Walander

Ligger nu i soffan och kollar Walander, eller ja det är reklam. Mamma kom på någon dum idé att det skulle vara en datorfri kväll, men jag var ju tvungen att Blogga och kolla facebook Haha :D så nu skriver jag från Mobilen. Dagen har varit trevlig, imorn är det ny skolvecka, som vanligt. Det är nog inget speciellt som händer i veckan vad jag vet. Nej nu börjar det. Hoppas ni haft en bra söndag <3

hos min moster !

denna söndag har varit lite stressig, vaknade alldeles för sent imorse, hade alltså bara en timme på mig att duscha, sminka mig osv.. men det funkade, sen kollade på en lägenhet som jag verkligen vill flytta till! vore helt perfect sen åkte vi hit, till min moster. här är det lite adventsfika med släkt och vänner mysigt. jag har faktiskt testat glögg för första gången as gott ju :D annars ikväll händer nog inget speciellt. ha en bra sista dag på den här veckan !



fin sommar bild från segling sommar 05 (?)

i see dead people

okej, jag träffade inte yasmine idag.. hon pallade typ inte. var bara med mammi hela dagen kollade på sjätte sinnet typ en lite halv läskig film.. imorn ska vi på visning sen på adventsfika hos min moster. puss,

datanörd :)

hah jag har typ suttit vi datorn hela dagen. very funny :) nej men jag har faktiskt sovit och kollat på tv också, som omd et vore bättre.. HA HA. ikväll ska jag nog trffa yasmine, vad vi ska göra vet man aldig men det lär visa sig :) annars har det inte hänt något speciellt, men har faktiskt hunnit plugga lite också !


löördag !

12.26 och jag är planlös, tråkigt värre! sitter och kollar på bring it on, super bra film! skulle kanske åkt till handeln idag men ingen kan typ följa med och matchen börjat tre så det kanske blir lite tight.. men vi får väl se, hoppas ni har en bättre dag än mig, pusspuss.


does youre mother know that youre out?

kom nyss hem, efter att ha varit på bio, mamma mia, igen. haha rätt patetiskt att se samma film två gånger, men jag betalade inte någon av de, så det spelar väl inte så stor roll, ha ha :) men det är en underbar film verkligen! det är så fint där den utspelar sig skulle verkligen vilja åka dit:) testade även majs i mugg idag, men usch så äckligt det var! men man kanske inte förväntar sig att det ska vara gott, lyssa på namnet liksom, majs i mugg:) haha .

 


sebbe & ludde

haha jag är med mina bästa vänner ludde & sebbe, noot. simon drog nyss. vi har typ nördat xbox, ha ha! väldigt mycket garv iallafall, man kan verkligen skratta med dessa härliga människor. men aja skriver mer ikväll, kommer nog troligtvis bara vara hemma pusspuss .


vem ska jag prata med ?

guud, hur dum får man vara har glömt att blogga hela dagen, haha! har hänt så mycket idag. hade so prov blev inte klar så jag och några andra ska fortsätta imorn, sen efter skolan så åkte jag till utsälje och där vet man aldrig vad som hände (a) sen åkte jag hem en sväng till mina kusiner åt middag och gjorde inte så mycket. sen var det bara hem och plugga matte, very funny. oups jag fick g på engelskaprovet, katastrof! haha . imorgon ska jag hem till mamma för pappa ska på begravning över helgen så jag får vara en helg extra hos mamma, annars imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. på lördag ska jag kanske till handen för att checka innebandy, en kompis spelar, har inte setts sen sommras, kan nog bli kul :D


ninaninaninanina

sitter nu hemma med en kopp te. har inte pluggat något alls, dumma erica ! efter skolan så åkte jag och några andra hem till en kompis. sen drog jag hem vid typ fem då ringde yasmine och frågade om jhag ville förlja med till stan och köpa hårförlängning, så dit följde jag med, åt på donken och kollade runt lite. köpte en väska :D äntligen !


tyckte den var super söt :)

trött tisdag !

nu är även tisdagen denna vecka avklarad. rättså nice, skolan somvanligt dårå, sen plugg med my friend. funkade bra :) kom hem vid halv åtta då fortsatte jag med son som är skit svår ... men det är ju erica vi snackar om så det löser sig :D ajuste min skåpsnyckel är cp, haha råkade sparka på den så den är helt böjd. väldigt komiskt :)





sitter nu i dessa mysiga kläderna och lyssnar sönder eminems låtar :)

fyfan vad det är kallt ...

