Somethings we don't talk about

Egentligen så bryr jag mig inte så mycket, men de senaste dagarna har jag flera gånger blivit påmind om dig på olika sätt. Och det har fått mig att tänka, vad ville du? Ljög du bara hela tiden? Menade du något av vad du sa eller lekte du bara med mig ett slag? Jag vet inte om det var jag som va naiv eller om du faktiskt menade vad du sa. Det spelar visserligen ingen roll nu, eller det har det kanske aldrig gjort, vad vet jag..


If I close my eyes forever

Jaså fredag idag, då taggar vi halloweenfest. öhm jahapp..

Sexig tjej!


That's one of my worst fears

Ännu en riktigt kass dag. Verkar som om de alltid kommer i klump, i perioder. Eller egentligen vet jag att de alltid finns inom mig det är bara under vissa tillfällen jag är så svag att jag låter dem vinna över mig. Det syns inte ofta här på bloggen då jag inte gillar att skriva om känslor och liknande, känner mig så smutsig då. Känner mig svag för att jag delar med mig av mina känslor och tankar. Det är egentligen sånt här som har sin plats i min dagbok, men nu skriver jag betydligt ärligare. Det är liksom något som gör att jag ständigt känner mig gråtfärdig, tårögd och slutkörd. Det känns som om jag ska bryta ihop av minsta lilla sak, idag har det hänt två gånger och båda gångerna har mina ögon tårfyllts men ingen av gångerna rann det längs mina kinder. Det är bara så enkelt att jag inte orkar. Orkar i n g e n t i n g.


I look for love in a hollow heart

Jag minns hur jag målat upp en fantasibild i mitt huvud så himla många gånger, en bild som visat att allt skulle bli bättre. Jag har så många gånger tänkt att stå ut ett litet tag till så ska du se att allt ordnar sig sen. Men jag börjar så smått inse att bilden i mitt huvud bara är en illusion, ingen verklighet. Åtminstone inte min. Hela tiden är det samma sak, samma tankar. Det löser sig, det kommer bli bra, vänta så ska du få se. Men om det inte blir bra då? Vad gör man då? Lever vidare och låtsas som ingenting? Lever varje dag för att jag är född till denna värld, ofrivilligt, bara för att man måste? Jag frågar mig frågan som jag gjort så många gånger förr. Vad är meningen med livet? Frågan som så många andra ställt sig innan mig, frågan som det inte finns ett svar på. Vad är vitsen med att göra vad man måste eller ska när man bara lever en gång, när livet är så kort. Det kan lika gärna ta slut imorgon som om 60 år. Fast å andra sidan så kan man inte säga att livet är kort när det är det längsta man är med om. Jag vet inte, det här är bara en kväll då jag tänker för mycket. Då tårarna spränger bakom ögonlocken utan anledning. Då musik är den enda trösten i världen. En sån kväll då man vill släcka alla lampor och aldrig vakna.


Audience of one

Måndag igen, fyra dagar kvar till lov. Längtar! Efter skolan tränade jag friskis, haha. Sen träffade jag ludde och vi gick runt långsjön sen gick vi till his place, kult. Jahapp händer nurå? Paradise såklart! Sen är det våra vänners liv, INGEN får missa!


Beetlebum

Igår var det supermysigt hos Kajsa, mina fina vänner hade planerat tjejmiddag för mig som en överraskning. Vi åt tacos och hade det jättetrevligt, tack mina fina. Sen sov Yasmine hos mig och idag har vi varit nostalgiska och kollat gamla bilder. Nu taggar jag och Sebbe inför Gossip Girl!


Go all slow

Igår var det trevligt hos Amanda, shit vad halt det var att ta sig hem. Ikväll ska jag  hem till kajsa så får vi se vad som händer :)



Sööötizar


Du får mig

Sitter i skolan och njuter av tanken att om fem timmar är det helg! Ska väl troligen hem till Amanda ikväll, om någon nu skulle bry sig. Och juste jag säger väl som ALLA andra, det snöar!




Skulle jag bli hel igen?

Sitter och lyssnar på en så otroligt fin låt. Tror nästan att det var min absolut första favoritlåt i livet. Kommer ihåg när jag var liten och alltid sjöng på den, kunde hela utantill och grejer, men det kan jag fortfarande. Så fin, älskar ♥'


Cold as a winter poem

Sitter i skolan och längtar redan till helg, tragiskt:( Hihi jag leder för övrigt p unicorn attack, hihi cool tjej (a)


Typ lite lagom seriös sådär..

Just last the year

Den totala makten
Den totala kontrollen
det totala totalitära

Jag snyftar tyst
jag får inte gråta
Det skulle dom aldrig förlåta


Jag har saknat din röst, nu har du en ny

Städat hela dagen idag och handlat. Sen gick jag och papi upp till smörgåsboden för att äta lunch, gott det var! Nu ska jag duscha sen blir det födelsedagsmiddag hos mormor ikväll, yey party!! Och glöm inte att jag fyller år imorgon! :)

åh, gullegull


Promise me tomorrow starts with you

Jag var med Yasmaine idag, mysigt det var! Saknat att bara vara med dig utan att egentligen göra något, hihi. Nu måste jag plugga spanska, hej muntlig redovisning imorgon. Jahapp det sög ju.


i'm not fond of asking

Torsdag idag, hoppas min lärare i engelska och idrott är sjuk idag i så fall har vi bara en lektion, fast å andra sidan kommer jag ha tre timmars håltimme i skolan då.. Det sög ju, men värt det. Älskar att ha tid på mig på morgonen, ska väl börja röra mig mot tåget om 20, like.


