För att natten hade bett oss

Ligger ensam hemma och lyssnar på Winnerbäck och spelar super mario till nintendo 8-bitars och tänker att livet kan inte bli mycket bättre. Fast ja det är ju just nu jag tänker så, inte imorgon eller om en timme.

Evighet som kändes som en evighet på riktigt
Du kan låna mig igen
Du kan förbruka mig igen
Dom himlarna har lämnat mig för länge sen
nu vet jag hur det känns
Jag hatar att bli liten
och vintern är så satans lång igen


Jag föddes i en snöstorm

Jag somnade till Kent igår under täcket. Så underbart♥

Jag ska hitta en plats ändå

Imorse när jag satt på tåget så förstod jag något och det gjorde mig så himla lättad. Det är något jag tänkt på så sjukt mycket den senaste månaden, det har verkligen irriterat mig. Jag läste ju Linda Skugges dagbok och där skrev hon om en kille som hette Kristian. Om Kristian skrev hon varje dag i tre år vilket borde bli 1095 gånger därför nämnde hon honom bara som K. Men i ingen av dessa 1095 texter skrev hon hans efternamn och jag har hela tiden undrat vem är den här Kristian. KRISTIAN! Vem är han? Idag fick jag veta det och jag är så lycklig, men också chockad. Linda ♥

När vinterisen ligger klar, kom ihåg mig då

Åh vad jag hatar okänsliga människor, otroligt enerverande och äckligt.  Lars Winnerbäck däremot, dig älskar jag ♥

It's all the same to me

Men kyss mig på munnen, vi glömmer det bara för kvällen
Ta mina händer, bara håll i dom vad som än händer
Och alla dansar och dom ler när dom sjunger om ångest
Och DJn spelar samma låtar för hundrade gången
Finns inget här att hämta, bara misär och längtan
Så håll mig hårt för ikväll är jag så jävla ensam
Försöker kväva känslan men jag längtar hem
Dom sjunger om att dekadens är min bästa vän
Och det slår mig när orden kommer ur min mun
Hur den här staden dödar dig när du är ung


Some might call me as a simple man

Jag tror jag lider av melankoli. Eller nej, ändå inte. Livet var ju så bra nyss. Jag kommer aldrig lära mig att förutse när de dåliga stunderna är på väg. Aldrig. Tror det är omöjligt. Det borde ju vara det i alla fall? Man kanske kan ha sina aningar, men ingen kan ju garantera att så kommer det bli. Nej, ingen kan det. Så hur var det? Melankoli juste. Det kanske är så trots allt.

Run fast for your mother and fast for your father

Kom nyss hem, tränade efter skolan åh känner mig så grym, tredje dagen i rad, och jag som aldrig brukar träna! Det var till och med skönt lyssnade på grym och då menar jag verkligen GRYM musik. Förändring på g? Hehe tror inte det va. Men en bra början. Nu ska jag göra egna köttbullar till middag, men först en dusch. ( Inte lukta usch, stå högt i kurs)(Ja jag vet att det ska vara ett alltid mellan först och en). Awkward.

Men plåtarna till himlen var slut när vi kom dit

Och vi kommer inte längre
Vi är tillbaks på noll
Men ingen kommer sörja
Vi har spelat ut vår roll
Vi glömmer hela skiten
Det betyder ingenting
Vi skulle kommit längre
Men räckte inte till
Vi blev som dom andra


I'm naked, I'm numb

- Vad ska du säga om han börjar prata om musik? Typ ”jag är efterbliven och har ingen iPod”. Du får säga att du gillar jazz eller nåt.
- Jazz?
- Ja… Min pappa säger att alla som är coola gillar jazz.
- Men din pappa är 40.
- 43.

Älskvärt.


Den första gång jag såg på dig, och kände hur du såg på mig

Jag gjorde nyss ett fynd på spotify! Grymt.
(Nej, inte låten i rubriken, det är en gammal favvis. Ååh Tommy! Hihi:))

Det har tidvis gått bra

Jag saknar den här dagen. Den bästa dagen i mitt liv.




In his arms she fell

Klockan är 08.47 och jag är fortfarande vaken. Kan inte sova. Ska gå till coop och köpa något..

Berusade, satt vi på balkongen och förälskade, dela vi en flaska till och älskade varandra till sömns

PS. Måste, måste börja gå och lägga mig tidigare klockan är 5.47, vafan gör jag uppe? DS.


Ljug om du behöver

Jag va med tjejerna idag och det var väldigt trevligt. Det var det. Det var så himla längesen. Trodde aldrig att det skulle bli av men det blev det. Vi började med att gå ut och äta, gott och mysigt. (och pinsamt). Sen tvingade jag mina vänner att GÅ hem eftersom att jag inte har något busskort, hehe. Vi gick hem till mig och drack te och åt kladdkakssmet. Nu kom jag och tänka på sista morgonen men Nicklas Strömstedt " drack vi te med mjölk och honug , du hade en gitarr och jag spelade du dansade. Den sommaren." Måste lyssna på den nu.


Stör mig på att det inte finns några bilder på alla fyra förutom från balen..

Du betala för min tystnad

Linda skugge har träffat mitt hjärta, igen.

Like everybody else

Linda Skugge fick mig att rysa, gråta och skaka samtidigt när jag läste detta. Kändes precis som om det var jag som skrivit, det hade kunnat vara jag. Utan tvekan. Fast inte det om samhällsklasser. Det förstod jag inte riktigt, kändes mest onödigt. Citatet är från Linda skugges dagbok 1991-1993

"Måndagen den 14 jan
Rådepp. Grinade till Charlatas Flower. Robert och Frans vägrar visst känna mig. Det är okej att prata med mig på fester men inte i skolan. Pitt! Nära att ge upp. Efter 14 dagars lycka deprimerad. För 14 dagar sen skrev jag nyårsbrevet. Längre klarade jag inte att vara lycklig. Vad är det med mig? Under den andra eller tredje skoldagen fick jag ångest över alla läxor, men det var ju en bagatell. Det här är något helt annat. Det känns som om jag betyder noll. Om man inte är nån, varför då finnas? Vad har jag? Hela dan har jag plågat mig genom att lyssna på underbar musik. Jag har lyssnat på Flower på högsta. Jag kan inte fatta hur folk nöjer sig med att leva som de gör. Jag kommer från fel samhällsklass. Om nån tror att det inte har nån betydelse så tror den mycket mycket fel! För att vara något så måste man vara rik, tyvärr. Visst är det härligt att bli ignorerad! Visst är det härligt att vissa bara känner för att känna igen en ibland! Är det nån som inte håller med? Jag kan inte tänka mig att leva ett liv som mitt är just nu. Att vara en obetydlig person som ingen vet om. Hur kan folk leva så? Om det fortsätter som det är nu kommer jag nog inte att fortsätta detta liv."


RSS 2.0