i'm so addicted to

Är på nattgibb och börjar väl bli lite små trött.. Om en timme har jag varit vaken ett dygn, nice. eller inte, det känns faktiskt inte så jätte bra och min morgondag kommer bli väldigt konstig. Men jaja, det är väl troligtvis värt det. Och det är faktiskt inte först nu jag blivit trött.


he rocks my world

Idag har varit en otroligt bra dag av någon anledning, allt har gått bra i skolan till och med non :) Sen har jag i princip bara varit med pappa hela kvällen, ute och åt middag och bla bla bla, väldigt länge sen sist och det var mycket trevligt. Och jag vet kanske nästan vilket gymnasium jag vill gå, hehe kommer dock antagligen inte komma in, men life goes on.


guitar



shit jag har aldrig varit såhär röd efter solning. Men nu är jag inte röd på kroppen utan bara i ansiktet, shit ser ut som en tomat med glasögon bränna. not nice, tur att det finns foundation så jag kan sminka över imorgon, hehe :)

12/11

Idag har jag varit grymt duktig, om vi bortser från skolan. Men när jag kom hem så skyndade jag mig ner i tvättstugan och slängde in två maskiner undertiden de tvättades så pluggade jag, sen ner till tvätten plugga osv. Sen var inte pappa hemma så jag var tvungen att lga middag och lyckades med det också, sen städade jag köket och satte igång en diskmaskin. Och jag har läst 90 sidor i min bok, sjukt stolt :)


var är mina byxor? :(


i didn't want too see

Fars dag idag, trevligt. Har inte gjort mycket alls, först födelsedagsfika hos mammas faster sen farsdags middag. Kom hem för två timmar sen drygt och har nu kollat på Alfie och njutit lite mer av jude law ;)




why be alone when we can be togheter baby?

kvällen har spenderats gråtandes under täcket framför the holliday med en skål glass i knät. Haha låter fett deppigt men no i'm not. Aja ville bara påpeka att Jude Law är en av världens absolut snyggaste killar.


vi vann dubbeln !

såklart vi gjorde, vi är ju aik ellerhur? :) fullt var det iallafall på norra och jävligt härlig stämning, me like.


wiho internet igen

Äntligen fungerar mitt internet igen, men det beror endast på att jag satt och pratade med någon per-ingmar i 40 minuter och han hjälpte mig att fixa det hela. nice.  IDAG SLÄPPTES KENTS NYA SKIVA, fantastic. bye.


RSS 2.0