back in Sweden !

Saknat mig ? Nu är jag iallafall hemma i älskade Sverige igen efter en riktigt rolig vecka i Österrike med skidåkning och umgänge. Verkligen en upplevelse för livet. Synd bara att vädret inte har varit perfekt, en dag med sol. Sen resten av dagarna har det varit dimma och snö snö och ännu mer snö. Snö djupet låg runt två till två och en halv meter. Jobbigt när man åkte en hel del "off pist" jaja, det gick bra det med, mycket ramlingar bara, höhö. Bilder finns tyvärr inte just nu, min sladd är någon annanstans. Vet inte riktigt var.  Kanske kommer senare, man vet aldrig. I övermorgon börjar skolan igen, det ska väl bli ganska roligt att träffa alla igen. Kommer nog bli en ganska lung vecka, för sen är det prao som gäller, kommer nog bli roligt.

Nej, nu ska jag snacka i telefon hela natten. Puss och hoppas alla haft ett bra sportlov!

Jag skulle jätte gärna vilja veta vem som skrev den  anonyma komentaren till everything you do is beautiful, jag har ju mina tankar, kanske någon som börjar på j ? jag blev glad iallafall så tack.




i've never been this close to anyone

Tjoooo :) Erica sitter här nyduschad och trött. Ska snart krypa ner i sängen och ringa till min lilla Kajs :P haha. Imorgon åker jag till ÖSTERRIKE , WOHO ! fan vad nice det ska bli alltså, kommer vara borta under sportlovet, skönt som fan!


Bye suckers!

jag är ett knaster

Är med sötaste lilla mini, men hon ska snart åka för att jag och mi padre ska gå på hockey, jag menar ingen har väl missat AIk - Leksand ikväll ? :) Jaja, jag och Mini, var på ica och det hände roligaste grejen, typ skönaste killarna från tele2 som ja.. HAHA det var iallafall skit kul, orkar inte förklara. Ska kila, puss!


i need you to need me

Hola, idag var jag i stan, köpte en tröja och och ett örhänge till mitt hål, inte vanligt hål utan typ, ääh  a jag vet inte hur man ska förklara, hehe. Sen kom jag hem har pratat i telefon med asmine i typ en och en halv timme och lite allt möjligt.
´Nu ska jag plugga, ciao.


woho, erica is back

haha, jag har inte skrivit på länge. Men har liksom inte orkat, och ja.. Nu sitter jag iallafall och snackar med min söta lilla syssling, Gustav. Har varit en lugn dag, solade efter skolan, sen inte gjort något speciellt.  Imorgon är det allahjärtans dag, har tyvärr ingen att fira den med. Men jag lever vidare, ska först på bio med min kusin, ska se disco daggarna. Hon fick välja... Sen är vi bortbjudna på middag . Nice .
Pusshej!


everything you do is beautiful

Snart kommer tårarna spruta, snart, men inte ännu. Jag mår inte alls bra just nu, nej det kan man inte påstå. Det har att göra med en massa olika anledningar men främst för att jag har förlorat två av mina närmaste vänner. Det känns inte bra, det tror jag att alla förstår. Varför vi inte är vänner längre tänker jag inte ta upp, jag vet knappt själv. Allt har gått så fort, för mindre än en månad sen mådde jag super, men nu känns det som att jag ligger på botten.
Jag vet att båda personerna vet vilka de är, så namn är inte värt att skriva ut.

Jag kommer aldrig glömma våra minnen tillsammans de är så många och så underbara, jag kommer aldrig glömma våra dagar och inte heller ditt underbara skratt. Bara jag var i din närhet så blev jag glad, du spred lycka omkring dig. Jag trodde aldrig att det skulle vara såhär svårt att inte ha dig vid min sida, men det kommer bli så mycket svårare än jag trodde. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer aldrig glömma oss. Jag vet hur stark du är, så stark kommer jag aldrig bli. Du skulle klara dig igenom allt.  Du är en så otroligt fin människa kom ihåg det, och kom ihåg att jag älskar dig.

Och till den andra personen. Jag tror aldrig att någon kommer förstå hur speciell du var för mig. Jag tror inte att någon kommer lära känna dig på samma sätt som jag gjorde, ingen kommer förstå personen som du egentligen är, som ingen ser, din sida som du inte vill visa. Den sida som jag känner, ditt riktiga jag. Problemet är att du bara ser andras fel inte dina egna, det är just därför vi står där vi står nu. Jag har förlorat dig, men helt ärligt vet jag inte om jag vill ha dig vid min sida, ha dig som min vän. Jag är osäker. Jag tror det lutar mot ett nej, för du kommer aldrig inse dina fel, och du har redan gjort ditt drag. Det går inte att ändra på, men kanske var det rätt, kanske behövde jag inte dig lika mycket som någon annan. Det gör bara så ont att bli sviken för någon annan. Men jag ska ändå vara glad, för jag vet att det kan lösa andras problem, så jag är glad för din skull. Dina hemligheter följer med mig i graven, hoppas du vet det.
  

Båda två har påverkat personen som jag är idag, posetivt. Jag är glad för att jag fått chansen att lära känna er. Jag vet att ingenting kommer bli som det en gång var. Men jag hoppas på att vi iallafall kommer kunna säga hej till varann.
I will always love you.

RSS 2.0