kom nyss in, efter att ha varit ute i typ tre timmar i snön .. men rätt mysigt ändå. nu ska jag dricka  te sen pluuga sen prison break :) ♥

snösnösnö :)

jag och yasmine är hos mig, skulle ha träffat adrian, men det blir väl ikväll eller typ på onsdag :) yasmine spelar gitar hero och jag sitter vid datorn. kulkul :) idag är det förerresten den 24 november det betyder en månad kvar till jul. har inte gjort något önskelista men det kommer väl (?) :D


jag och mine i idre förra året :) ♥

monday morning

ja även denna måndag så snöar det ute :) och jag ska väl snart bege mig till skolan. sen efter skolan kanske jag ska träffa en kompis, sen ikväll är det ju prison break :) rigtigt bra serie !




telefonen är min drog !

sitter nu och pratar i telefonen, som vanligt :) kom in för en stund sen, har varit med yasmine somsagt. men missade gossip girl för vi gick ut istället... men är nu hemma och dricker te, igen :)








söndag kväll hos yasmine :)

sitter nu hos yasmine och väntar på att gossip girl ska börja. vi var ute en stund i snön , riktigt mysigt :) sen gick vi in till henne och drack te. nu är vi kvar här och snart börjar gossip girl. sen kanske vi går ut en stund till eller ja vi får se :)


miljon vinster

ja det är en sak som jag länge gått och tänkt på , ja miljon vinster alltså, eller alla stora pengar vinster. såg nyss en reklam där man kunde vinna 35 miljoner. det är väldigt mycket pengar ! men det är en person som vinner det. tänk istället att man skulle vinna en miljon, det är också sjukt mycket pengar. men isåfall så skulle 35 personer kunna få pengar. istället för att en person vinner jätte mycket så kan ju alla vinna lite istället. förstår ni ? jag menar jag skulle ju bli skit glad om jag vann en miljon och för det kan man ju köpa det mesta liksom. de gör mig faktiskt lite smått irriterad att det är så stora vinster. och med tanke på att det är nya vinster varje dag så skulle det ju inte ta allt för många år tills alla i sverige hade vunnit något. det behöver inte vara en hel miljon, men femhundra tusen är också mycket pengar.. men det är bara en tanke...




sen söndagsmorgon.

sov väldigt länge idag, pappa ringde och väckte mig 12.40 :) kollade på utröstningen av idol, och anna åkte som bekant ut. jag hejade på robin e men han är ju borta nu, så just nu är ju robin b bäst :D idag ska jag hem till pappa sen lite senare. ikväll ska jag väl kanske träffa yasmine en stund, sen är det ju gossip girl också, det får inte missas :)


riktigt vackert ! skulle inte tacka nej till en resa dit :)

saturday :)

nu är det lördag :) en trevlig lördags morgon med frukost framför dirty dancing, älskar den filmen! våran tv fungerar inte.. ingen tv i hela huset funkar, aa vi bor i lägenhet dårå. har inte fungerat sen i torsdags, lite synd. missade vem som åkte ut ur idol igår (?). idag händer inget särskilt, ja ni vet ju redan. ska väl börja städa lite.. ha en bra lördag :)


time for sleep is now

nu ska jag sova efter en lång dag.. imorgon ska jag städa, plugga. handla och sen på kvällen får vi gäster. kul lördag va? nej men rätt mysigt faktiskt. hoppas ni haft en bra fredag :)

i telefon med yasmine :)


i´m not sugarfree

har nyss ätit choklad gott :) ja jag har ju inte ätit socker på mer än en vecka, eller a det finns ju socker iallt, men ja ni förstår :) men jag pallade inte längre och inget slår ju marabou :D


hemma ifrån kristina !

ja idag efter skolan åkte jag  hem till min käre barndomsvän kristina. vi snackade mest och kollade lite på tv. det var riktigt roligt faktiskt. så nu har jag nyss kommit hem och håller på att tina. det är så fruktansvärt kallt ute.. men dagen har varit bra annars, förutom att embla typ är sur på mig (?) men jag vill verkligen inte vara ovänn med dig gumman och det vet du.  resten av kvällen ska spenderas framför teven i think mysigt detr med :) 

natti natti :)

nu ska jag krypa ner i sängen med min bok. och förhoppningsvis somna så fort som möjligt. Imorgon är det fredag och sista dagen innan helg. skönt va ? :D

uggsuggsuggs !



mamma kom hem med dessa wannabe uggsen,
egentligen tycker jag inte  att uggs är så fint.
men det är ju det ända som finns i affärerna nu så..
men svart är ändå finast, mest diskreta liksom.
tacktack :)

i love !


hemma hos mig

jag minna och yasmine är hemma hos mig. vi ska väl plugga eller något. inte för att jag alls är på humör föt det, mår verkligen inte bra just nu. egentligen vet jag själv inte varför, det bara är så. orkar inte, kan inte koncentrera mig. allt är fel och allt är bara jobbigt.  det går jätte dåligt för mig i skolan. visst är godkännd i alla ämnen men vafan är det något att komma med liksom ?


godmorgon godmorgon !

