No time for us

Idag tänker jag på Anders. Göthberg. Jag bar min BD tröja idag, hela dagen. Kände mig fin faktiskt. Efter skolan köpte jag en ros och åkte sedan med Kristina till Västerbron. Det var en solig och kall dag, egentligen en fin dag. Men en väldigt sorglig dag. På bron kastade jag rosen i vattnen, den var till dig Anders. Hoppas du fick den.

"Vi är väldigt glada för att få vara här ikväll. Men det här är också en sorglig kväll för oss. För att vår bästa vän Anders inte kan vara här. Anders sover föralltid. Men vi kommer alltid komma ihåg Anders, och kanske ni också. Vi ska spela en ny låt som heter Hold On To Your Dreams. Den här är till dig Anders."

Fan att det helt plötsligt inte går att lägga in klipp från youtube. Tanken var ju att låten skulle ligga här.

L.I.F.E.G.O.E.S.O.N.

Kollar på fotboll Sverige- Moldavien. Sverige leder, åh vad glad det gör mig! Blir så himla taggad på att gå på fotboll av att se detta. Tur att allsvenskan börjar på måndag, ännu mer tur att jag ska till Råsunda då.


Miss u

Fyll mig med luft igen, gör mig synlig igen

Jag är inne i min fetaste kent-period någonsin. Helt sjukt. Alla vakna timmar är det kent som spelas.

Det här har för övrigt varit en asirri dag. Stör mig på folk. På präktiga människor som inte kan leva, inte kan göra något fel eller något som kan uppfattas fel. Blir tokig. Klarar inte av det.

Our love is like water

Ville bara tala om för alla där ute att nu har jag bokat biljett till Peace & Love. Bra då vet ni. Är galet extas och ser mest fram emot Håkan (såklart).

Rockenroll, blåa ögon - igen

Hittade inte ens bilden från romme, fann dock dessa




Luften smakar som en jordgubbspaj, en solig dag i maj

Det här är en dag man måste ta vara på. Vilket jag tycker att jag gjorde också. Bra. Tränade innan skolan, abitiöst? Ja. Men efter skolan var jag liksom fri och kände mig inte tvingad att gå till gymmet. Så jag och två fina vänner åkte till medis och mös i vårsolen. I mina nya solisar. Älskvärt. Har ingen fin bild på oss tre.. Eller det finns ju den där från Romme, men nej, det går inte med den. Vi får fixa det, snart.

Sena tåg

Nu kommer jag låta ytlig och äcklig men det får bli så. Hatar det, men måste få säga det. Jag sitter nämligen och kollar på gamla bilder och inser hur jävla långt hår jag hade. Vill ha tillbaka det! Vill, vill VILL!

 


Jämför liksom med nu, det går knappt över brösten..


Jag trodde aldrig jag skulle stanna så länge

Sitter hemma i soffan och skriver novell. Det här brukar vara det bästa jag vet inom skolan. Men nu är jag tom. Helt tom. Vet inte vad jag ska skriva om, det tycks liksom inte bli några ord. För varje ord som skrivs, suddas två. Så känns det. Fasar även inför simning i skolan i morgon. V ä r s t a  s o m  f i n n s.

Cold people cruel town

Det var längesen jag kände ett så starkt craving efter bd. Det kanske var ett tecken på att jag inte alls överlevde den här dagen. För när jag tänker på det så har den varit rätt jobbig. Speciellt slutet. Men jag har en otroligt fin vän (flera egentligen) men idag tänker jag på en speciell. Tack för att du är du Kristina, jag tycker om dig ♥

Snälla skicka ett vykort för jag undrar så

Är hemma från Thailand nu. Eller egentligen i lördags, men har liksom inte känt behov av att meddela det tidigare. Jag har haft det otroligt skönt, kan inte beskriva hur underbart det har varit att bara släppa allt som är här hemma. Bara glömma det för ett tag. Var dock rätt tungt att komma tillbaka till verkligheten idag igen. Men jag har överlevt.

RSS 2.0