äääääntligen !





äntligen har jag fått en ipod! gud så länge jag tjatat, haha (a) nu är jag iallafall en stolt ägare till en likadan som på bilden, svart. håller nu på att lägga in lite låtar, men jag har inte så många i datorn, måste fixa ett musik program, limewire eller liknande, men problemet är att jag inte har något virusskydd, kanske dags att skaffa? vi får väl se hur det blir ;) imorn är det min riktiga födelsedag , jiiipie! tanken var att det skulle vara tjejkväll hos yasmine, men jag vet inte hur det blir.. hoppas att någon annan kan ta på sig det, för det var något som gjorde att det inte funkade hos henne.. nej nu ska fixa med musik till min älskade ipod :D

en dag kvar,
10 11 12 13 14 15 16 17

.....

10 11 12 13 14 15 16 17

jag suger på matte !

är jag den ända som är sämst på matte? jag har slltid varit bra på det och det har engång i tiden varit mitt favorit ämne, men nu i åttan så har allt gått åt helvete! jag kan ingenting har räknat fel på varanda tal märkte jag när jag rättade :S men det är just det här kapitlet som jag har svårt med tror jag.. liksom ett tal som ser ut såhär 7y-(y+3x-1)+(6-5x-2y) aa det kna jag verkligen inte ! jag verkligen känner hur det kommer stå IG med stora bokstäver på matteprovet nästa vecka :S men spanksan känns iallafall bra nu, kkan nog det mesta. nej nu blir det romeservice, godnatt <3

britney spears !

läste just en artikel i SOLO om britney spears och hnnes liv. hur hon kom som sjuttonåring helt perfekt, allas dröm. sen hur  allt har gått och såvidare. den var så bra skriven, ville verkligen läsa mer, och hela britneys liv är egentligen ganska sorligt. hon blev en persom som alla ville vara, hon var flera miljoner människors dröm, sen gick allt åt skogen. och jag förstår henne, all media och liknande, hon kan inte gör någonting utan att skapa en löpsedel liksom, förstå hur jobbigt att vara omringad av fotografer och liknande 24/7 ! det senaste året har hon gjort en del låtar, men personligen så gillar jag faktiskt inte dem så mycket trots hennes sköna personlighet! jag tycker det var så skönt att hon ägde hela mtv music awards! aa nej jag gillar henne!



absolut en av hennes bästa låtar ! ( inte riktiga vidion, men det funkade inte att ta den ?  och i slutet kommer någon annan låt. aja ni får leva med det .. )

 

no sugar !

gaaah vi bästämde idag på no´n att vi inte skulle äta socker, och se hur länge det höll. det vill säga att jag inte kommer få äta, godis, glass, kakor, bakelser, läsk, jouice (stavning), saft och annat som innehåller mycket socker. kommer nog bli ganska svårt med det är ju bra för mig också ! men ett problem är att jag fyller år iövermorn då vi ska ha tjejkväll jag och några kompisar, då lär det ju spricka, och imorn kommer några för att fira mig, det lär inte heller funka, på lördag ska vi fira mormor och mig, med några andra, de kommer inte heller funka och på söndag firas min kusin som fyller tre, såå ja det lär inte gå så bra? men det kanske var från nästa vecka förstod inte riktigt när vi skulle börja. aja vi får se :)
vårat grupparbet är inte klart !!! skulle vara klara idag, men nej, fast det gick ändå rätt bra så vi får se hur det blir..
ikväll kommer jag nog bara pluuga till spanskaprovet imorn ! och städa mitt rum-.- , kul va?


såhär såg jag ut idag,
converse - footlocker
"lovika"vantar - ?
jeans - bikbok
linne - lindex?




men största delen av dagen har jag gått runt i dessa underbara skor!
super sköna och ,enligt mig, super söta, de är yasmines men kanske blir mina snart ?
hon har knappt använd dem så jag kanske ska köpa de av henne,
men a vi får se hur det blir med det :)

gossip girl och sängen ,

nu har minna precis gått, och kajsa kom inte och det är omöjligt att få tag på henne s a jag vet inte ? men minna och jag pluggade iallafall, känns som om jag kan det mesta :) så kvällen avslutas med gossipgirl sen blir det att gå och lägga sig :) tänkte också säga grattis till jocke som fyller år idag, grattis . snart är det min tur,