nu har jag precis gått upp och gjort mig en god frukost, sitter framför teven och tittar på vakna med the voice, min vanliga morgon rutin. Egentligen har jag spanksa just nu, oups. Men jag orkade verkligen inte gå på den, bara jätte jobbigt med två timmars håltimme efteråt och spanska läxförhör också. Så nej tack. nej nu ska jag sminka mig lite :) ha en bra dag !


sandor /slash/ ida

Nu väntar boken sandor /slash/ ida som vi läser i skolan men som jag redan läst och sätt filmen, men jag tycker om boken och det kommer bli en bättre bokuppgift om jag läser om den så varför inte. Ska även plugga lite engelska eftersom att vi har ett stort engelska läxförhör imorgon.. vi får väl se hur det går eftersom att jag numera suger på engelska, och jag har inte pluggat något ännu..
godnatt godnatt !

i love the winter

Snö snö snö, visst är det vackert? Jag älskar när den första snön faller och det blir vitt på marken och runtomkring. Det knarrar under fötterna och jul dekorationerna börjar komma fram. Ljus slingor hänger längs husen och det blir en helt ny och mysig värld på vinter, jag älskar i alla fall denna vita årstid.






med en dålig kamera blir det dåliga bilder..



Idag efter skolan så åkte jag till Huddinge c, med Yasmine, Minna och Teo. Vi kollade runt lite, jag köpte en kofta, mascara, linne, örhängen och hårfärg. När jag kom hem sen typ vid åtta så färgade jag håret så nu är mitt hår fint igen, blont och ingen utväxt :D Nu sitter jag i alla fall och tittat på fotboll, Sverige - Holland såklrart, men matchen står just nu 1-0 till Holland.. 


kofta från lindex 149 :- 
linne från HM 49 :- 
mascara, Loreal Voliminous X5 . Super bra, kan verkligen rekomendera, kostar just nu bara 79 :- på HM..
Örhängen från HM 19 :-
Hårfärg också billig på HM just nu 79 :-  så det var lika bra att passa på..


ska man skratta eller gråta?

Jippie! När jag kom hem låg en SOLO och väntade på mig, med en mascara, jippie. Precis vad jag behöver, lånade mammas imorse bara för att det var panik, haha :) Men på framsidan av tidningen så var det en bild på Linda Rosing, som jag i vanliga fall inte tycker ser så bra ut, men den hät bilden var  väldigt bra, det syns knappt att det är hon.. Imorse blev det väldigt stressigt och jag blev väldigt sur när jag upptäckte att min rouge var sönder, den hade gått sönder i hundra bitar. inte kul, går knappt att använda, det blir så mycket på borsten.. Men life goes on. Annars idag så har allt varit bra, måste plugga matte och engelska idag. Det går skit dåligt för mig i engelskan verkligen skit dåligt. Jag förstår det inte själv. Engelska har varit ett av mina favoritämnen och ett av de ämnen som jag är bäst i, i början av sjuan så låg jag på vg+ till  mvg nivå. sen har det fortsatt och på varenda prov har jag fått vg, på alla. Men nu de senaste månaderna går allt åt helvete, fick tillbaka en uppsats idag. G+ på den KATASTROF! iallafall för mig. Engelska är ett av de viktigaste ämnena för mig. Verkligen det jag vill ha ett MVG i.. så jag måste skärpa mig ! Annars går det rätt bra i skolan.

   
                                                           det är mer såhär man är van att se henne...


glory



gud vad jag gillar den här bilden !
sissta inlägget för mig, nu blir det prison break,sen sängen.
Godnatt♥

adam alsing och jessica almenäs



Sitter i mitt rum och kollar på fotbollsgalan som är ganska underhållande
samtidigt som jag lägger harpan, eller ja, la harpan. Jag har alltid,
ända sedan jag var liten, velat att hela skärmen ska vara fylld av kort.
Men vad jag kommer ihåg så har jag aldrig lyckats, alltid en liten bit i det
vänstra hörnet som fortfarande är grön!
Nej nu ska jag fortsätta titta på fotbollsgalan på tv4 :)

thai thai thai !

Jag satt nyss och läste tidningen glamour som jag tror de flesta vet vilken det är. Varför jag läste den vet jag inte, jag skulle aldrig komma på tanken att gå och köpa den själv, men när den fanns hemma så tänkte jag, visst varför inte? men några minuter senare förstod jag varför jag aldrig frivillit skulle köpa tidningen. Jag kan börja med att säga att formatet är ju helt fel. Alldeles för litet, som en serietidning, istället är den två hundra sidor tjock där hälften av sidorna är fulla av reklam. Det är ju katastrof ! Jag öppnade tidningen och bläddrade förbi de första tio sidorna som bara var fulla av reklam, sen kom jag till en sida med tips, men hållå klänningen kostar ju fyra tusen (?) ingen normal människa har råd att varje månad köpa en ny klänning för fyra tusen från något design märke man aldrig hört talas om liksom!


prison break ikväll !

