hemma i sverige igen!

nu är jag iallafall hemma i Sverige igen, men imorgon åker jag till öland och sen ska jag segla så bliur borta i ytteligare 2-3 veckor, vet inte riktigt bestämt. förlåt men jag är så sjukt trött så bilderna får ni om ett tag när jag är hemma nästa gång, eller imorgonbitti. puss och godnatt.,


arlanda frukost

tjenamors gott folk, jag sitter på mcdonalds på arlanda och avnjuter en god frukost *smile*, nej men en latte för att få tillbaka energin. Sov visst en timme i natt, vet inte hur det gick till.. Ha en underbar vecka utan mig! bye sweden!

so long suckers

jag ska upp om mindre än fem timmar, så jag känner ingen anledning till att sova faktiskt... så sitter och kollar på film, rain man. Imorgon vid den här tiden sover jag förhoppningsvis på ett fint hotell i grekland :D jag längtar otroligt! Vet inte om jag får tillgång till dator någongång under tiden jag är där, annars hörs vi när jag är hemma igen, pusss!


i'm addicted to you

Idag ska det sista fixas, annars ska det inte göras mycket, ska eventuellt träffa angelica senare och lämna tillbaka en tröja som är hennes.

sjukt bra låt, Saving abel - addicted

musik är allt som behövs

Martin har nu försett mig med massvis av musik, filmer och serier! Jag är otroligt glad, sitter och drogar kent, som vanligt..  Har packat klart till grekland idag också, skönt att ha det klart på lördag åker jag, yeah!


angelica

Igår var jag och träffade min kusin, som kom i lördags. Det absolut sötaste jag sett, Filip ska han heta. Sen kom Angelica hem till mig, sjukt länge sen vi sågs. Vi gick till ip och träffade några, spelade fotboll, haha det var roligt, tyckte jag iallfall :) Sen sov anelica här, gick typ upp runt två idag åkte till centrum köpte bikini underdel, träffade kajsa för sista gången på typ en månad :(

prison break !

IMORGON BÖRJAR PRISON BREAK IGEN ! Shit vad roligt, trots  att jag funderade på att sluta titta på det när scylla blev något bra plötsligt och blablabla, ni som kollar vet vad jag pratar om.. Jag är iallafall överraskande glad :)  Kom tidigare idag hem från minnas land, vi hade det skit mysigt där!

     
 
Det har tagits betydligt många fler bilder, de kanske kommer en annan dag. Nu ska jag lyssna på Sveriges bästa band, kent. godnatt :)

RSS 2.0