hollywood whore

Tjatja, hur mås det ? Jag mår bara bra, lite irritation i kroppen bara, men det går snart över det är jag säker på. Dagen idag har iallafall varit bra, skolan var helt vanlig, men mycket flummigare. Går inte riktigt att förklara, jaja. Sen var jag på min prao för att hämta några papper. Sen skulle jag och mamma på bio, The reader, vi hade biljetter till någon förhandsvisning.  Helt okej film, lite för " dyster" för min smak. Men helt okej iallafall. Annars har det inte hänt mycket på senaste tiden.




jävligt grym låt,  Hollywood Whore - Papa Roach
tönt som jag är smsade jag bandit och sa att de skulle spela den, men ikke...

ny vecka

Aaah, har inte haft tid att skriva på senaste tiden har haft fullt upp med annat..  Jaja, i fredags sov ialafall jag coh mini hos andra mini, Yasmine. Roligt, haha sen hade vi kuddkrig, hahaha. Aja, lördags städade jag typ hela huset sen på kvällen var jag vid trehörningen och hade det myyysigt som fan !







plugg & musik

Sitter här och håller på med två av de viktigaste sakerna i livet. Plugg & musik, skriver bokreccension till snabba cash, förövrigt en av de bästa böcker jag läst. Men det går segt just nu´har liksom fastnat.. nej nu höjer jag volymen så går det kanske bättre sen. puss.

hoppas att döden för oss samman igen

" En saknar en sorg,  en jävla massa minnen det finns något inom mig som aldrig någonsin försvinner en obeskrivlig känsla, både kärlek och hat. Nu känns det som om livet börjar gå I samma spår saknar livet som vi hade men nu börjar jag förstå det kommer aldrig tillbaks, måste glömma det som va. Du är lycklig utan mig, jag ser du skrattar och du ler, jag säger att jag glömt de, jo att allt e helt okej men fuck it, hur ska jag nånsin glömma dig? det var du och ja för alltid, det var så de skulle va, det var bara med dig som jag kunde må bra. Men nu är det försent, jag har förlorat allt de bra. Det var så mycket som gick fel. Jag saknar dig så mycket. har du glömt allting du sa "det kommer alltid vara vi, alltid vara du och jag" Jag vill bara berätta att jag älskar dig, älskar dig för alltid. "

Aj, att se dig skratta och le, fick mig verkligen att inse, att du och jag, vi, oss, finns inte längre. Det gjorde så ont i mig, det var som ett hugg i hjärtat. Tårarna var inte långt ifrån att spruta. Samtidigt så kände jag glädje, att se dig glad var länge sen. Du har varit det ända jag tänkt  på, tänkt på hur det skulle vara om det skulle bli du & jag igen. Men du har nu gjort det klart för mig att du inte vill ha mig som vän. Fine, jag accepterar det, även om det är svårt. För att säga att jag inte saknar dig, det vore att ljuga.



Låten kommer alltid få mig att tänka på dig.

but i hope you do remember

Blandade känslor idag. Dagen började bra, vi vaknade väl vid ett, hehe det blev lite sent igår. Filmen var väl sådär.. Jaja, väl vakna kollade vi  på film igen, sen duschade och satt vid datorn typ. Sen blev plötsligt klockan fem då vi bestämde oss för att gå på bio, så skynda oss till tåget. Väl i heron city, träffade vi mini, sen köpte vi ticets och såg En shoppaholics bekännelser. Njaa, helt okej film. Sen hemma har jag bara tagit det lugnt, tv och datorn mest. Ska väl snart börja tänka på refrängen, haha. avslutar dagen med en hemsk men underbar låt.


I want it !



Gaaah, jag skulle göra allt för att få den här tröjan i min hand !

and for all of you that can relate to this to

TJOOOOOO :D haha nej, men det var ett tag sen, i know. katastrof..  Jaja, nu ligger jag och min lilla ubåt i min säng och lyssnar musik. love it ! Hon ska sova här, nothing new. Idag köpte jag iallafll ett par jeans, äntligen ! sen åkte jag hem , chillade innan jag träffade Kajsa och två andra kära vänner. Adrian & Simon. Nice. Nu ska vi kolla på film, säg att du älskar mig. Vi har inte sett den :$ trots att jag har haft den hemm i typ flera år. jaja, vi höres !


RSS 2.0