Ny vecka idag. var i skolan trött och arg. men dagen har varit bra, äntligen var våran teknik lärare tillbaka :) Angelica kom till skolan idag. Vi har träffats ganska mycket på sissta tiden, alltså bara stött på varann. För varje gång vi ses saknar jag oss mer. Du hade så stor betydelse i mitt liv..  På tal om ingenting så hade en artist som jag tycker väldigt mycket om skrivit i metro idag, som jag förövrigt läser varje dag, han hade iallafall skrivit om vardagslyx och läkare utan gränser och hur mycket de gjorde och klarade av. Men det som jag mest reagerade på var en artikel om vardagslyx som han hade skrivit. Den handlade i stora drag om att vi slösade så fruktansvärt mycket på miljön och så vidare. Alla saker som vi egentligen skulle klara oss utan men som sliter så fruktansvärt mycket på miljön, servetter, pappersmuggar och såvidare. Och det största var väl då luftkonditionering, varför inte bara öppna fönstret? Ni förstår säkert. Men jag tycker att ni själva ska läsa om ni inte har gjort det, så gå ut och hitta en metro ;) Artisten är såklart James Blunt, och jag gillar honom väldigt mycket, och efter jag läst det här ser jag på honom på ett helt annat sätt.
ikväll är det prison break, och jag ska laga mat också. Hmm, undra vad jag ska göra? 




      

godnatt

släppte nyss ut mitt hår som varit uppsatt typ hela dagen då spred sig en underbar doft av embla i rummet , hihi :)
aja ska sova nu, är fruktansvärt trött och känner för att krypa ner och vakna upp frisk och glad. men det betyder att under måste ske.

söndagar behövs

den här dagen har varit katastrof. inget har varit bra. jag har varit trött hängig har haft ont i huvet  och kroppen knappt ätit något på hela dagen. åt inget före middagen som var vid sju.. har varit ledsen och fruktansvärt arg. det händer många gånger att ibörjan är man bara jätte ledsen men när tårarna slutar rinna så tar agressionen över så är det för mig nu. igår var både jag och embla ledsna dock av två helt olika anledningar men det var skönt att vi fanns för varandra. älskar dig gumman! du är verkligen toppen! orkar inte skriva mer nu, och jag tänker inte äns gå in på vad som hänt. det är bara embla som vet och vi behåller det så.  







min kamera är så seg så jag tog bilder från emblas blogg istället.

tråkig 50års fest slutade istället hos embla :)

guud har verkligen inte haft tid till at blogga idag, hade det stressigt förut innan jag skulle åka och så. men väl där var det inte särsklit roligt. kände inte en människa, det var liksom tre personer som jag träffat förut, min pappa var en av dem.. så sen pallade jag och linnea inte så vi drog hem till mig för hon skulle typ byta kläder eller något, så jag följde med innan jag sen åkte till embla :) nu är vi här, Kevin har precis åkt och nu ska vi bara ha det allmänt mysigt :) chips, ost bågar, godis, läsk och dip. men som ni vet får jag inte äte socker så för min del blir det bara ostbågar :) ha en bra lördag kväll, min kommer bli great med hjärtat ! :)


HA HA ! :)


DESIGN !

glömde säga tack till yasmine som har fixat en super fin dsesign åt mig :D tack gumman !

ansiktsmask, O.C och popcorn!

gårdagskvällen blev super, förutom att Robin e åkte ut ur idol, men men vet ändå att han kommer gå långt, så desto tidigare han åkte ut desto tidigare kan man höra mer av honom :) när idol var slut, stängde jag ner datorn, la mig i soffan med popcorn och ansiktsmask framför världens bäsa program genom tiderna, jag snackar såklart om O.C. eftersom att jag har alla sesånger så började jag om och kollade från första avsnittet. alltid lika bra, man tröttnar aldrig. idag är det femtioårsfest har ännu inte kommit på vad jag ska ha på mig. men det kommer. innan dess ska jag fortsätta kolla på oc och äta en god lördags frukost. Ha en bra lördag♥




50 års fest !

jag har ett riktigt stort problem! imorgon ska jag nämligen på 50 års fest. men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig? verkligen katastrof! kommer ha sådanna problem imorgon så jag kommer väl aldrig komma iväg-.-  ge mig tips!   men nu snart börjar idol iallafall, gillar verkligen det nu :D har blivit insatt..

