oc

Där var det sista avsnittet av första säsongen slut, första gången som jag lyckades låta bli att gråta, det är då jävla sorligt. Menmen, nu ska jag iallafall sova, men jag håller på att dö av värme slag, det är helt sjukt varmt här hemma. Eller så kanske det bara beror på att jag sitter med en kokhet laptop i knät. Hmm, jag vet inte riktigt. Aja, imorgon är det skola som gäller, funny i guess. Händer väl inget speciellt annars. Längtar tills på onsdag, då jag och soffi börjar tävla om den som går ner mest vikt tills skolavslutningen, vilket kommer bli hon, men ändå roligt. Och eftersom det är den första April då så ska vi premiär bada, jag mini och ludde, och säkerligen andra som vill följa med : )
puss&godnatt .


grynet

Hallå, vad hände med grynet ? Jag hittade min grynet-bok idag och då slog det mig att man inte hört något om henne på sjukt länge. Hon var typ en av mina idoler när jag var mindre, hon är fett ball, tyckte jag iallafall då. Hon var annorlunda från alla andra barn-idoler. Jag gillar henne.
 


back to reality

so fine this day
all your problems has gone away
but tomorrow, when you wake up
 all your problems are back to stay.


våffeldagen !

Det här har varit den absolut bästa dagen på riktigt länge, jag är riktgit glad :D Det känns otroligt härligt, och den blir bara bättre och bättre, fick nyss veta att jag ska på AIK - Halmstad den 5/4 fan vad roligt, och sen är det ju våffeldagen också! har precis ätit mig mätt på våfflor, mums! Sen är det massa andra anledningar till att jag är glad men de tar vi en annan dag :) För jag ska  nu försöka till en ny design, men jag gillar ändå den jag har. Hmm..


var ska vi sova i natt ?

gaaah, har blivit kär i låten var ska vi sova inatt, det blir det första jag gör när jag kommer hem, lägger in den i ipoden:)  längtar redan ! :D sitter iallafall nu och kollar på singing bee, i love it ! kommer iallafall hem på söndag igen , men jag har ingen mottagning på mobilen, det finns ett ställe i en lift där jag ibland får mottagning, men det går väldigt sällan att skicka sms... Men jag överlever iallafall. pusshej .


Påväg till dalarna

Jag sitter nu på tåget med ipoden i öronen. Jag är somsagt påväg till dalarna för att åka skidor. Kommer inte ihåg exakt vad stället heter:) jag är med marcus också. Haha det var några som missade att gå av, så de får åka till borlänge istället. Och juste det var ju sista dagen på prao för mig idag men hon sa att jag kanske kunde jobba extra på påsklovet. Woho! :) puss

Måndag morgon

Nu sitter jag och väntar på tåget i stuvsta, som kommer om typ fem minuter. Ska då in till stan, till praoen. Kulkul :) efter ska jag nog inte göra så mycket, eller jo juste måste till mamma och hämta min laddare till Mobilen.. Glömde den igår. Jag känner mig fortfarande dum, och jag skäms över vad jag sa. För jag vet att det är så jävlä fel. Men vi har snackat om det så allt är lugnt men ändå.. Aja, nu kommer mitt tåg, hörs sen!

Erica

FÖRLÅT. en del av jag skrev var fel, om en person. Du vet vem du är och jag vill bara säga förlåt. <3

