here on my own

Jag hatar (att säga hata) när det är något man ska göra, typ duscha, sen fastnar man vid musik. Det händer mig hela tiden. Förut var det så att man fastna vid datorn men nu har jag egentligen inte ens något att göra vid datorn utan det är bara så att jag inte kan stänga  av musiken för att jag vill höra mer. Vad är felet?


Hate is a strong word

Slutade skiiiiittidigt idag, för att det var problem med maten på vår skola, liksom wtf? så det fanns ingen mat när vi skulle äta, vad äre för skit.. Men men så jag och kristina bestämde oss för att dra hem till my place och baka kladdkaka, mmm. Nu ska jag och mamma på visning, hoppas på den här!


Hästpojken


i'd make time for us

I love a girl I'll never see her again
she was so young I'll never see her again
she was so young
I'll never see her again

what is worthwhile in the world
if you can't be with the one you love
what is worthwhile
we'll be forgotten when we're gone


If you fall you stay down

 

Sitter hemma i soffan  med världens huvudverk och kollar på AIK - Göteborg, just nu ligger AIK under med 0-1, fuck. Var i stan idag och tog en fika, mysigt, sen letade vi klänning till Minna. Resten av dagen ska jag ligga hemma i soffan och tycka synd om mig själv för att mitt huvud snart sprängs. Shit.


Sometimes I still need you

Igår var jag på Marrkus 30-årsfest, skitroligt var det. Visserligen var jag yngst men det var riktigt nice. Jag var bartender, är man grym eller vad? jaaaa haha, krille försökte supa mig full "Du måste smaka på alla drinkar innan du ger ut dem" och " Här drick det här" och aaa det var nice i alla fall.


Cold people cruel town









Världens bästa. Han är så jävla bra. Min idol.

Det blev en tripp till Norrköping för att se Henrik Berggren, fan vad han är underbar. Nu kan jag absolut torka tårarna och dö lycklig. Jag är glad igen.

Iceage

Någon dag mamma, då kommer du förstå hur mycket det här betyder för mig. Tack så mycket. Jag älskar dig.


Hehe lite mobbad bild..


That is what we are

Jag fick en skrattattack idag. Fyfan vad det känndes skönt. Jag fick känslan av att det kan nog bli bra det här. Det känns liksom lite som förut, vilket jag älskar. Bara det att i kvarnberga hände det varje dag, hela tiden. Men det kommer nog, trots att det är en liten detalj i vardagen så gör den så mycket för mig. Betyder så mycket. Det kan bli bra det här.


Å alltid e vi me er

 

"Kära AIK:are,

Man kan lugnt säga att det blåser kalla stormar för tillfället. Ett fåtal personers oförsvarliga handlingar har satt hela vår klubb i gungning. De senaste dagarnas kaos handlar inte bara om att vi kommer straffas hårt ekonomiskt och kanske uteslutas från spel i Europa. Det handlar främst om att klubben vi älskar dras i smutsen. Våra spelare, ledare och knattelag dras i smutsen. Du och jag dras i smutsen.
Nu måste vi säga ifrån.

På söndag 16.30 tar vi emot IFK Göteborg på Råsunda. Låt oss göra den matchen till dagen då vi gemensamt ställer oss upp för vårt AIK. För vår klubb, våra färger och våra ideal. Efter "Å vi e AIK" står vi upp på samtliga Råsundas läktare i 10 minuter. Vi ställer oss upp i 10 minuter. Vi ställer oss upp för att markera att det får vara nog nu. Vi ställer oss upp för att vi tröttnat på att försvara vårt supporterskap inför familj, vänner och arbetskamrater.

Vi ställer oss upp för att vi är Allmänna Idrottsklubben, AIK.

Med svartgula hälsningar,

AIK Fotboll och AIK-Alliansen"


Sanningen är att ingen är så hopplös som du

skolan dödar mig tio gånger om, jag orkar inte. Så nu kommer jag somna om fem minuter, ska bara hinna sätta på oth och höra "previously on one tree hill" zzzzzzzzzzzzzz.