skärholmen

Fredag idag, sköönt! min fredag har varit super, skolan har varit lugn och det har inte hänt så mycket. 15 / 23 på matte diagnosen, oups. men jag fick bättre än vissa andra (a) sen hade vi nytt test i matte idag, gick rättsåbra kändes det som iallafall. sen är det någon som har startat ett patetiskt rykte om att jag och Ludde är tillsammans, vilket man är dum om man tror på. alla vet att vi bara är kompisar och att vi har kännt varandra en evighet! aja, jag började bara skratta när jag hörde det, vilket ludde också gjorde, så aa.. sen åkte iallafall jag och yasmine till skärholmen där jag köpte ett par jeans leggings som är super sköna! resten av kvällern ska jag bara vara hemma och typ titta på idol och så , mysig fredag helt enkelt :)


lyckades inte få någon bra bild på jeansen, men de kommer från gina tricot och kostar BARA 179 kronor :)

nostalgi tripp!

idag efter skolan så åkte jag hem till minna och pluggade, vi gick in i snättringeskolan och kollade runt lite, letade efter våran gammla lärare, men henne hittade vi inte, kollade runt lite, vårat gammla klassrum och sånt, allt var sig likt. sen fortsatte vi hem till minna där vi drack te i mängder, och pluggade lite matte. sen kom jag hem jag och pappa åt middag och typ snackade, sen åkte vi förbi en sväng hos farmor och farfar, jag vet inte varför men vi är där rätt ofta, tycker det är kul och trevligt. åkte runt lite i stuvsta kollade på hus och så, det finns så mycket fina hus här runt omkring.


mitt gammla klassrum.


skolgården, som ser väldigt tråkig ut (?)


verkligen snättringeskolans symbol , " gula huset "


dagens outfit,
grön vit randig tröja från esprit
vita jeans från mq


fyfan för djurplågeri!

Igårkväll så kollade jag på insider, och det handlade om personer som utnyttjade djur sexuellt och att de plågade djuren. det var så fruktansvärt hemskt att se något sådant. framförallt på hästar, de hade först tryckt in ett ett spetsigt järnrör bakifrån, så hästen hade blivit helt sönderskuren innuti, tarmar och sådant. sen vet jag inte riktigt hur de hade lyckats, emn det var även sperma i hästarna, som rann ut i flera dagar efteråt. det är så fruktansvärt synd om hästarna. de hade även haft sex med höns (?) vilket jag ännumer inte förstår!, jag försåt verkligen inte hur de har lyckats. men alla höns sopm blivit utsatta var de tvugna att avliva. fyfan vilka dumma idioter som håller på med det här ! det finns inget själ att hålla på som ni gör! de sa även att ca 200 hästar om året dör på grund av det här .





 


 idag är det simnig, minna kom hit för att hon tog fel buss, hah ! men det kommer nog gå bra annars händer det väl inte så mycket idag vad jag vet, ha en bra torsdag!

alla älskar johnny och mattias :)

kollar på roomservice som alltid klockan åtta på onsdagar :) det är omöjlkigt att inte tycka om johnny och mattias! alltid något som får mig att skratta när jag tittar på det :) jag har också tittat på gossip girl idag, som jag inte såg i söndags:) så hela min dag har typ spenderats vid teven, och så har jag ju gjort en ny design (a)


oj vilken gammal bild jag hittade på de två bästa hantverkarna i värden! :)

systrar i jeans

igår kväll när jag kollade på systrar i jeans så kunde jag inte låta bli att bli lite avundsjuk. först och främst på deras vänskap, de är verkligen som systar, finns alltid där för varanndra. sen gillar jag deras självsäkerhet, och deras personlighet. när jag såg filmen så började jag också sakna saker, sommaren, fotbollen, solen, vänner, massvis!  men mest avundsjuk är jag på deras vänskap! det är häftigt att fyra så helt olika individer är så bra vänner. a jag gillar verkligen filmen!




i love icecream



AIKs nya tränare, mikael Stahre, som nu ersätter rikard nordling det är väl rätt bra tycker jag .. eller egentligen spelar det inte så jätte stor rolöl, men kul med förändrig och det kanske gåt bättre för aik nu, vem vet ?


idag var jag först med yasmine en stund, sen skulle hon till vårdcentralen sen somnade jag till extreme home makeover, så jag missar resultatet, det är inte första gången -.-  annars har jag inte gjort något speciellt :) åt lite glass nyss, det gäller att passa på för från imorgon så är det sockerförbud, typ en tävling i skolan, eller något sådant..  nu ska jag fortsätta kolla på sos familj sen går systrar i jeans ikväll på trean, den hade jag tänkte se :) visst jag har sett den men blake livley är ju med, såå :D

embla & erica = bäst!

kom nyss hem från embla :D:D vi pluggade, lite iallafall :) men det ska nog gå bra imorgon ändå.. sen nördadde vi vid datorn och höll på med emblas blogg :) sen åkte jag hem, och nu väntar jag bara på att prison break ska börja :)


regn från en rosa himmel





såhär ser det ut utanför mitt fönster just nu, men på bilden ser man inte att en del av himmlen är rosa, men det är den iallfall, och det regnar också..
men nu ska jag ge mig ut i regnet och hem till embla, vi ska plugga tillsammans, vi får väl se hur det går, men jag måste verkligen plugga så jag hoppas det fungerar. puss<3

måndag är en bra dag!

