almost pretty

Sitter i skrivande stund och tittar på Argentina - Mexico, ser ut som om Agrentina tar sig vidare till kvarten, och konstigt vore väl annat. Hela dagen har jag packat, tvättat (=mamma har tvättat), köpt sista grejerna till resan och till sist tagit ett dopp vid möllebadet. 

Imorgon åker jag till Malta och är galet taggad!













Bilder från midsommar

♥Landet

Sitter på vår glasveranda på landet, det är sjukt fint väder. Inte ett moln på himlen, kvällssolen ligger på och det är mer eller mindre vindstilla. Sitter och tittar ut över havet som just nu är sjukt vackert, jag kan inte tro att det redan är midsommar. Tja farmor Agda -.- Jaja, idag var jag inne i Nyköping fick med mig en kjol hem. Sen har jag bara solat och badat resten av dagen underbart.


♥Gömma oss i varandra

Sitter hemma fortfarande i min hästpojken dvala. De har spelats på högsta här hela morgonen, hehe. Håller i alla fall på med ett slags Grattiskort samtidigt som jag packar det sista. Ska om någon timme åka till landet för att fira midsommar, lovely :)


♥ Så säg mig vad vi väntar på

Jag är som paralyserad, Hästpojken var fantastiska! Helt underbart var det att vara där. Kan inte beskriva känslan, för hur bra de än är när man lyssnar på dem på spotify eller i iPoden så var de tusen gånger bättre live! Jag stod och log mig igenom hela spelningen. Sjukt grymt! Minne för livet och det var lätt sommarlovets bästa kväll hittills!









♥Minnen av aprilhimlen

 

Jag skulle kunna gråta just nu. Tårarna är nära, men jag orkar inte gråta igen.
Håkan är fantastisk.
Vila i frid Anders Göthberg.


Var det den store poeten som hon var förälskad i?

19 juni idag, dagen då kronprinsessan gifte sig. Jag var självklart inne i stan för att få mig en titt, vilket jag fick, missade självklart att fota (idiot man är) men det var trevligt ändå. Efter stan tänkte jag inte mer på det, utan åkte hem till kasja på en oplanderad tjejmiddag (som inte bara bestod av tjejer). Men nu när jag kom hem så upptäckte jag att jag missat något fantastiskt, själva brölloppet! Folk skriver i sina bloggar, hur fantastiskt vackert det var, hur de börjar gråta hemma i soffan. HUR KUNDE JAG MISSA DETTA? GÅR DET KUNGLIGA BRÖLLOPPET I REPRIS? fanfanfan... 


Jag får trösta mig med min största kärlek här i livet..

♥sam, as in samantha

Sitter just nu i min säng och lyssnar på musik, det finaste som finns här i livet. Vet seriöst inte vad jag skulle ta mig till utan den. Haha.. Hur som, idag jag städat, gått promenad och haft gäster nu på kvällen. En helt okej dag faktiskt. ♥


♥ Hästpojken

Första dagen med sol det här sommarlovet, amazing! Har för ett litet tag sedan suttit bänkad framför tvn för att titta på Schweiz - Spanien, underbart!! Schweiz vann med 1-0 trots att Spanien verkligen hade mest bollinnehav och flest målchanser. Det var helt galet i slutet, Spanien skapade och skapade men fick aldrig in något mål. Jag är iallafall glad, tycker att det är kul när ett lag som spanien förlorar mot ett lag som Schweiz. Jag menar, vi alla vet att Schweiz inte är någon vidare fotbollsnation. Men nu håller jag iallafall på Holland, Danmark och efter dagens match även Schweiz.
Såg förövrigt nyss att Hästpojekn ska till grönan på måndag, kanske något att titta på :)


♥ Det bästa är att du är likadan

Kom nyss hem från stan, åkte in för att växla pengar. Jag skulle bara göra det snabbt, men när jag gick förbi hm såg jag att det var helt galen rea. Så jag var tvungen att gå in trots att plånboken sa nej. Kom senare ut med en kjol och två hårklämmor.. Kjolen har jag tittat på länge men har tyckt att 349 är lite mycket på hm.. Men nu kostade den bara en hundring så den var min direkt! Underbart! Visar senare, kanske.. Nu ska jag kolla på Ronja, fantastisk film, älskar den hehe ♥


om och om igen

Det har gått tre dagar på mitt sommarlov, eller fem om man räknar med helgen. Jag har inte gjort någonting alls, ganska skönt fast otroligt uttråkande. Vet inte om det beror på vädret eller något annat, men så äre i alla fall. Om exakt två veckor åker jag till Malta, eller vid den här tiden är jag redan där, underbart! Måste börja tänka på vad som ska packas, och viktigt! köpa ny bikini! Måste göras den här veckan ju! Shit panik!!!


kajsakorv



James Blunt

Did I disappoint you or let you down?
Should I be feeling guilty or let the judges frown?
'Cause I saw the end before we'd begun,
Yes I saw you were blinded and I knew I had won.
So I took what's mine by eternal right.
Took your soul out into the night.
It may be over but it won't stop there,
I am here for you if you'd only care.
You touched my heart you touched my soul.
You changed my life and all my goals.
And love is blind and that I knew when,
My heart was blinded by you.
I've kissed your lips and held your hand.
Shared your dreams and shared your bed.
I know you well, I know your smell.
I've been addicted to you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I am a dreamer and when i wake,
You can't break my spirit - it's my dreams you take.
And as you move on, remember me,
Remember us and all we used to be
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you.

Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

And I still hold your hand in mine.
In mine when I'm asleep.
And I will bare my soul in time,
When I'm kneeling at your feet.
Goodbye my lover.
Goodbye my friend.
You have been the one.
You have been the one for me.

I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.
I'm so hollow, baby, I'm so hollow.
I'm so, I'm so, I'm so hollow.

Det här är en av de absolut finaste låtarna jag vet. Jag älskar den, den har fått mig att gråta sjukt många gånger. Kanske av den anledningen att den alldeles för många gånger har stämt in på mitt liv. jag vet inte. Hur som, jag älskar den!


RSS 2.0