Jag litar till ett ord som inte sagts

Jag märker inte längre vad som görs
Jag stör mig på ett ljud som inte hörs
Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
Runt omkring
Ingenting

Jag säljer inget längre, jag har stängt butiken
Jag gör mig inte arg på nån reklam
Tavlan är en fläck med färggrann ram
Jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
Som du sa
Det är dags att dra

För vi faller, faller, faller

Jag lyssnar inte längre, jag stänger fönstret
Inget värt nåt, som inte inger hopp
Jag rusar inte längre erat lopp
Jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret
Jag gömmer mig
Jag värjer mig


Just dont answer

Kom nyss hem från stan där jag var med Sandra. Och ååååh så mycket jag saknat henne, hej typ världens längsta kram :) Det var superduperkul! Nu blir det idol och vindruvor, soft!


Vacker du är ♥


Har du sumpat din sista chans?

Sitter i skolan och har precis gjort klart en spanska inlämning. Ska snart bege mig mot stan för att träffa Sandra. Ååh vad jag har saknat henne, har inte setts sen malta :(


Jag älskar mitt meningslösa liv

Det här har varit den värsta dagen på riktigt jävla länge. Det började så fort jag vaknade (40 min för sent) Vilket gjorde att jag inte hann äta frukost. Så jag tog med mig en kaffe och banan, så påäg till tåget spiller jag ut min kaffe över hela min tröja. Så hela dagen har jag haft en stor kaffefläck på magen, nej jag överdriver inte. Så jag fick ha jacka på mig hela dagen. När jag skulle knäppa den upptäckte jag att jag tappat en knapp också. Efter skolan skulle jag ha möte med rektorn angående USA och hon säger att jag MÅSTE BÖRJA OM ETTAN om jag åket. VAFAN?????????????? Så övärt det. Ååh vad ledsen jag blev. Måste försöka lösa det. Sen när jag skulle hem missade jag tåget, det åkte mitt framför mina ögon. Jag var så arg att jag kunde börja gråta. Sen väl hemma så går det inte att lägga in filmer på min hårddisk och mitt dataminne är fullt så jag kan inte ladda ner nästa oth säsong!!!!!!!!!!! Jag blir så aaaaaarg. Ååh vad jag hatar den här dagen.


A seven nation army couldn't hold me back

Blåbärspaj och päroncider till frukost. Nu blir det shopping, sweet :)



It's gonna shine for you

Tog nyss en dusch åh så skönt det var, var riktigt äcklig innan haha. Nu lyssnar jag på Eskobar och taggar tjejmiddag, yey!










Give me the morning

Sitter hemma och sjunger med i hästpojkens små korta stunder och hoppas på morgondagen


Du är bättre än du vet

Lars Winnerbäck


Look what you've down

Ååh jag hade helt glömt bort min torsdagsvana att titta på Debatt. Shit, nu kollar jag i alla fall sååå bra!


Det var du och jag mot världer jag såg inga problem

Har precis klivit ut ur duschen sitter nu och lyssnar på petter ( so not me i know) och smörjer in mig. Ska strax gå och lägga mig och kolla på one tree hill. Ja jag vet att jag kollar mycket på oth nu för tiden, men det är fortfarande O.C som är Erica. Det är fortfarande oc som är det bästa som finns, har inte glömt tro mig.




Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får

where will it lead us from here?



Jag har varit kär i honom sen idol, ååh för bäst alltså!

You look so fine

Ååh herregud vilken kväll igår alltså. Orkar inte förklara allt men jag Victor och Alex såg ett fyllo som kraschade en troligtvis stulen båt. Så cricke ringde polisen och vi fyra blev förhörda och bla bla bla. Så om det här går till rättegång kommer vi få vittna. Rätt udda kväll får jag säga.


Dying is fine

Ligger i sängen och kollar på oth, vi hade "insparksdag" haha typ olika lekar och så. Ikväll ska jag nog träffa klassen och supa. Nej jag driver vet inte vad vi ska hitta på. Nu blir det i alla fall lite oth yeeey :)

 
Malta ♥♥


Walk away from the sun

Sitter i skolan slutar om 30 min, ska hem dricka te och kolla på oth. Sen händer det nog inte så mycket, har som tur är inget plugg. Sweeeeeeet :) 


Take me away from this empty apartment

Idag har jag ridit och helvete vad kul det var. Önskar nästan att jag var en riktig hästtjej, men kommer ganska snabbt på mig själv att det skulle ta alldeles för mycket tid av mitt liv. Men roligt var det i alla fall ( det finns bildbevis men nej jag vet inte var min sladd till mobilen är) Jag har också hunnit med att ha en smskonversation med min åtta-åriga kusin. Haha alldeles för tidigt! Men ungen har ju telia, stackrs henne... Nu ska jag studera valet och hålla tummarna för att alliansen får behålla makten!