i cant fight the tears

De senaste dagarna har det varit blandade känslor, mycket tårar, väldigt mycket tårar. Jag som mådde så jävla bra förra veckan har nu gått till botten igen. Jag som trodde att allt skulle bli så bra mellan oss igen, det var det vi sa, vi skrattade åt att vi hade varit off med varann.. Men sen gjorde jag ett misstag, ett stort. Men jag hoppas du förstår att det inte var menat med flit. Hoppas verkligen att du en dag förstår det för jag vill inte förlora en vän till. På senaste tiden har jag förlorat alldeles för många, de går inte att räkna på en hand. Men jag  hoppas att snart så kommer jag hitta till baka till några av de iallafall.  Men jag hade sagt till mig själv att det är inte värt att kämpa längre, för i slutändan så spelar det ingen roll, vännerna försvinner ändå. Men nu kommer det till dig, och du är speciell, du är värd att kämpa för.
så dagen igår slutatde i tårar, min kudde var blöt. Dagen idag började med tårar emn av en annan anledning, jag började bråka med mamma. Hon började gråta och att se sin förälder gråta är bland det jobbigaste som finns. Så jag började också gråta. Mamma drog, gråtandes och jag likaså jag. Jag skulle hem till pappa för jag orkade inte vara kvar så på vägen dit ringer mormor och frågar varför mamma kom dit gråtandes, och eftersom att jag redan grät innan hon ringde började jag gråta ännu mer när hon ringde. Hon började kasta all skit på mig, det var helt plötsligt jag som fått mamma att gråta hon trodde att jag tyckte det var roligt. Hon fick mig att må så jävla mycket sämre än vad jag redan mådde, hon kastade verkligen all skit på mig. Hon visste inte att jag redan mådde skit, men ändå. Jag förstår mig inte på dig. Det är dig som jag är som mest sur på nu, så mcyket illska till dig.
Men det värsta är att det finns en person just nu, en person som jag verkligen litar på, som betyder något. Som inte bryr sig. Jag förstår nu att du har aldrig brytt dig, jag har alltid kunnat prata med dig, men nej du har aldrig sagt något till mig. Det är aldrig mig du kommer till. Det gör ont i mig. För du betyder otroligt mycket för mig.

Varje gång när tårarna kommer fnns det en person som jag vill ringa till, men det går inte.
 jag saknar dig.

fredag kväll

ja trots att det var fredag den 13de idag så har allt gått toppen. Jobbade först, hehe, sen mötte jag Yasmine och typ massa andra vi fixade lite stuff i stan sen drog vi hem till Yaasmine där vi nu sitter och ja.... Sen ska jag väl hem ikväll om jag inte sover hos någon av girlsen :) pusshej

vad heter du mer än August?

Tjabba, sitter med laptoppen i knät och små tittar på Lyxfällan, som jag egentligen verkligen inte gillar, men madre kollar ju.. Jaja, jag måste sluta äta allt unyttigt, men det är så jävla svårt att låta bli.. Imorgon är det fredag den 13 IGEN (?) läskigt, fast vanligtvis brukar jag inte bry mig och är inte så skrockfull (höhö), men nu har Cassandra gått runt och fasat för det så då blir det så.. Imorgon sen ska jag till Yasmine, dit det nog kommer lite folk, skoj. Aja, pusshej!


för jag är starkare än du

Tredje dagen på praoen idag, shit vad roligt det är ! Det blir kanske lite tråkigt stundvis när det inte är några kunder och det inte finns något att göra men ändå, alla jag har jobbat med är så himla trevliga och lätta att prata med, i love it! Och jag mår super just nu!  Det är så jävla härligt att inte ha något eller någon att tänka på. Efter jobbet ( haha låter så bra att säga så ) så åkte jag till söder där jag mötte lilla kajsa bajsa för att vi skulle sola sen åt vi glass, gott som fan. Och ja nu sitter jag här hemma och funderar på vad jag ska hitta på. puss suckers


spårlös

Hallu, jag sitter här framför datorn och ska snart ladda upp med glass inför project runway :D ska bara säga hej till bloggen först. Det var ett tag sen, I know, men jaja life goes on, right?  Idag började iallafall praoen, skit kul :) aja ska kila pusshej , och jag ska försöka bli bättre på att skriva :)

jag vill ha sommar !

Yes, idag var det först skola,  haha jag är mobbad och tyckte det var ganska roligt. Sen drog jag iallafall till segeltorpsskolan, där jag träffade min käre vän Angelica, som jag inte träffat på lääänge. Vi åkte iallafall till skärholmen tillsammans med Veronica, som dock åkte därifrån typ direkt. Jaja, jag köpte iallafall två tröjor från new yorker båda två.


new yorker 99 kr st


Igår var jag och träffade min nyfödda kusin, sötis.

ingen missar väl Project Runway ikväll klockan tio på trean?!


RSS 2.0