10 11 12 13 14 15 16 17

tisdag, och snart plugg :D

snart kommer minna och kajsa över och vi ska plugga spanska :) så efter skolan idag åkte jag till huddinge och kollade på lite grejer, hittade en kofta på jc som jag gillade men a vi får se:) sen kom jag hem pluggade lite, och har inte gjort så mycklet mer ,

idag har jag gått klädd såhär,



tröjan från spanien, linne hm koftan gina tricot,
det var väl det ;)

vill inte röra !



kolla en helt ny! jag vill inte förstöra den, men jag blir nog tvungen.. haha :)
idag efter skolan så ska jag nog plugga, själv eller med någon kompis, vi får se :)

nerräkning

10 11 12 13 14 15 16 17

inte tid för blogg,

visst jag har egentligen tid men det är liksom svårt att veta vad man ska skriva blir liksom mest om min vardag, och just nu går liksom skolan först. men om jag sätter på datorn när jag kommit hem så fastnar jag liksom, haha, visserligen inte idag men jag somnade i soffan med spanska boken i handen, vet inte om det är så mycket bättre :D ikväll har jag mest pluggat och umgåts med pappa ;) måste komma igång med träningen igen ! iallafall gå ut och springa liksom, wellwell !
godnatt nu <3

måndag


tänkte bara börja säga hur sjukt jävla gott det är med singoalla, shit !

måndagar är väldigt enkla i skolan, på idrotten idag hade vi boxning, skit kul faktiskt :D annars har det inte hänt så mycket alls.
ikväll blir det pluggpluggplugg! mycket nu, spanska, matte, svenska och so.
men i första hand kommer nog spanskan. prov på torsdag och känner att jag inte kan mycket alls.visst vi har so förhör imorn, men det är bara g frågor och jag tror att jag kan det :)och det mesta hänger på grupparbetet nu, och med min super grupp kommer det nog gå bra.men både ludde och sebbe var sjuka idag ? måste se till att bli friska tills imorgon hörni :)
nej nu blir det plugg, pusss <3

mysig söndag !

det har varit en jätte trevlig söndag, började med att jag och mamma åkte till stan där vi träffade moster, vi skulle till någon choklad utställning, men det var superlång kö så vi orkade inte vänta, istället så åkte vi till kaknästornet. jätte fint där, och super väder för det idag ju! ända problemet var att jag inte hade med mig min kamera -.- tog iochförsig några bilder med min kassa mobilkamera, men jag kan ändå inte få in dem i datorn.. sen åkte jag till pappa och vi drog in till kungshallarna för att äta middag, precis som förra söndagen,. super trevligt :D

10 11 12 13 14 15 16 17

söndag !

denna söndag är lite mer stressad än lördagen igår, har precis kommit ut ur duschen, måste äta frukost, sminka mig, klä på mig och föna håret. shit hur ska jag hinna ? har typ en timme på mig, gaaah, måste skylnda mig, pusshej<3

snart födelsedag

10 11 12 13 14  15 16 17

godnatt,

josefin crafoord åkte ut ur stjärnor på is, hon var typ den enda anledningen till att jag överhuvudtaget kollade, men nu slipper jag det :D imorn blir det att träffa min moster, antingen ska vi färga hennes hår eller gå på någon choklad utstälning, det märker vi imorgon. sen ska jag hem till pappa igen. gud så fort veckorna går, helt sjukt !

slapp dag :)

denna lördag har varit sjukt lugn ! har inte hänt något alls, har knappt gått utanför dörren :) har mest nördat med mobil, datan och tv, haha ! har även pluggat en del till spanska provet. ikväll är det sverige - pourtugal, men jag missar den för jag har tydligen inte åttan hos mamma ? aja, putte uppdaterar mig med mål :) go sweden !



klockan är redan två ?

vaknade vid tolv imorse, skönt, men hela dagen har ju typ gått? klockan har redan hunnit bli två liksom..  så jag vet inte vad jag ska göra idag, är supersugen på att shoppa, men vet inte om jag pallar, och med vem, och var ? aja, vi får se.
nu på morgonen har jag kollat på tila tequila, har typ sett många avsnitt redan, men ganska kul ändå, jag gillar det programet på något sätt, fast egentligen är det helt meningslöst. men..