gaah, jag försov mig imorse ! vaknade åtta skulle gått upp sju, men han till skolan iallafall ! men jag han inte duscha, men det löste sig ändå :) annars har skolan varit kanon som alla måndagar, fick till baka spanska uppsatsen som jag dock inte blev nöjd med, G+, är så trött på alla plus! varför inte bara ge mig vg-, för mig spelar det ju ingen roll, trots att jag får G+ så står det ju bara G på pappret samma sak men vg-, det står bara vg på pappret ... vi slapp matte diagnosen idag, ska bli imorn istället, rätt skönt, då hinner jag plugga.. so förhör på amerikanske revolutionen också, men det blir bara G frågor så jag grejar nog det :) nu ska jag plugga!


ny design :)

vad tycks om den nya designen ? själv gillar jag den jätte mycket :)



nu har jag kollat på hämma bäst, med sarah jessica parker och matthew mconney *stavning* den var väl helt okej, absolut sevärd! det börjar bli dags för mig att sova, godnatt !

fars dag !

blogg.se har varit cp hela dagen, eller så är det datorn hos mamma som är konstig ? aja, nu skriver jag iallafall :D idag har det ju varit farsdag så ett stort grattis till alla pappor här i landet! min pappa fick två trisslotter utan vinst :D annars har jag inte gjort såmycket idag :D bakat lite, världens godaste kakor, helena kakor kallas de av någon anledning :) annars har det inte hänt något speciellt .. nu ska jhag fixa musik till ipoden :)


design !

designdesigndesign, vad ska vi göra åt den? svaret heter yasmine :D haha ! hon har erbjudit sig att fixa en design :D så en ny design kan ni förvänta er inom kort ! kvällen har varit väldigt slapp :D åt middag kollade på stjärnor på is och jag sov typ (a) , sen skrev putte att mitt fönster blivit krossat, trodde han drev men han var helt seriöst, och allt. jag fick damp,  och typ ringde pappa och allt. sen skrev han att han bara drev -.- jag fick ännu mer damp.. men nu snackar vi iigen, omöjligt att vara sur på han, haha !  imorgon ska jag först kolla på idol eftersom att jag missade det igår, sen ska jag till pappa och vi ska på "farsdag" middag hos min farmor och farfar, kan bli kul. träffar ju kusinerna och, anna som jag verkligen ska säga tack till efter den här veckan..


one look could kill




erica självklart med en franks i handen :)









gårdagenskväll var super :D vi gjorde inget specielt bara hade det allmänt roligt och trevligt , somnade rättså tidigt, runt två - tre, vi åt thai och hade det helt enkelt jätte mysigt! vi kollade också på sexx and the city filmen, såg den på bio men har den nu också :D gillar verkligen den, men helt ärligt så var den inte alls lika bra som på bio.. men fortfarande bra såklart :D minna gick tidigt imorse, jag sov fortfarande, haha förlåt gumman. yasmine och jag har tagit det lungt åt frukost vid ett, sen spelade vi ett spel och gjorde inte så mycket hon gick vid tre ... jag sitter nu vid datorn och kollar igenom bildera och ska snart hoppa in i duschen för att sen åka på middag hos mina morföräldrar, hihi!


mjölkrig!

tjenamors :D
jag minna och yasmine är nu hemma hos mig (?) varför vet jag inte riktigt, menmen :D de kanske ska sova här, annars sover vi väl hos någon av dem.. kul dag idag, svenska med boksamtal om boken som jag läst 60 sidor i, haha! men det gick förvånandsvärt bra:) sen var det typ håltimme, då spelade vi pingis med typ alla, haha kul! sen hade vi matte och jag har fått flytta upp till snabba gruppen:D visst är jag bra? :) men jag vet inte om jag kommer klara det där, men annars får jag väl flytta tillbaka igen.. sen hemkunskap, det var jätte roligt :D katastrof lektion! men kuliallafall. efter ville vi dra hem till ludde, så vi följde typ med men sen när vi kom dit, så sa han, ni hade väl inte förväntat er att få komma hem till mig? vi ba, åååååååh. vi hade liksom gått aslångt.. men hans mamma var typ sjuk, så palla. så vi tog istället bussen hem till mig, och nu  är vi här :)






sebbe, simon, tim


har jag sett ut så ?


sommaren 2006


hösten 2008

skillnad eller vad ? :D

barack ombama, ny os representant?

Nu är jag och Yasmine hemma hos mig, vi ska väl inte göra så mycket tror jag.. ska äta snart:) iadg så har allt varit lite konstigt, men jag pallar inte snacka om det.. Utvecklingsamtalet gick bra iallafall :D sa bara posetiva saker, och jag önskar att det hade varit längre, det är så kort tid man har.. haha aja :D


all denna tid!

