Jag delar dagen med de som vet vad jag tycker om

Herre vilken vacker dag. Helt underbar. Jag ska börja med att säga att jag har inte ätit så god mat som jag åt till middag ikväll på riktigt riktigt länge. Helt stört. Hur som, sen var jag på Bo kaspers orkester och herre vad bra de var!! Går inte att föreställa sig, så annorlunda från allat annat på sista tiden. Ett avbrott ur verkligenheten, en störd känsla. En vacker känsla som gärna får stanna. Grymma var de i alla fall. Men inte lika bra som Henrik såklart.. Men å andra sidan vem kan vara det?


Allt är försent


 
Mer eller mindre varje dag sen Håkan spelade på hovet i stockholm och i Göteborg så har det varit en insändare i metro  där någon inkompetent människa säger att Håkan är hemsk att han inte kan sjunga att han är dålig att det inte är några som gillar honom osv. Snälla kan ni svara på varför hans lp såldes beggad för 2515 kr i veckan? Snälla.

UPDATE: Biljetter bokade till den 10/2 i Linköping


And now it chill's me to the bone

Jag känner mig smutsig, äcklas lite över mig själv. Vill duscha tills jag är ren igen. Tvätta av mig all skam från min kropp. Vrida ut och in på mig själv och dra ut det som finns där. Dra ut allt det dåliga och låta det bra vara kvar. Jag känner mig som en dålig människa och önskar lite att jag var någon annan. Känner mig nästan redan som någon annan, som någon patetisk människa utan hjärta och känslor. Någon som kan göra allt i sin makt för att förödmjuka någon som en gång stått en nära. Kanske närmst. Känns som om jag sjunkit till botten, lägre än jag någonsin varit, även om jag hade mina stunder förut. Det är en ångest som sakta sprids genom hela min kropp och stannar vid hjärtat, och sakta färgar det svart. En ångest som tar över alla andra känslor just nu. Det är inte jag. Det är någon annan. Det måste det vara. Förlåt.


I don't need you're fucking lies thats for sure

Du är den falskaste människa jag känner. Det värsta är att jag inte är förvånad. Patetiskt. Så här känner jag typ just nu 
 

But it hurts to sing this song
and in my heart I know I'm doing wrong


We are falling apart

Jag orkar inte just nu, det finns ingen kraft inom mig längre. Det är liksom något som fattas, något som finns där till och från. Något som har saknats ett tag nu. Något som får mig att orka att vara glad att känna mig levande. Men som sagt det var ett tag sen det kom för att stanna. Jag och Kristina har krigat oss igenom matten idag vi satt från klockan fyra till strax efter åtta. Men inte blev vi bättre. Jag ska skriva en engelska-analys nu också. Jag saknar glöden. Vill bara sova tills den kommer tillbaka. Men den kommer aldrig. Jag vill tillbaka ett år från nu och stanna där. Nian, vad jag saknar det. Hela tiden. " Jag tappar allt hela tiden, men jag är väldigt sentimental, jag är faktiskt det. Jag e det. Men jag tycker inte det är något problem, inte med min person i alla fall. Kommer du ihåg förra veckan? Fan vad bra det var då. Varför är det inte så bra nu?"


Vad enkelt det var när det bara var vi

'Stockholm ligger öde och världen håller andan

Kent ♥


I'm setting us in the storm

Yas och Seb gick nyss. De har sovit här. Mys. Nu lyssnar jag xx och spelar tetris. Söndagsångest? Ja! Vill inte gå till skolan imorgon. Utvecklingssamtal också. Usch.


Flume

Världes sämsta dag. Orkar inte. Vaknade med träningsverk i heeela kroppen efter gårdagens core. Åkte till skolan firade felix, okej det var trevligt.  Vi hade tårta (typ), ballonger, ljus och cola. Men sen fick jag helt plötsligt världens jävla mensverk. Palla livet. Bon Iver räddar mig återigen ♥


Always forget how strange it is just to be alive at all

Sitter i skolan och tittar på bilder på fb från sommaren 09 och malta och drömmer mig bort. Utomlads. Bort från mitt liv, från allt. Åh vad skönt det skulle vara. NU!


Grekland 09


Grekland 09



Malta 10



Malta 10



Malta 10

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Jag tänkte göra en skiva och sen dö

Du vet så kär som man är när man är hög
Så där så allting är på liv och död
Ja det är så det är när jag drömmer
Och att ha någon som ordnar upp ditt liv
Du kan va spegel och jag kan vara fin
Det är så det är när jag drömmer


This pain is just too real

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me


Let me love you

Oh herregud vad duktiga jag och Alex har varit idag. Stolt. Hon sov hos mig igår och imorse gick vi upp tjugo i sex och åt och kollade powerpuff pinglorna (haha). Sen tog vi tåget från mig tjugo över sex till söder för att gå på yoga. Skit skönt var det! Efter gymmade vi lite och bastade och duschade osv. Nu sitter vi i skolan nöjda som fan. Yey!