lördag

nu är det dags för mig att kolla på scrubs, ilove!


eminem - stan

jag gillar verkligen eminem, han har meningsfulla texter och allmänt bra musik!
här är en av hans bästa låtar enligt mig, lyssna på texten. jag tycker den är jätte sorglig. when im gone, är också fruktansvärt sorglig.

godnatt,

fredag kväll ,

efter skolan drog jag, minna, kajsa och yasmine hem till linnea. där satt vi vad datorn, sen typ var vi unte en dtund, och vi gjorde typ inte så mycket alls, kom typ hem vid halv åtta, så det blev middag. Ikväll skulle jag bara vara hemma, sen ringde charlie och frågade om jag ville typ komma till någon alex ? och aa vi skulle typ bara ha film kväll och vta det lungt, men mamma fick damp, så det blev inget.. och nu är jag sur, och charlie är typ sur på mig av någon anledning '?. aja, jag är också allmänt irreterad bara, men jaja, livet går vidare :D så jag smsar med ludde om idol och kollar lite på singing bee :D , funkar ju ändå .


i bibliotekt

jag och minna är i biblioteket, kajsa skulle skriva ut en efterrätt, men hon har typ dragit nu :) jag har bytt till baka till johhnys grupp i matten nu, känns faktiskt ganska skönt, vill icohförsig gå i snabb hos kasim, ´men jag rä' säkert för d¨ålig . haha :D nej nu blir det lunch, tänkte bara uppdatera er lite ;) ♥

en vecka kvar !

nu är det bara en vecka kvar till min födelsedag ! 17 oktober :)


10 11 12 13 14 15 16 17

somnade tididgt :)

ja som ni kanske märkte blev det inte mycket blogg igår, fakiskt pågrund av att jag somnade sjukt tidigt ! somnade vid sju, och vaknade imorse vid sex, haha ! elva timmars sömn för mig, super skönt. så nu kollar jag på vaka med the voice, som jag har gjort varje mogron sen sjuan började, ett måste på morgonen. idag blir det skola och sen vet jag inte.

har ni hör om spöket på gymmet? jag tror verkligen på spöken och har typ alltid gjort, eller alltså kanske inte spöken så, men onaturliga saker, som spöken.. det här låter säkert jätte konstigt, men jag är nästan säker på att det spökar hos mig, haha nu tror ni säkert att jag är ett weardo som tror på spöken :D 
 jag lyckas inte lägga in vidion för jag hittar den inte på youtube, men här har ni länken,
http://video.msn.com/?mkt=sv-se&vid=d34fedf7-237d-4749-9fba-c2465be19e68&from=SVSE_WOWTV&tab=m1223556439084

ha en bra fredag !

glad !

min dag har varit super, började med spanska, helt okej liksom, sen blev det idrott, vi hade fys, igen ! jag har börjat vara seriös på idrotten nu, så efteråt var det väldigt skönt :) sen blev det mitt favorit ämne bild : ), kul, som vanligt ! efterbilden hade vi engelska med ett oförberett test (igen?)´, gick jätte bra kändes det som, det var det jag är sämst på, uppsats likande.. som sista lektion hade vi SO, vi ska börja med ett grupparbete imorn och idag fick vi reda på grupperna, blev super nöjd med min grupp. Jag hade sagt till min lärare att jag vill absolut inte vara med nån kompis, för då blir allt fel. så jag fick vara med kompisar ändå, men inte mina tjejkompisar, men personer jag känner som jag kan jobba bra med! så allt har varit jätte bra idag :D


skor - din sko
jeans - bikbok
linne - salt
kofta - gina tricot
sjal - new yorker
vantar - hm
jacka - manhattan

isabella

kvällen har spenderats med isabella och en kille. vi har typ bara snackat och gått runt lite. haha, låter ju kul ! men det är så fruktansvärt kallt ute! höll på att frysa fötterna av mig, gick liksom i ett par ballerina skor :S aja , det var bara allmänt trevligt. innan jag gick ut så han jag iallafall renskriva en del av min saga så det känns bra iallafall. nej nu ska jag dricka te och värma upp  mina fötter.. ♥ 

onsdag



jeans - MQ
tröja - gina tricot
sjal - new yorker
jacka - manhattan
sen på fötterna hade jag ett par svarta pumps(?)