Big star

Markus fyller år idag. Inte vilket år som helst utan 30. Fan vad cooooolt! Grattis på födelsedagen farbror, förebild och vän. Du betyder så sjukt mycket för mig, stort grattis! Jag älskar dig.


Tänk att du var lika gammal som jag när nu när jag föddes, sick.


light up the sky

Do you know that I am blind to everything you ever do?


i've seen enough

Första "riktiga" skoldagen idag, svenska datorkunskap och företagsekonomi. Det gick bra, men jag är fan mindre nöjd med min klass alltså. Jag vet att jag kommer störa mig så sjukt mycket på vissa.. Men jajajaja, whatever. Var ju på bio igår med Ludde och såg Karate Kid, så jävla bra! Världens sötaste unge :) Seeeee den!


I didn't see this one coming

Alltså det här kanske känns löjligt, men jag vill bara säga förlåt. Till alla. Så alla som känner att de vill ta åt sig, gör det. Vet inte varför jag skriver det här, men just nu känns det rätt i hjärtat och då får jag stå för det sen även om jag kommer ångra mig.


Nu drar jag på bio, ciao.


This is the thing

Imorgon börjar skolan på riktigt, med riktiga lektioner och sånt. Men det ska nog gå bra tror jag. Men först är det söndag kväll vilket jag tror betyder bio :)


You said you're just one in the crowd

Hold your head up high
And this pain will die
Somehow, somewhere, just try
You're living in the dark
Where no one can see your tears
But hold your head up high


jag har hört om dig

Lördag idag, jag är trött och skitseg. Har inte gjort något idag och kommer väl mest bara chilla. Så aa hare nice, tjaaa


basic space

Jag hatar mitt liv.


We all just drift around

We're the army of dreamers
We're the idle people
We're the ones that don't count
Waiting in the background
But we are mirrors to this world
We speak, if we're heard
But we bleed, if we're hurt
And we seethe, if we're burned


Och alla bara pratar

Jag kan inte sova ( jag hatar mig själv för att jag somnade när jag kom hem) så istället för att sova ska jag kolla på broder daniel forever för 2084785 gången. Men det är vad jag alltid gör när jag inte vet vad jag ska göra eller när jag har tråkigt eller när jag behöver.


We can give it time, so much time

Fan vad gott det var med middag alltså, haha :) Yasmine called me och vi träffades i och tog en fika eller åtminstone en morotskaka och sen gick vi hem till mig och somnade i soffan. VAFAN jag skulle ju inte sova, ååååh. Jaja ska kolla film nu och sen sova igen, shit vad jag är trött!


Vi hade köpt drycker av glömska

Kom nyss hem från andra dagen av gymnasiet, chill. Ni skulle bara veta hur galet trött jag är, skulle kunna somna nu och sova tills imorgon. Men jag måste hålla mig vaken idag och gå och lägga mig tidigt ikväll istället. Så jag försöker desperat komma på något att göra så att jag inte somnar, men icke. Aaa det var allt för mig, tjooooooo.


Sherdil


Jaaaaaaaaaaaa,  sherdil började för en kvart sen, så jävla länge sen!


För sent för kärlek

Första dagen på gymnasiet idag då. Ja hur fan känns det? Vet inte, helt okej antar jag. Har egentligen inte så mycket att säga om den saken men jag  hoppas verkligen att det kommer bli bra, verkligen. Nu kollar jag på Madagaskar två och väntar på att pappa ska komma hem och laga mat till mig, är hungrig som faan!


Tror inte jag har fattat själv hur mycket jag kommer sakna er.


Nothing like you and I

Lägger in musik i iPoden, älskar känslan av att ha nya låtar att lyssna på även om det bara blev 37 st, men vafan små saker gör skillnad. Laddar också för skola imorgon, eller nåt. Känns illa att sommarlovet redan är över men aa det är ju bara 42 veckor tills sommarlov igen, riiiiiight? Nu ska jag kolla oth, pussen.