 

Jag släpper din hand och lämnar dig där

Nu är den där igen, känslan av att känna sig misslyckad. Känslan när man känner att man bara vill dö. Kanske är det egoistiskt, kanske är det själviskt. Men känslan är värre än allt annat. När man inte känner sig nöjd med något, ångest över skolan, ångest över att man inte presterar tillräkligt, känslan när man för en gång skull är nöjd med något men två sekunder senare kommer någon och klampar ner en med något ännu bättre. Känslan när man känner sig ful och äcklig och bara drömmer om att se ut som någon annan. Känslan av att man aldrig kommer lyckas med något, att man ständigt gör fel. Den hemska tanken på att livet kommer fortsätta så och det ligger inte i ens egna händer att göra något åt det. 


Jag blev väldigt irriterad över en sak idag, eller kanske chokad. Jag satt och läste nöjesguiden (som förövrigt är en väldigt bra tidning även om den är väldigt så att säga "röd") Hur som helst jag citerar: "När jag var tonåring mådde vi så jävla dåligt varje dag. Vi skrev dikter, det skulle skäras i armar och kräkas upp allt man ätit. Very chic. Att må bra och vara glad fanns inte på kartan. Visst, ni mår fortfarande rätt kefft. Men ni verkar veta hur ni ska hantera det och viktigast: ni mår bättre och bättre. Pengar och prestige är inte "allt". Utan nu vill ni vara lyckliga. Hur fantastiskt som helst."

Vem är hon att säga något sånt? Vad vet hon om hur dagens ungdomar mår, hon själv är ju fan inte mer än 25. Det handlar om mindre än tio år sen hon själv var tonåring, menar hon på fullaste allvar att något skulle ha förändrats. ÅH. Ungdomarna har varit likadana under alla år. Det är alltid samma skit och det kommer aldrig förändras, kan hon inte bara fatta det? Hur fan ska vi veta hur man ska hantera det när ingen annan någonsin har vetat hur man ska hantera det? Och vadå pengar och prestige är inte allt? Klart det är! (i den här åldern). Ungdomar nu för tiden har otroliga krav på sig att prestera bra. Så är det bara. Less jag blir.


Nu är kungen död och hans drottning är fri. Kent♥


Vi ska alla en gång dö

Ligger under täcket i min säng och gråter en skvätt över att jag inte kommer få se Håkan Hellström på lördag. Fast jag antar att tårarna kommer bli fler på lördag åh usch jag vill inte ens tänka på det. Ska snart rulla över till Yasmine i alla fall, tummen upp på den!

Florence Valentin i somras, vad bra det var då


You don't know how lovely you are

Idag var en dålig dag. Men imorgon kommer en ny, imorgon ska jag till waldermarsudde för att kolla på en utställning, det gillas. Nu ska jag kolla på one tree hill och big bang theory. God natt.


I didn't mean to give you chills the way that I kiss

Har försökt skriva ett vettigt inlägg men jag är slut, tom på ord.

Oh, I didn't mean for this to go as far as it did
And I didn't mean to get so close and share what we did
And I didn't mean to fall in love, but I did
And you didn't mean to love me back
but I know you did


If I'm wrong I am right, don't need to look no further



Puss


Kan du älska mig som theo jensen älskar gitarren?

Sitter och lyssnar på Nirvana, känns mer som mig. Väntar på att Big bang theory ska laddas klart är på 85% så den är strax klar, sweet!


Last journey home

Sitter och lyssnar på Dragonforce, så unlike me men det kan inte hjälpas. Kollade nyss på the bucket list med mami, rätt bra faktiskt lite sorglig mot slutet sådär. I övrigt rullar det, imorgon ska jag se i rymden finns inga känslor, Ä N T L I G E N säger jag bara!


Jag längtar till Thailand något enormt!

I've never cared to much about honesty

I'm having trouble sleeping
I'm thinking of what you said
About the tears been shed
Leave me

It's you
Now and always you
but never me
I've never dared to
let my feelings free
Why's it always you
and never me?

Den här texten beskriver mig just nu fantastiskt bra, därför kommer den aldrig sluta älskas.


Om du älskar mig Kommer jag lämna dig Och om du lämnar mig Kommer jag att älska dig

Håkan ♥


RSS 2.0