idag gjorde vi hamburgarbröd på hemkunskapen, mina och yasmines blev bäst, som vanligt ;) och det var typ kaos på den lektionen, dennis och richard typ sprang runt och typ bråkade, eller mest på skoj kanske, men sen blev det väl lite mer seriöst kanske. och dennis fick typ damp och kastade en soppborste på ludde, fast det var inte tänkt att den skulle komma på honom.. ludde blev fett lack för han kommer typ inte kunna träna på tre veckor, han fick den på knät och han har typ problem med knäna .. annars har det inte hänt något specielt idag. ikcäll ska jag väl plugga och kankske träffa någon...


sängen väntar ,

nu ska jag stänga ner datorn och flytta mig till tv och sängen, måste bli tidigare kvällar för mig..  imorgon ska vi göra hamburgebröd på hemkunskapen sen efter skolan kanske jag ska träffa någon, får se .. kollade nyss på sos familj, ganska intressant faktiskt. egentligen ganska sorligt, när mamman sa att hon hatade sitt barn, osv. men jag tycker att det var ett ganska bra program ändå, går på trean klockan åtta på tisdagar ! ledsen för att det inte blivit några bilder idag, men så är livet .. godnatt <3

tisdag :)

min tisdag har varit ganska rolig :) började såklart med skola, var som vanligt. sen åkte jag och yasmine till söder för hon skulle kolla på en ny jacka, hittade tillslut en på intersport, jätte fin ! haha, och innan vi skulle in på intersport så stog det några killar utanför, så vi går förbi dem, och en av killarna ställer sig framför mig och typ säger hej och kramar mig ? haha, lite komiskt med tanke på att jag aldrig sätt människan förut :) aja, sen åker vi hem på ett heeelt proppfullt tåg, gick knappt att gå på , men det fixade sig ändå :)  så så har min tisdag sett ut :D
har tyvärr inga bilder från dagen ..

storhandlat,

kom precis hem efter att ha verit med mamma och storhandlat, tycker faktiskt att det är ganska mysigt :D  han ganska långt på min saga innan jag åkte men är inte klar, blev ganska mycket annat samtidigt.. men har skrivit sex sidor för hand änsålänge..  ska väl fortsätta snart. jag blir galen på min mobil, verkar ha hänt något, funkar inte att skicka mms ? aa nej nu ska jag fortsätta skriva. puusss <3


skön måndag :)

jag är redan hemma ! och jag har faktiskt varit hemma i typ en halvtimme :D jätte skönt, dagen började kvart över nio med spanska. sen blev det klassråd, där vi fick tillbaka NO proven, blev glad trots ett G . trodde helt seriöst att det skulle bli IG, det vara flera stycken i klassen som fick Ig men inte jag :D sen skulle vi ha matte, men läraren var sjuk. och hela matten för mig är jätte komplicerad. går i helt fel grupp och allt är konstigt så det känns inte så bra. men då hade jag ingen matte så det blev en timmes hål timme till gympan började, med fys :D ganska skönt faktiskt. sen var min dag slut ;) skulle haft teknik, men ja han var ju sjuk.. så nu sitter jag här med en smoothi (?) och ska snart börja plugga svenska, vi ska skriva en saga. en riktig saga som börjar med " Det var en gång..." och slutar med " Och sen levde de lyckliga i alla sina dagar"  haha typ, har kommit ganska långt men den skulle vara klar förra veckan tydligen, så det blir att fortsätta med den först ..



gossip girl !

jag älskar gossip girl, kollar på det just nu. var ju hos min moster så jag spelade in det och det är som vanligt bra :)
imorn blir det ny vecka nya tag , godnatt <3


en irreterad erica !




