how long have I been in this storm?

Let's face it; life sucks.


Vad är det för fel på mig helt seriöst? Ve...

dsc00218 (MMS)

Vad är det för fel på mig helt seriöst? Vem fan, om inte jag, får skavsår av converse? Hur är det möjligt, har haft mina andra i över två år och har aldrig haft ont en sekund. Men efter två veckor med dessa är mina fötter sjukt ömma och jag har till och med lyckats få en blåsa på lilltån. Tummen upp!


valborg?

Det sägs att det är valborg idag, men jag har inte märkt något. Känns precis som vilken annan fredag som helst. Av min erfarenhet så brukar valborg bli misslyckat, trots att man planerat vad som ska hända hela veckan. Så det här året har jag inte brytt mig ett dugg och sitter nu här och har inte en jävla aning om vad som händer. Ska man ens till någon eld?


Hemsk bild, men hittade iallfall en ganska fin klänning till balen, helt vanlig. Var i stan med kajsa idag förresten. Sen blev det även en fika på kofi :) ♥

hata göteborg

Vi spelar i sämsta divisionen, vi ligger sist och du är sämst i laget. Fattar du hur värdelös du är?


true love never dies

Vad är det som händer med svenskfotboll? Jag förstår inte, hur kommer det sig att topplagen ligger i botten? Och att ett lag som Mjällby har varit så otroligt spelstarka? AIK som förra säsongen vann triplish ligger nu tredje sist (WTF?) Fast det spelar ingen roll hur värdelösa de är, för det är de, för i mitt hjärta kommer det ändå alltid vara AIK som är bäst, forever and ever!


Quisling


Bild från första mjukglassen för en månad sen.

Åh, jag sitter och försöker plugga. Men nej det går inte bra. Ska skriva en text om hur det gick för vårat grannlad i väst, Norge, i 2ww. Tråk. Men med musik blir saken bättre. Funderar på att ta en promenad i regnet. Älska regn. Pussen♥


be careful

Hey little girl on your way to class, loved by all cause you got that ass. Cutest eyes and greatest smile, for a year for a time for a little while. Somebody told me that you got old, looking for someone that is made of gold. Hey little girl on your way to class, in a year they'll be gone cause you are an ass. No one's gonna love you when you're old, thats what they told you better stay young baby. No one's gonna care when you are gone, so if you're done you better die young baby.


RSS 2.0