Känns som om det var midsommar igår..


folk hatar inte oss, det är vi som hatar folk


the world wont understand

Sista dagen på sommarlovet idag då.. Har varit uppe sen nio och tvättat haha, kul sista dag :) Aja vet inte vad som händer idag så vi hörs en annan gång! tjo


this time i'll try not to get hurt

Kom hem från landet idag typ runt åtta kanske, sen träffade jag kajsa och köpte ben & jerrys. Sen drog  vi hem till Sebbe helt random, hihi. Och nu kom jag nyss hem ska kolla oth sen sova. God naaaatt.


den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat

Mainie, du får inte åka iväg ju! Lämnar mig föralltid :( Tänk alla kvällar när jag har ringt dig och sagt att du ska komma till snättringe, eller vivo. Alla de dagarna är över nu,du kommer vara tusen mil härifrån (kanske 20 men endå) och aaaaaaah fan. Hann inte ens säga hejdå och du är du inte hemma längre. Kommer sakna dig, samma klass sen sexårs fan. puss gullunge ♥

milk and honey on the other side

Slappa dagar bara älskas! Sov länge sen gick jag ut och läste i solen. På eftermiddagen blev det en båttur, bada bada och på kvällen en riktigt god middag och sen glass i hamnen! Me like summer ♥


I don't wanna be

Ligger i sängen, det är äckligt varmt i mitt rum ändå deppar jag över att någon har bytt ut mitt duntäcke mot ett vanligt äckeltäcke. Jag fattar inte, samma sak varje gång jag kommer hit. Vem bryr sig ens? Jaja life sucks, ska kolla one tree hill nu! pussssss


Gammal bild, kommer sakna kvarnbegra fan.


don't try to understand me

Sitter i soffan på landet, och kollar runt lite. Idag har jag tagit lugnt heeeeeeela långa dagen :) Har läst, solat, sovit tagit en fika och aa bara slappat. Och tro det elelr ej men jag måste vila upp mig, hehe. Nu ska jag kolla TV med papi. Tjooo


i en kärlekshistoria

Dålig uppdatering stavas - ute med båten i tre dagar.

Som jag precis sa så har vi varit ute med båten i tre dagar, sjukt mysigt och det blev ju bra väder till sist. Just nu är jag på landet och kommer stanna här till måndag troligtvis. Imorgon kommer kusinerna också, får hoppas att vädret håller i sig för jag måste sola de få dagar som återstår av mitt sommarlov haha!


Lars Winnerbäck ♥

Den vackraste stunden i livet var den när du kom och allt var förbjudet...

Lars Winnerbäck. Shit vet inte vad jag ska säga, han var helt fantastisk! Det var äckligt bra, trots att han inte spelade en stannfågel ger sig av. Fast det kanske var tur det annars hade jag börjat storgråta. Winnerbäck är KUNG! ♥





jag har en abition att jag ska bort någonstans

Idag var det måndag, vilket innebär *trumvirvel* Lars Winnerbäck! Me like! Sitter och funderar över om shorts kommer hålla hela kvällen, eller om det blir på tok för kallt? Det ska i alla fall inte regna så som jag har förstått det, tummen upp (y)
'


she was a superstar

Varför kan jag inte sova föör? Fan vad jobbigt. Sitter (ligger faktiskt) och läser gamla trådar på broderdaniel.se haha kul. Fast ja som sagt, livet är hårt. Ska kolla på one tree hill. Fuck nu kom världens sorgligaste låt på min spellista! Snart gråter jag. byeeeee


om stockholm brinner åker vi dit

Söndag idag vilket betyder skola om en och en halv vecka! Klara södra tjaaaaaaa. Imorgon ska jag på Winnerbäck, tagga! lol. Kommer bli grymt, eller något. Musik är allt som betyder något fan, hihi.


drunk kid catholic

"some people think they like music, but have no idea what it's really all about. They're kidding themselves. Then there are people who feel strongly about  music, but just aren't listening to the right stuff. They're misguided. And then there are people like me"


RSS 2.0