Beautyqueen of only eighteen

Mina fingarar är helt stelfrusna, det gör ont att trycka ner varje knapp, längesedan jag frös så här mycket. Kom nyss hem efter att ha varit ute med Ludde. Och juste innan det var jag ju hos mina kusiner och shit vad gott det var. De hade hyrt hem en kock, så det var som att äta på en bra restaurang fast hemma. Skitgott!


Baby why don't you se that all I ever wanted was you and me

Ligger min älskade säng med en latte och kollar några avsnitt av oth, ååh kan det bli bättre? Tror inte det. Igår var jag med yasmine och vi åt chips och snackade, mysigt var det. Ikväll ska jag på middag hos mina kusiner sen efter det kanske jag ska träffa två kära vänner, man kan ju alltid hoppas. Tjaaaa


Seriöst, SOMMAR!!!


We don't choose who we love

Jaha ensam hemma ikväll också, aha som vanligt då. vad händer då? Ingenting, aha som vanligt då. Blir väl billy's, glass och somna i soffan. Haha inte ens det funkar, har ingen glass hemma. Mitt liv suger!


How far we've come

Sitter i min säng och kollar idol och är allmänt nöjd med min insats ( flytta min säng från mitten av golvet in mot väggen). Imorgon är det fredag ååh herregud vad skönt! Ska kanske ha Star Wars marathon haha nice :) Och juste vi har skolval imorgon också! Ser fan fram emot det, haha! Puss


Weak as I am

Herregud vad kallt det är, och det är ändå bara 16 september. Shit. Var nyss ute och gick runt långsjön med seb, och det finns inga lampor längs gångvägarna så vi såg absolut ingenting haha. Nu är jag hemma och ska kolla idol på tv4 play, yeeey :)




Vi blir för många som kämpar ändå

"Så kan vi ta lite hand om mig,
bygga en dröm med mig,
gömma oss i varandra."


Sitter i skolan och lyssnar hästpojken. Jag kommer aldrig trötta, helt fantastiskt. Önskar jag fick gå på deras spelning på berns, men nej man måste vara 20. Seriöst vad tror de, att det är 60 åriga gamla tanter som lyssnar på hästis eller? idioter..


Ser det underbart ut eller vad?


Boy I hear you

Var på intevju idag ang USA och shit vad bra det gick, över förväntningarna absolut, måste få säga att jag är stolt över mig själv, hihi. Det tog runt två timmar, efter det kom jag hem och pluggade, eller pluggade och pluggade. Läste igenom mina papper, som typ tog tio min men men...


The life you've left behind

Idag var andra gången den här veckan som de spelat en bd låt som bakgrundsmusik, och idag måste jag väl säga att det var lite väl färgat.. Men hur som så hatar jag det! Så onödigt, det är alldeles för bra.. Nu ska jag bädda min säng och gå och lägga mig tidigt och kolla oth :) God natt!


I'm so tired of being here

Jag säger bara valdebatt!


Typ blå och röd, haha driver tog bara en random bild.


I dont wanna love you in no kind of way

Shit vilken meningsfull dag alltså! Har gjort absolut ingenting. Nu ska jag kolla film, eller oth kan inte riktigt bestämma mig...


I want you to care

Men lol, det är 9872 pers som ska på Hoffmaestro ikväll, just nu men det kommer troligen komma fler. Alltså alla ni som ska gå kan ju fatta hur jävla smockat det kommer bli, jag menar grönan? Det är helt sjukt! Glad att jag inte är något fan, hihi :) Nu: One Tree Hill


Tacka  vet jag Henrik Berggren, var runt 400 där, haha fatta skillnaden! Fast på Hästpojken var det ännu färre...


But understanding, is misunderstood

Idag har vi haft sk "idrottsdag" men det är väl inte riktigt vad jag skulle kalla det. Hur som, efter det var jag med kajs och vi bakade kladdkaka och snackade. Sen blev det även Idol, som gjorde mig väldigt ledsen, varför i helvete var de liksom tvungna att spela when we were winning? Jag blev uppriktigt sagt ledsen.


Jag vill se D.A.D !!!!!


94 hade jag ett fast jobb

Åt nyss, nu ladda ner musik, sen duscha, sist idol!