Då ska du dansa på min grav

Sitter mätt efter middagen och äter godis. Lyssnar lite bo kasper och spelar robot unicorn attack, hej beroende. Ska snart möta seb för att vattna hos min farmor och farfar, deras hus är så stort och läskigt att vara helt ensam i när det är mörkt, hehe.


She turned white, as a saint


Tja tjejen som kommer gå med mössa resten av hennes liv..

Nu blir det till att plugga matte, sen taggar vi PH och Holland - Sverige! :) sweet kväll.


Where do we go,go from here?

Jag och Felix åkte till ringen efter skolan och det var typ väldigt roligt :) Sen blev det frissan och jag tror faktiskt att jag äntligen hittat min frisör, tummen upp på den. Hon var jätteduktig! Hon fixade mina gråa slingor utan att jag ens behövde fråga henne och hon tvättade och klippte och jag blev nöjd, eller så nöjd man kan bli :) Nu: Paradise Hotel, äntligen!!!! :D


Jag är dig tills jag ändrar mig, är dig tills jag vänder mig

Jag skriver min svenskanovell just nu, och jag har börjat få in flytet (så varför i helvete avbryter jag för att göra ett dumt blogginlägg?) men känner ändå att det kommer bli en sån natt som många nätter i kvarnberga var. Då jag satt uppe och skrev bokuppgift eller pluggade för prov hela natten.


Bara för att jag baserar min novell på detta så slänger jag in en bild från världens underbaraste kväll.


Somewhere over the rainbow

Hela den här veckan har varit dåligt. Den sämsta veckan i mitt liv. Jag kan inte komma på något bra som har hänt, inte en enda liten sak, inte en. Nu kom det, jag har två par nya skor. Thats it. I övrigt har jag varit sjuk i tre dagar, spytt tolv gånger på åtta timmar plus en gång till några timmar senare, missat helvetes mycket av skolan, varit för sjuk för att orka plugga, inte ätit (det kanske var bra förresten?), suttit hemma hela helgen och till råga på allt så är jag helvetes jävla gråhårig! Eller förlåt orange-grön-brun-gråhårig, juste så var det! Så mycket som jag gråtit idag har jag inte gråtit sen Marissa dog i OC, och hur länge sen var inte det liksom! Jag hatar mitt liv.






R.I.P mitt hår.

Oh you're so naive

Sitter hemma och funderar över hur naiv man får vara. Hur många gånger man tror på något  för att sen bli besviken. Eller inte ens bli besviken för att man blivit det så många gånger redan så man hade inte förväntat sig något annat. Tragiskt men sant.

En sån här kväll, Hästpojken♥


Glad tjej innan hästpojken i somras ♥

Alexandra

Jag har underskattat Belinda Olsson säger jag bara, haha!


Jackson five from a car stereo singing I want you back, want you back

Sitter hemma och ska skriva min svenska novell och har äntligen valt ämne. Det går sådär, alltså jag brukar gilla att skriva men jag gillar inte att skriva om mig själv, om mitt liv, om det som är viktigt för mig. Det kan jag skriva i min dagbok, inte här eller inte i en novell. Jag tycker det är jobbigt att öppna sig på det sättet. Visst kan jag skriva om när jag bröt armen och inte tycka att det är jobbigt, men det blir ju ingen bra story. Jag vill skriva om något djupt som berör, men det går inte när det gäller mig själv. Så det får bli lite blandat, något som betyder mycket för mig men som ändå är hyfsat ytligt och mer eller mindre bara positvt.

 

Should I Give Up

Det suger att vara sjuk, har aldrig varit så ofräsch som jag är i skrivande stund. Borde duscha men orkar inte, borde plugga men kan inte koncentrera mig, borde äta men äcklas. Vet inte vad jag ska ta mig till, måste knäcka min rygg men hittar ingen lämplig stol i hela lägenheten som är i lagom höjd.


Jag har sett bättre dagar

Blood Bank

Jag tror aldrig jag varit så sjuk som jag var igår natt och under hela gårdagen. Usch vad vidrigt det var, aldrig mått så dåligt. Idag är det väl bättre men är ändå hemma från skolan, illa. Hatar att vara sjuk, så galet mycket man missar. Och igår var jag så sjuk att jag inte klarada av att plugga, ingen ork, ingen koncentration, det gick inte. Idag ska jag i alla fall försöka skriva klart kommunikationen och egentligen skulle vi redovisa den idag men min grupp får klara sig utan mig.


Mini, du kommer hem idag va? :D

And I told you to be patient

Träffade farmor för att köpa skor idag, köpte två par. Eller nej, hon köpte två par ÅT mig. TACK! Nu = Bo kaspers orkester + Bon Iver + te + bulle + plugg = min resterande kväll.


bild från i helgen


Touch, feel & lose

Måndagar är lätt den bästa skoldagen alltså. Tre lektioner och ingen är särskilt jobbig, slutar 12.40 är hemma tjugo över ett skönt som fan!


there's only one kenny pavey

Är otroligt deprimerad. Helvete, blir ledsen alltså. Fan.


And i'm getting so tired and old

Det har varit en väldigt mysigt höstdag här på landet idag, har åkt lite båt, plockat äpplen i fyra hela kartonger! Huggit ved, så grym man är helt seriöst! Bytt ut flaggan till en ny, inte lika solblekt. Shit är stolt över min insats idag alltså :) Nu tog jag nyss en lång varm dusch och nu ska jag plugga ett tag innan det blir middag.

Typ precis ett år sen på aik - något random lag


you are the sun you are the only one

Sitter i skolan och gör någon konstif spanskauppgift, är klar med allt vi skulle gjort så ja. Cool tjej. Efter skolan blir det fika med Sandra, Kristina och Alex. Sen blir det landet över helgen och på söndag är det match. Shit vad taggad man är!


RSS 2.0