ja nu sitter jag här hos mamma framför datorn kall och blöt ! skulle ta tåget hit idag för att jag fick lite damp på pappa så jag pallade inte att han skjutsade mig. tåget går halv tänkte jag, men det gör det ju inte, det går ju 24, jag tänkte på tågen från mamma, där de går hel och halv alla dagar året om. så jag fick springa, men jag han iallafall. sen när jag kom till flemmingsberg så gick mitt paraply sönder på alla möjliga sett så jag blev dyngsur på vägen hem.. sen är jag frutansvärt irreterad på programet idol. jag brukar inte kolla på det, men iadg hade jag inget bättre för mig och det var hela veckans repriser så jag kollade lite.men hela uppläget är hur j'vla sämst som hälst ! de bytte ut juryn mot en ny jury som skulle hitta en idol som kan slå utomlands. men nu efter auditionens så har de ju ingenting att säga till om längre ? vilket är fruktansvärt dåligt för tittarna som röstar, röstar inte på den som sjunger bäst utan på den som ser bäst ut, typ. och det finns en person som är underbart bra ! han sjunger otroligt fint och är bäst i hela idol ! han är typ den ända som kan sjunga riktigt bra. men i ett program där han var klart bäst "hänger han löst" , varför ? jo för att folk inte röstar på de som kan sjunga utan på de som ser bra ut och på deras vänner. och om de ska bli en idol som kan sjunga och slå i andra länder så måste det vara juryn som bestämmer !

lista,

egentligen hatar jag listor, men vafan nångång kan man ju..

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger som det numret som står här:
9
caroline
14 danek
19 embla
26 filippa
33 hansen
44 johan
52 lotta
61 martin palm
75 robin
80 sofia dalakli
Har du pussat nummer 14? ja
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 61? haha, när vi och några andra sov hos honom :D
När ska du träffa nummer 26? inget bestämt, men troligtvis på måndag :)
Är nummer 52 söt? haha,
Vad var ditt första intryck av nummer 9 ?
kommer inte ihåg ?
Hur träffade du nummer 75? gaaah, typ via kompis
Gillar du nummer 33? haha
Har du träffat nummer 80 den senaste månaden? nej tyvär
När såg du nummer 44 sist? typ för två år sen ? :S
Har du varit i nummer 19hus? yees hjärtat <3
När är nästa gång du ska träffa nummer 33? öööhm,?
Är du nära vän med nummer 61? va typ förut ? men känner inte varandra längre
Har du gått på bio med nummer 26? mååånga gånger :D <3
Skulle du kunna gå ut med nummer 9? absolut
Vad pratar du och nummer 52 oftast om? massvis
Känner du nummer 14? jarå :)
Skulle du kunna ge nummer 75 en kram? nej :S
Hur är vänskapen mellan nummer 33 och 80? tror inte de har träffats ?
Hur länge har du känt nummer 26? typ hela mitt liv <33
Har nummer 19 ett förhållande? nej :/
Har du velat slå 61 i ansiktet? haha ;)


typisk söndag

min morgon har varit mysig, med tv och toast. en typisk söndag morgon för mig. nu har jag precis duschat och jag ska snart göra iordning mig och packa ihop lite grejer för att sen ta mig till mamma. sen ikväll ska vi till min moster och hennes sambo, som fyller år. trvligt trevligt :) ha en bra söndag :D

lördag :)

nu har yasmine och minna dragit, minna skulle nog till stallet och yasmine till värmdö. så resten av dagen blir det nog bara att vara hemma.. det togs inte så många bilder igår men bjuder på några ändå ,


 

   



minna upptäckte att man kunde fälla upp och ner min säng :)

01.38

okej de andra har somnat i soffan till världens sämsta film ! haha,men jag orkasr inte väcka dem, för jag vet hur trötta de var.. men bu sitter jag här vid datorn efter en allmänt trevlig kväll, vi har typ inte gjort så jätte mcyket men det har ändå varit trevligt att bara umgås ! har typ inte tagit några bilder men de få som finns kommer väl imorn ..

tjejkväll !

japp ikväll blir det tjejkväll ! fast tyvärr så har kajsa inte blivit frisk, men vi bestämde oss för att ha uten henne ändå, haha lite taskit kanske, men  det kommer fler tillfällen.. så efter skolan så drog vi till city gross där vi handla grejer för ikväll. sen åkte vi hem och kom typ hem för nån timme sen .. skolan idag har varit ganska okej, började med so prov som faktiskt gick helt okej, vg troligtvis.. sen hade vi ingen no så det blev typ två timmars håltimme ? sen kom matte, med världens sämsta lärare, jag brukar faktiskt inte klaga på lärare , men han är vferkligen sämst. så idag fick jag och yasmine nog så vi gick och snackade med våran hemlärare, och sen fick vi byta grupp :D äntligen . sen hade vi hemkunskap där vi lagade pastagratäng, väldigt god faktiskt :)


denna fredag har jag gått klädd såhär, svart tub klänning/linne från spanien,
och vita tröjan från new yorker :)
bilder från kvällen kommer nog imorgon :) ha en trevlig kväll !