Life on mars

Hörni, här har ni en smart tjej! Jag gick upp fem i sju och sminkade mig direkt eftersom jag hade bråttom, kom ut ur badrummet mer eller mindre färdig, det var bara kläderna som fattades. Jag gick till kylskåpet för att hitta något att äta där ser jag mitt schema som sitter på kylen. Och VAFAN jag börjar 9.10, ååååh. Jag hade kunnat sova 40 min längre, förstå vad skönt det hade varit! ååh.. Jaja nu ska jag i alla fall snart gå till tåget och efter skolan ska jag träffa kajsa :)


I will walk on water

Har precis fyllt i en mils lång enkät på engelska dessutom! Shit tog mig två timmar, det var som ett ansökningsformulär till ett år i USA efter ettan, sweet.  Nu sitter jag och lyssnar på Lifehouse och ska snart gå och lägga mig och kolla film!



Saknar sommaren !


Can't stop now

Söndag idag, innebär som vanligt en slapp dag. Har fixat lite på förmiddagen och hann även med en fika hos farmor och farfar. Har pluggat lite och nu kollar jag på vad blir det för mat? Så jävla bra, Per är ju för skön alltså! Snart blir det tacos också, me liiiike! :)





Bilder från i Fredags


Mot en helt ny dag

Sitter på golvet i mitt rum och gråter. Hittade nämligen nyss en låda under min säng med gamla vykort och brev. Massa fina saker från gamla vänner som jag inte längre har kontakt med. Som liten hade jag verkligen världens bästa vänner de är oersättliga och jag saknar alla dagar så himla mycket! Saken blir ju inte bättre av att jag spelar kent på högsta volym.

 




Vänner föralltid eller hur var det?


Inkheart

Vaknade tidigt idag och kunde inte somna om, that sucks! Så jag tog med mig täcket till tvn och kollade på barnprogram, sen gilmore girls och till sist bläckhjärta. Den var bra ju! Nu har jag precis hoppat ur duschen och ska snart åka och shoppa med mami, får väl se om jag hittar något.






Bilder från när jag och seb gick runt långsjön för nån dag sen!

I dream my days away

Anders var ju lite såhär ändå på väg att splittras eller under lång tid. Så kanske hade han fått sämre kontakt på grund av det och så. Jag saknade redan Anders, innan han dog. I en dröm drömde jag att du ringde mig, du min bäste vän. Du var som vanligt. Du drog skämt och retades, och skrattade. Du berättade att du fått en ny medecin som var den bästa någonsin. Och du hade varit på världens bästa konsert. Allting som du hade gjort var som vanligt världens bästa. Och de där med att du hade dött, det var ju såklart ett skämt eller något slags misstag. Men sakta förändrades rösten och jag förstod att det var någon annan som härmade dig och du gled bort igen, du min bäste vän. Och jag hann inte fråga vad du tyckte om allt, minneskonserten till dig. Skulle vi spela min nya låt eller inte? Och vilken låt skulle vara intro? Och framförallt, jag hann ju aldrig fråga dig varför du hoppade. Jag trodde jag hade tid. Jag trodde att jag hade tid.

Ååh vad du är fin♥


And i'm talking to my self at night, cause I can't forget

Jag har börjat skaka, kan inte hålla handen still, speciellt lillfingret darrar som sjutton alltså!



(eftersom min blogg är så sjukt seriös så langar jag snygga webcambilder!)

Nu: Stan för att äta middag med some girls :)

When I need to i close my eyes

Jag sitter nu bänkad framför valutfrågningen med en latte och en kexchoklad. Ikväll är det Fredde, haha Fredrik Reinfeldt. Jaaaa så äre, cool tjej alltså :)


Jag ville inte va den som blev kvar

Tagggggar inför skolan nu alltså! Eller inte, börjar 10.20 tummen upp på den. Idag har jag gymnasiets första idrottslektion, fuck that. hihi :)

Över gränsen

Trött på all valproganda, lika billig som reklam
ja, "vi vill ha ett bättre Sverige". Åh fan!

Lars Winnerbäck♥


Vill du gifta dig med mig? Blanda inte in mig i vårt förhållande

Har gått runt långsjön nu på kvällen, med sebbe och pallat äpplen. Älskar äppelsäsongen :) Det var i alla fall jättemysigt att träffa seb igen, hihi. Nu dricker jag varm choklad och kollar på film, myyyyyys!


Så jävla sexiga min vän!

RSS 2.0