sjuk

Om ca en timme åker jag till göteborg, och jag har precis duschat! lite stressigt alltså. Men aa jag klarar mig nog, eller? Det stora problemet är att jag är sjuk! Det är fan inte roligt, och jag har inte varit sjuk på jag vet inte hur länge, sen blir jag det just nu?! Helt sjukt, måste se till att bli frisk tills på söndag. Kamera och mobilen får följa med, datorn tvekar jag på, tror inte den får plats i min väska, men det vore ändå ganska nice..


kan inte sooooooova

Jag kan inte sova alls, näsan är täpt måste snyta mig hela tiden. Så sitter nu och lyssnar på lugna favoriter skriver packlista inför gbg, pratar med kajsa på msn  och håller på att frysa till is. Vet inte vas jag ska göra för att somna, tänker alldeles för mycket..


i'm not a perfect person

Onsadag idag, har varit en sjukt seg dag har suttit hemma och väntat på att tiden ska gå så att man kan börja bege sig mot råsunda! och när det väl var dags fick jag plötsligt bråttom trots att jag haft hela dagen på mig. Aja, råsunda var ovalnligt kallt och första halvlek sög helt ärligt, men i andra halvlek kom spelet igång och matchen slutade 1-1 vilket betyder att det räcker med att kryssa i gbg på söndag för ett sm-guld! är sjukt taggad för den matchen, ska bli så sjukr nice! Imorgon ska jag jobba och på fredag bär det av till gbg. Höres.


JAG LÄNGTAR TILL VINTERN ! (idre för två år sen)


and the reason is you.


dubbelwal

Är fortfaraned hos kajsa, eller ni kanske inte ens visste det? aja jag är iallafall här sov här igår. Idag har vi varit helt sega och trötta, gick upp vid ett och år frukost typ vid fyra. Sen somnade vi i soffan och nu ligger kajsa i sängen och jag är här. kul dag. ikväll ska vi kanske träffa sebbe för att se en film, men det lär ju inte bli av med tanke på hur sega vi är..


The bible didn't mention us, not even once

Jag lever på is, piggelin och ipren, men jag lever. haha. Ska snart åka och fira min finaste flicka, Lovisa som fyller 4 idag. Stort grattis från mig till dig. puss♥



att ragga killar har för oss blitt en sport

Jag sitter och lyssnar på magnus uggla, så jävla grym alltså! haha. Försöker plugga också men det går inte alls bra :( och juste när jag kom hem så var ingen hemma, men larmet var av. Fan vad läskigt alltså, det är liksom alltid på. Men dörren var låst och allt, sjukt konstigt...


i wont be anyones excuse to cry

Hemma nu, eller har varit ett tag hehe. Först var viu på matchen som slutade 1-o till bästaste aik. Sen var vi hemma åt middag och segade, sen blev det till att åka till Matilda. Trevlig kväll som avslutades med geni, och självklar vann jag, ha ha. Nu ska vi sova. Matilda jag ringer eller smsar dig imorgon, fick dåligt samvete när vi bara drog och lämnade dig, hoppas allt gick bra sen..


happy birthday to me

Fyller år idag ! :) hoppas inge n glömmer att säga grattis.. Kajsa kommer strax hit, sen ska vi nog på match med minna också sen hittar vi förmodligen på något roligt. it's my day today :)



kent for life

Idol nu, som alltid en fredag kväll vid den här tiden. är som besatt. kommer nog bara vara hemma ikväll, det regnar ju ,hallå? driver, nej men det är segt när det är så kallt. och vet ni vad som händer imorgon? JAG FYLLER FEMTON! helt sjukt, har knappt tänkt på det före idag.. ska spenderas med vänner, sen på söndag blir det släktmiddag. puss.


fotboll för allt i världen nu sverige

Åååh, är så fruktansvärt taggad inför matchen nu! helt sjukt, har aldrig varit såhär laddad förut. Vilken elva också! Johan Elmander är med också, wiho! Han och Zlatan som anfallspar, kan bli bra... go sweden!



going under

Var med mina kusiner idag, som jag säger varje gång jag har varit där så är de så fruktansvärt glädjespridande! Det bara skriker lycka. Blir man alltid på gott humör trots att det blev ganska mycket prat om hur till vida jag ska ta hål i tungan eller inte.. Men också otroligt mycket skratt haha. puss på er .

 (?)


KAJSA GUESTBLOGGISH BRE




Tjenare alla äckliga stalker bloggläsare !
Nu sitter jag här och luktar kompost och tittar beundrande på erica som harblandat till han drömlik lättdryck med smak av persika hallon, SUPERBT! Dagens roligaste är ericas Msn-fail somhon kmr bli söndermobbad för i resten av hennes äppelmosiga liv. Älskar dig syster. Over and out! KAJSA BAJSA FTW



Odio español con todo mi corazón

usch jag avskyr spanska, så fruktansvärt jobbigt och jag har somnat i min hand ett antal gånger nu. Jag orkar inte mer av det, prov på fredag och som det ser ut just nu kommer det gå år helvete. Men matte redovisningen idag gick iallafall väldigt väldigt bra känns det som, jippie. godnatt.


vintergatan

Pratar i telefon med kajsabajsa som vanligt :) ska strax sova för jag behöver egentligen mina nio timmars sömn, men det är redan försent jag vet.. Idag var jag först med kajsa sen firade vi Leo som fyller år, grattisgrattis.


you're my heroine

Den stora frågan, vad hände egentligen igår kväll? Evelina kom vid typ 1, fast somnade nästan direkt, jag och kajsa kollade först på tretton, sen satt vi och stor grät till Livet enligt Rosa, otroligt sorglig. Haha det gick inte att sluta gråta, å ville är så söt också :$ love.

 




kon hette kajsa och kon började bajsa

Lördag kväll, vet inte vad som händer. Kajsa vill ut, erica vill inte bli blöt, kajsa vill till challe, erica vill inte det, kajsa har sms, erica också, kajsa har damp, erica är trött, kajsa har ingen moppe, erica har moppe, vistor vill att vi ska till utsälje till någon 21 års fest, men vill vi det? kvällen kommer bli fuckad. hejdå.


men jag älskar dig ändå.

arne

KAJSA ÄR SÖT ! hehe :$ nej men jag är hos kajsa nu ska vara här hela helgen, wiho ! puss sålänge


RSS 2.0