då har en till dag gått..

trött som jag är, så ska jag bege mig till min säng och plugga (kanske) eller annars somna :D denna torsdag har varit ungifär som vanligt :) jag har fixat min blog design nu ! är ganska nöjd iallafall, får duga ett tag.. imorgon blir det somsagt tjejkväll, här hos mig, med kajsa minna och yasmine, bara de är friska .. hoppas ni haft en bra torsdag !


sjuk ?

när jag kom tillbaka från att springa runt tre hörningen så var hela min kropp helt död ! mådde inte alls bra, benen vek sig, jag blev yr, såg suddigt och hadde jätte ont i huvet.. detta kanske kan beropå att jag inte hade ätit eller druckit något på hela dagen ! verkligen inte bra , äter alltid frukost trots att det är jobbigt att få i sig, brukar tvinga i mig och när man väl börjat så funkar det liksom. men imorse gick det verkligen inte. men jag kok iallafall inte sist, trots världens sämsta tid :) något posetivt med det hela.. sen resten av dagen så har jag varit trött och glad ! det första jag gjorde när jag kom hem var att sova i en timme, riktigt skönt. känns som om att jag håller på att bli sjuk ! påtal om sjuk, så var både minna och kajsa sjuka idag, inte bra medtanke på att vi ska ha tjejkväll imorgon, så ni måste bli friska tills dess !

 
min outfit blev väldigt neutral,men dagensfärg klick blev ändå min älskade sjal !
jeans-åhlens
skor ?
linne - cubus
kofta - gina tricot
sjal - new yorker
jacka - manhattan

kväll .

godnatt alla få personer som läser min blogg :D haha, imorn blir det att springa runt tre hörningen på gympan, har fan inte sprungit på en månad, kommer gå år helvete ! men jag får göra det bästa av situationen! godnatt<3

minnen är det finste man har !

i stort sätt hela mitt liv har jag bott i snättringe/stuvsta i en villa,med underbar tomt och underbara grannar. bodde i ett område med mycket barfamiljer och en av mina absolut bästa vänner bodde bara några hus ifrån mig !  verkligen helt perfekt. jag gick i världens bästa skola, med en helt underbar klass. tog bara fem minuter att gå dit, super bra! men för ca tre år sen så sålde vi huset och jag bor numera i lägenhet både hos mamma och pappa.. vilket jag tycker är fruktansvärt tråkigt ! saknar villa livet, och alla fina hus och alla kvarter, där man hittade överallt! idag gick jag förbi där jag bodde förut, gick över min gamla skolgård och alla minnen kom tillbaka. när jag gick förbi mitt hus så blev jag nästan tårögd ( låter helt cp, men det är sant !) , de som flyttade in efter oss har förstört hela huset! de har byggt ut jätte mycket och man ser inte äns att det är samma hus längre, tycker att det är så fruktansvärt tråkigt ! livet då  var mycket bättre då, helt ärligt. allt var helt underbart, har aldrig varit så lycklig som då! saknar mina två bästa vänner som alltid fanns där ! vi tre var osärbara sen sexårs till sexan! men sen hände något och nu ses vi knappt längre ? men det är helt underbart att ha upplevt sån vänskap ! jag kommer aldrig glömma er, och ni kommer alltid vara de vänner jag älskar mest...



gammal bild, så för allas bästa täckte jag över ansikterna !

design .

jag hatar min design här på bloggen.. måste göras om, tycker personligen att det är grymt störande att ha svart bakgrund så det ska väl ändras, men jag måste fixa själva designen också, men har så fruktansvärt dålig fantasi ..

regn !

gud så det regnar ute! kan faktiskt tycka att det är ganska mysigt, om det typ är en dag, så vi får hoppas på att det inte håller i sig .. idag blir det nog att plugga so, matte och kanske lite svenska.. sen är det ju final i top model så då kommer jag sitta fast vid tv ! trots att jag vet vem som vinner, och det har henne jag hoppades på också ! :D

böhövde till och med fälla upp mitt inte så fina tjugo kronors paraply ;)


RSS 2.0