Torsdag idag! har ingen spanska så jag börjar vid hal tio :) gick upp vid kvart i sju, vilket tydligen var alldeles för tidigt, okej jag är lång ifrån klar, men har gott om tid på mig iallafall. idag ska jag som sagt ha utvecklingssamtal sen ska yasmine sova hos mig.. minna skulle komma idag! ska bli kul att se hur hon mår ..
nu ska jag kolla på vakna med the voice, ha en bra dag!


i love the telephone!

har typ pratat i telefon hela kvällen, med typ massor! om allt, men det största samtalsämnet har ändå varit samma i alla sju samtal.. men det är väl det som är mest aktuellt just nu.. men jag orkar inte längre, jag verkligen orkar inte.

nej nu ska vi vara lite posetiva här :D imorn är det torsdag, sen är det bara en dag kvar ! ajuste imorn ska yasmine sova hos mig, hon ska även sova hos mig på fredag, så två dagar irad. Myysigt! Imorgon är det utvecklingssamtal också, hihi! men jag tror att det kommer bli bra:)

nu måste jag soova! godnight <3

arg eller besviken ?

jag vet inte vad jag ska säga. finns det något att säga? jag är så sjukt irreterad, arg och besviken.


revolution!

kunde inte skriva igår för mitt tagentbord fungerade inte, men smart som jag är så hittade jag problemet idag :D
skoldagen idag var bra, jag hade trott att den skulle bli väldigt jobbig på grund av en sak, men det var den absolut inte. så det tackar man för! Började med Amerikanska revolutionen idag på so'n, jag tror det kommer bli ganska kul och intresant om man jämför med vad vi gjort tidigare.. Hade ingen no och ingen spanska idag så slutade väldigt tidigt, vid ett! super skönt, idag ska jag nog försöka läsa klart lucia och försöka skriva klart motiverningarna till so'n... Om jag orkar kanske jag gör en ny bokuppgift (?) känns lite onödigt, och jag har lämnat in den andra, men den är ju så fel liksom.. vi får väl se, men prioriterar boken först iallafall!


slänger in en dagens outfit också,
jeans - bikbok
 vitt linne - hm
ljusrosa kofta - saint tropez (affären)
en klocka också som jag fick från solo häromdagen ,
inte med tidningen utan jag prenumenerar, så det var "presenten" .

fem dagar hos embla !

Nu är jag hos embla, igen :D hihi, trevligt trevligt! vi var i centrum och köpte chips och dip, nyttigare liv, yeah right!  embla är nere och äter och jag och yasmine nördar vid datorn! ska väl dra mig hemmåt snart kanske (?) vet inte riktigt vad jajg ska skriva, men jag skriver senare ikväll :)


nyttigare liv ?

jag hade tänkt att börja med ett nyttigare liv idag, alltså äta nyttigare och inte äta godis och liknande. tänkte att det kunde vara bra nu efter lovet, och jag tränar ju inte heller, det är ju katastrof ! började bra, en rätt bra frukost, till lunch åt jag inget, inte för att jag bantar utan för att det helt enkelt var äckligt, så då så ville yasmine gå och köpa godis. och om amn inte ätit lunch så blir man lätt godissugen, men jag stod emot, trots att jag hade pengar. men det är nu det spricker, kom hem, öppnar kylskåpet där det står morotskaka från i söndags, hungrig som jag var kunde jag inte motstå -.- snart ska jag hem till embla, hon ska köpa godis sen ska vi hem till henne, jag hon och yasmine. eftersom att det fortfarande bara kostar 39 kr kg i centrum så kommer jag säkert också köpa lite
-.- aja imorn börjar jag väl (a)



en härlig bild på minna från i våras.
stackars lilla minna, har blivit påkörd, i går. men hon lever fortfarande
utan några alvarligare skador, men hon var inte i skolan idag..
vi får hoppas att hon kommer imorgon !

batteritorsk!

nu rä det så att allt skulle behöva laddas, mobilen har 17 % batteri kvar, inte mycket, kameran har inga bateri alls, ipoden har inte mycket, kanske tio minuter om jag inte byter låt, sist men inte minst jag! gaah jag är så trött! kunde inte somna igår, vaknade alldeles för sent, så allt blev pannkaka, men nu har jag duschat iallafall och måste verkligen skynda mig!
ha en bra dag!

designen !

till alla som tycker att min design är fin så kan jag tala om att det är min kompis Kajsa som gjort den, inte jag ! så nu vet alla det :) det är dags för mig att gå till tåget för att sen möta embla och yasmine.

twix glass :D

pluggpluggplugg -.-  men ska äta lite glass så kanske det blir roligare..

Måndag med plugg!

