Det finns små trick som får folk att vilja väl

Töm ditt rum
På tonårstankar nu
Du sa: Gör ditt val
Ta ett självständigt beslut
Jag höll en hand då
Mot din varma hud
Du sa: Stäng din dörr
Vi har något att reda ut


So your mouth tastes like sunshine baby

Den  låten är bra. Bäst. Bättre. Älskvärd. Underbar. Tänk hur den berör mig om och om igen. Tänk att bandet är danskt. Underbart eller bara chockande?

Take me back to the retards;
cause the world just make me sick


Helt och fullt kan du aldrig bli min

Annika Norlin, Säkert!, Hello Saferide. Ett geni. Hur kan man vara så grym som henne? Tänk om alla hade sånt självförtroende som henne. För det måste ju vara det det handlar om, inte sant? Att komma på en så strålande idé att vara känd under tre namn. Jag slår vad om att ni inte ens visste att Annika Norlin, Säkert! och Hello Saferide faktiskt är en och samma person. Sån himla egoboost att göra något så coolt. Tänk att vara en festival och boka Annika Norlin. Hon skulle kunna uppträda tre gånger under olika namn. Helt grymt. Visserligen gör inte Annika så mycket under namnet Annika, mest tolkingar och duetter, but still. Skulle typ kunna dö för att få vara henne. 

 Hello Saferide – Anna

Säkert! – Honung 

Dessa är hennes bästa, och då det bara finns en låt med Annika Norlin på spotify som jag inte vill lägga ut så struntar jag i det. Skulle vilja lägga ut en duett med Anna Järvinen och Annika Norlin som äger. Men har den bara som mp3 fil. Tror bara att de spelat den någon gång utan att vara en riktig inspelad låt.



Grymt dessutom att Säkert! kommer till P&L.


Drunkna i en dröm där allting ordnar sig

Trots att jag inte är överförtjust i bandet i sig så är skivomslaget så bra som ett omslag kan vara


Vem tror på evig kärlek? Ja vem tror på den nu?

Håkan kan vara det finste som hänt ♥

Var är den där regnbågen?

Sitter hemma dricker kaffe, äter äpple och lyssnar på finaste Håkan. Tänk att Håkan spelade igår och att Fridah Jönsson (typ min idol) stod på gästlistan för att han hade läst hennes blogg och sett hur mycket hon ville gå men hon hade inga pengar så hon kunde inte. Så han skrev upp henne +1 på gästlitan. Hur avundsjuk?

Själv är jag hur äcklig och trött som helst, skulle kunna somna stående. Men mamma har tydligen lovat att jag ska följa med på middag ikväll, vilket betyder att jag måste ta tag i mitt liv. Måste duscha. Skulle behöva plugga. Men kommer aldrig att ske. Inte en chans.  DÖ.

Du är knark

Vet inte om jag har någon rätt att skriva detta. Men tänke bara yttra min åsikt om något som stör mig. Jag vet att jag är 902874 år efter med detta, men det är inte så att jag inte vetat om detta innan nu, bara det att jag inte brytt mig. Jag pratar om Rebecca Black.

Jag kan inte för hela mitt liv förstå varför folk hatar henne så mycket. Folk säger att texten inte handlar om något. Folk säger att hon inte kan sjunga. Folk stör sig på att hennes föräldrar har payat hela skiten. Folk säger mycket. Jag fullständigt avskyr låten, den är som ett virus på hjärnan. MEN. Lyssna nu. Den är absolut inte sämre än mycket annat skit som spelas på radion. I mina öron låter hon precis som Lady Gaga eller Katy Perry tex. Eller Justin Bieber för den delen. Deras texter är minst lika meningslösa. Jag menar "har du någonsin känt dig som en plastpåse?" Eller " Ibland känns det som om jag bor på Grand Central Station" Man ba, aha okej då vet jag. (Visserligen har Lady Gaga hyllat henne så ska kanske inte dissa henne på det här viset..)

Sen det där med att hennes föräldrar har betalat. Det är väl bara bra för henne? Vem skulle tacka nej till det. Om de känner att det har snuskigt mycket pengar som de inte vet vad de ska lägga på så kan de väl lägga dem på sin dotter? Liksom vad är felet?


För att citera Florence Valentins ljuva stämmor så säger jag: Och jag vet dem som säger
"En sån där som Micke Blom, Han sjunger bara falskt" Men jag tycker det finns dem som hörs på radion varje dag som inte skulle få sjunga alls!


RSS 2.0