Som jag sa igår så ska jag mest bara plugga idag, bokuppgiften kommer  i första hand.. Så det är väl vad jag ska ägna mig till idag, men grejen är att jag har inte följt instruktionerna alls, men jag hoppas det går bra iallafall .. nej nu ska jag fixa frukost, sen sätta igång med att skriva, Jipiie ! (aa)


"hon fick världen att ändras från en plåga till histora"

nej nu har det blivit dags att stänga av och gå och lägga mig, imorgon blir det plugg, sista dagen innan skolan.. Sen på kvällen skulle jag och kajsa kanske sola solarium, höhö, vi får se hur det går med den saken haha :) men sov så gott allihopa, själv kommer jag nog inte kunna somna..


( det går inte att lägga in bilder (?) )

saw fem ?

filmen saw är en överskattad film om du frågar mig, ettan är den enda som egentligen är bra.. Eller jag har inte sätt fyran och femman men jag kan inte tänka mig att de skulle vara bra, haha. Fast jag har sätt de i fel ordning, såg trean först sen tvåan sist ettan, men det spelar väl egentligen ingen roll eller? aja, gillar ändå inte filmerna.. 

 

okej, nu kommer jag ha mardrömmar, med tanke på alla
äckliga bilder som kom upp när man bara sökte på saw,
haha !


pappa, jag älskar dig!

sitter nu och gråter i min ensamhet. Sitter och läser en killes blogg, vars pappa tog självmord för ca två veckor sen. Han skriver om sina tankar och liknande. Att läsa får mig att tänka efter och att förstå hur mycket jag älskar min pappa. Jag skulle inte klara mig utan honom vid min sida. Jag tycker att den här personen, sebastian är så fruktansvärt stark! Han kan berätta och skriva om det,  nej det skulle inte jag klara. Jag känner inte dig sebastian , men jag känner verkligen med dig!  http://sebastiangraus.blogspot.com/ 







JAG ÄLSKAR DIG !

kallt och halt !

ojojoj vad det har blivit kallt ute, just nu står termometern på 1.3 , liksom skit kallt! när jag gick från tåget idag så, höll jag på att frysa öronen av mig, hade bara tjocktröja på mig.. Och det var fruktansvärt halt också. Kom hit vid halv sju, då skrev jag lite på bokuppgiften sen blev det gossip girl :D nu sitter jag här vid datorn och kollar runt lite :)



söndag, idol & yasmine!

denna morgon har jag kollat på idol, som jag missade i fredags, rättså roligt :) snart ska väl yasmine komma, vi ska bara ha hemma dag och typ baka (?) :D annars så ska jag väl hem till mamma senare och har inga övriga planer.. har börjat lite på min bokoppgift, eller har iallafall skrivit åtta rader, kanske inte så mycket att komma med. menmen, en början iallafall :D


jag älskar dig gumman! det du tänker är verkligen inget man skämtar om, jag började gråta när jag fick höra. du har så otroligt långt kvar.. jag älskar dig .!

there is only one chans

Look, if you had one shot or one opportunity
To seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it or just let it slip?

limewire och itunes

min dator är helt cp, limewire hackar 24/7 måste stänga ner och börja om hela tiden, blir så sur liksom! men just nu pallar jag inte mer! sitter här och lyssnar på musik, helt underbart, kom  hem från embla vid typ elva, sen dess har jag läst mina omdömen och fixat musik,. är jätte nöjd med omdömena !!!! fick inte någon når ej målen, hihi! fick når målen väl i svanska, so, matte, spanska och troligtvis engelska, bild, hemkunskap och idrott, så har de sagt att man bara kan få når målen och det fick jag så det är väl bra i guess? man kan inte få når målem myvket väl, så jag är super nöjd verkligen!



 

hihi, söta bilder va ? :D
älskar dig hjärtat! ♥

lördag!

klcokan är två redan ? jag och embla vaknade för typ en timme sedan, men vi låg kvar i sängen och spelade schack tills nu, haha ! idag ska jag väl vara med embla ett tag iallfall, sen vill jag hem och kolla mina omdömen :S haha ! mend et kommer nog gå bra ! (A) förlåt för inga bilder, men jag orkar inte bläddra igenom alla emblas hundratusentals bilder, haha, kanske kommer några när jag kommer hem:)
det är inte alls långt kvar av höstlovet nu.. men vi börjar på tisdag, för typ kompledigt när vi gick i skoloan på en lördag förut, hihi!

Ojdå ingen Blogg :o

Har inte Bloggat mycket idag, men dagen har varit kanon:) kvällen spenderades med embla och två killar, vi hade en helskön kväll :D gjorde egentligen inget speciellt, kollade på tv, snackade, spelade twister Haha, jag äger på det! ;) och juste omdömena har kommit, men de är hemma hos mig och ingen är hemma, så jag är fett nervös :D nej nu ska jag kolla på film tror jag, Puss och godnatt <3

RSS 2.0